Nyheder i Veras: Veras Market indtager WestMarket hele vinteren - Veras Vintage

Nyheder i Veras: Veras Market indtager WestMarket hele vinteren

dsc4599-1

 

Jaaa! Vi glæder os så hjernedødt til at rykke markedet indendørs, så vi kan holde loppefest hver anden søndag hele vinteren, når det er for koldt til at være udenfor. Og hvor optur er det så ikke også lige, at man samtidig kan få stillet sult og tørst, fordi vi rykker ind på Vesterbros helt eget street food-mekka?

 

“WestMarket har de perfekte indendørs omgivelser for vores genbrugstøjmarked, hvor besøgende kan få en hyggelig søndagsaktivitet, hvor de både kan få slukket sult og tørst, mens de shopper fra standholdernes private garderober i læ for den danske vinter”, udtaler Rebecca Vera.

 

Veras Market er jo den perfekte søndagsaktivitet, og det gælder altså ikke kun om sommeren, når solen skinner! Helt frem til april 2018, vil der være hyggelig søndagsstemning på WestMarket, når vi tropper op med 50 standholdere og et ORDENTLIGT læs genbrugsguld <3

 

Rebecca Vera Stahnke glæder sig til at kickstarte indendørssæsonen: ”Vi har før set, hvordan Veras Market formår at lokke flere tusind mennesker ud af deres varme stuer, og forbi steder som Copenhagen Street Food og Bispeengbuen i vinterhalvåret. WestMarket har de perfekte rammer til at blive det nye indendørs hæng-ud-sted, som også tilfredsstiller Københavnernes loppetrang, når den udendørs loppesæson slutter. WestMarket har et kæmpe uudnyttet potentiale, som jeg håber, at vi med vores marked kan forløse samt sikre højere besøgstal og mere trafik til stedet.”

 

Vi ses på WestMarket allerede d. 15. oktoberbook din stand med det vuns!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!