Veras indtager Israels Plads med tøjbytte 22.05.16 - Veras Vintage

Veras indtager Israels Plads med tøjbytte 22.05.16

Veras_Copenhagen_pressevent_tøj

Vi er ovenud lykkelige for endelig at kunne annoncere at Veras for en stund rykker til Israels Plads! Tag en ven eller veninde i den ene hånd og dit aflagte tøj i den anden og sving forbi Israels Plads nu på søndag, d. 22. maj fra 10-15, hvor Veras Vintage Swap finder sted. Vi har rykket butikken fra Vendersgade 17 op på Israels Plads, så du endnu lettere kan svinge forbi og bytte det tøj, du alligevel ikke går med, til en ny sprød sommergarderobe.

 

Søndag får du således en unik mulighed for at afprøve Veras Tøjbyttekoncept! Det eneste du skal gøre er:

  1. Medbring tøj du ikke længere går med til Israels Plads. Veras tager imod alt tøj – stand, kvalitet og mærke er underordnet.
  2. Team Veras hjælper dig med at vurdere dit tøj, så du kan bytte det til nye genbrugsvarer i samme kvalitet, stand og kategori. Fx. kan en H&M skjorte, der kun er lidt brugt, byttes til andre overdele fra highstreetmærker i samme stand.
  3. Du kan bytte dit gamle tøj lige så tosset, du vil!

 

Der vil være tøj til både mænd og kvinder, og det vil også være muligt at købe tøjet på normal vis. Du kan også, som noget helt særligt, få fingrene i den nyligt lancerede Distortion kollektion designet i samarbejde med Veras.

 

Vi glæder os sådan til endnu en søndag i jeres selskab og i bæredygtighedens tegn!

 

OBS! For at du kan bytte dine brugte varer til nye vintagevarer, kræver det, at du signer dig op til et medlemsskab hos Veras, som selvfølgelig er uden binding – og Veras giver de første 30 dage gratis!

Final_Vintage_Swap_Banner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!