Veras på Roskilde in the making - Veras Vintage

Veras på Roskilde in the making

Hva såååå Råååååskilde?!?

 

Ej, jeg er seriøst blevet en gammel dame. Sådan da. Den smatten-fest forstår jeg ikke helt længere, men til gengæld, så er Roskilde-viben den samme som den altid har været: Befriende, umiddelbar og rar. Alle er SÅ mega glade, betænksomme og gæstfri. Ihhh, hvor ville jeg altså bare ønske at folk tog noget mere af den vibe med sig hjem i hverdagen.

 

Det har været nogle intense uger, og der har været endnu flere måneders planlægning med sortering af tøj, fikse tryksager etc. Og med to butikker og en masse nye medarbejdere og søde frivillige hænder at koordinere, så er jeg bare så mega glad for at alt faktisk har flasket sig, standen står klar – og der er folk i biksen. YES!

 

Jeg har taget lidt billeder undervejs, så hvis I har lyst, så kan I se lidt fra vores Veras stand in the making. Pissehamrende glad, stolt og taknemmelig for mine Veras damer! Seriøst, noget af det sejeste team jeg har fået mig.

 

Husk at kom forbi og sig hej, hvis du er i nærheden. Læs mere på facebook her, og om alt hvad der sker i løbet af ugen lige her.

 

Hav en opturs søndag, folkens! Vi ses på Rosseren!

 

Kærligst,
Rebecca

Mig og Viksen en sen sommeraften med en smule overtrætte.

Hvad skulle vi dog gøre uden Gobox kasser og IKEA sække – flyttedamerne er klar!

Karo, Kat og jeg kørte første læs ned på Roskilde torsdag morgen. Og at være posedame giver muller…

Så ramte vi vores stand.

GLAD TYPE!

Fiksedamerne er klar! Med kæmpe smil på, gik vi straks igang med, at få vores stand helt klar!

 

Mens standen indeni blev gjort fin – var vi også flere på, at få skiltet udenfor gjort flot! Mine damer er seriøst så seje. Vi genbrugte skiltet fra sidste år, men det var en meter for kort, så med lidt kreativ tilgang til, at få logo’et op på vores skilt byggede damerne et "mørkerum” af mega fede tørklæder, og fik skitseret bogstaverne på ved hjælp af udskæringer i pap og en mobil-lygte, der så fik det projekteret ned på skiltet! Yes, de er for vilde!

Julie, Kat og Karo <3

Og jeg fandt jo selvfølgelig en lilla væg der matchede..

SÅÅÅÅ KLAR TIL EN UGE MED TØJBYT OG VINTAGESHOPPING <3

Og vi har også kluns til alle jer dejlige mænd <3

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!