Veras lancerer ny eksklusiv linje - alt brugt selvfølgelig - Veras Vintage

Veras lancerer ny eksklusiv linje – alt brugt selvfølgelig

 

Veras Vintage består af et hav af forskellige og fantastiske damer, der er unikke og totalt optursagtige på hver deres måde. I kender jo bl.a. til Viola, vores pastelprinsesse, og Veronika, queen of the streets, der typisk bevæger sig i et lidt mere ungdommeligt miljø med knald på styling og farver.

 

Veras introducerer en ny dame, en ny Instagram, der kommer til at bære titlen ”Veras Vintage Exclusive”, og som navnet antyder, vil denne konto fokusere på unikke vintagefund i høj kvalitet. Stylingen og udtrykket vil være mere rent og lige til og dermed sætte fokus på tøjet i stedet for fortællingen – altså det modsatte af Viola og Veronika.

 

Lyder det som noget for dig, så bør du helt sikkert tjekke siden ud, der vil blive lanceret tirsdag d. 23. april. Følg eventuelt med på verasvintagedk, der nok skal minde dig om det på dagen. Alle hverdage vil der udkommer et minimum af 3 nye, brugte styles, du kan hapse i det øjeblik det rammer feedet. Derudover vil de selvsamme styles ramme vores online shop dagen efter kl. 17.00, hvis de ikke alleredet er solgt inden da.

 

 

Påsken er og bliver fuld af gode news (pånær selvfølgelig det med Notre Dame i mandags)!

 

Forneden får du et lille sneak peak på, hvad der kan blive dit <3

 

 

Veras Vintage Exclusive er Veras’ nye linje, der sætter fokus på unika vintagefund i lækker kvalitet. 

 

 

Er du til en omgang gedigen vintage og god kvalitet a la det du ser foroven, og ikke gider ud på den helt store skattejagt for at finde det? Så er det på Insta vi ses, hvor Veras Vintage Exclusive vil være din nye personal shopper.

 

God påske <3

 

Kærligst,

Veras damer

 

 

Find Veras på Instagram, hvor du kan shoppe brugt kluns med det vuns! Tjek @violaveravintage og @veronikaveravintage ud, som gør genbrugsshopping nemmere for dig, og gå til enten @verascopenhagen eller @verasodense, hvis du dagligt vil fristes med godter direkte fra hver butik. Vores flagship konto verasvintagedk samler alt fra Veras genbrugsunivers. Følg med for lækkert kluns, højt humør og skæve indslag i hverdagen<3

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!