Veras åbningsfest - all in på kærlighed! - Veras Vintage

Veras åbningsfest – all in på kærlighed!

ARHMEEEEN det er svært ikke at være flyvende. Jeg har det som om, at jeg lever en drøm. Det hele er så uvirkeligt!

 

I torsdags var dagen, som jeg havde været allermest nervøs før – lige med undtagelse af udsending af pressemeddelse (et område jeg aldrig nogensinde har beskæftiget mig med før), og ALT gik totalt over forventet.

 

Jeg har i ugen forinden arbejdet døgndrift. Mildest talt. Jeg tror, jeg havde sovet omkring 15 timer på tre døgn. HEEEEELT fucked! Så udover der var nerver, og spænding, så kørte jeg også på et gear jeg ikke vidste eksisterede. Jo, jeg er vant til at arbejde i projektbaserede perioder med 17 timers lange dage, men når det så ovenikøbet også er din egen drøm, din egen investering og dig selv som det hele står og falder på, så kan jeg love jer for, så føles nervøsitet og udmattelse på en helt helt anden måde.

 

Onsdag aften forlod jeg butikken tidligt (ved 23-tiden) efter den var blevet totalt rengjort, og udsmykket med de smukkeste blomster fra Bloomon (som er et nyt blomster koncept på abonnement – latterligt flotte blomster – og de står her stadig, som om jeg købte dem i dag!), og den flotteste lightbox fra et tysk mærke som hedder Sygns. De er netop kommet ind på det danske marked, og gør det super let at designe sit helt eget skilt, og udskifte bogstaverne som man lyster. Læs mere om Sygns.

 

Dagen startede med et pressevent, hvor inviteret til lækker morgenmad leveret af Gorms, Frankly Juice og Me&Ginger. Og så kom vores søde ven Marttin fra Coffee’n’milk, som kom med en lille kaffe vogn og serverede lækre latter ad libitum. God kaffe er et must om morgen! Jeg præsenterede konceptet i detaljer, og fik også, trods at jeg ikke havde sovet særlig meget, også nydt morgenen og en bid mad i maven.

 

Om aften kom familie og venner forbi til festivas! Og shit, hvor var det overvældende så mange dejlige mennesker jeg har i mit liv. Alle de blomster, rosende ord, krammer, kys og "fuck hvor er du sej”, "du er en inspirerende dame” – "fandme stolt af dig” – varmede mere end I overhovedet fatter. Jeg blev godt beruset (jeg er svagdrikker for sygt, og når jeg oveni har været så meget på, så går det hurtigt i blodet) i økologiske Royal øl, læskende Havana Club og min yndlings Mate Mate – som er den her magiske te, som er ligeså forfriskende som redbull. En sikker vinder af alkohol. Musikken var der selvfølgelig også styr på, og de seje drenge fra SoundBoks og Sound of Copenhagen sørgede for at jeg var flyvende.

 

Nej, og så kom søde Soundvenue forbi og lavede streetstyle, og fangede min lille surprise (som var en ægte surprise også for mig selv). De flotte dyrebilleder som jeg har fået taget til min hjemmeside, er blevet taget i samarbejde med de sejeste drenge fra Den Glemte Verden, som gerne vil uddanne folk i eksotiske dyr, og hjælpe én som mig, til ikke at være så bange. Og seriøst. JEG HOLDT EN SLANGE!! Ikke bare en lille én – en MODERFUCKER kæmpe sort satan. Tror hovedet var på størrelse med min håndflade. Og jeg gjorde det. Og godt nok rystede jeg en smule efterfølgende, men Gud hvor er jeg stolt!

 

DET VAR EN OPTURSDAG! Og jeg skylder alt omkring mig – også jer derude – en kæmpe stor tak for alt jeres støtte og rosende ord. Jeg ville ikke kunne gøre det her uden jer! Hver og én!

 

Så er ugen begyndt – og selvom meget de største milepæle, såsom at få butikken i stand, hjemmesiden oppe at køre (den er nææææsten færdig), og markedet til at spille på en ny location – så er der stadig vej endnu. Og jeg arbejder stadig i døgndrift, og har lange nætter forude de næste par uger. Så er det det hele værd!

 

Når man vågner op hver morgen – måske en smule træt – men med en mave fuld af glæde! Tænker jeg tilbage på, at jeg for to år siden var så syg og stresset, at jeg ikke kunne komme igennem én dag uden at græde fem gange – og nu er jeg her. Har omlagt mit liv, og er glad bandit. Så fuck, at jeg har det vildeste underskud. Det er jo bare penge – og lykke kan ikke købes for penge, men det kan det når drømme udleves. Og selvom jeg ønsker inderligt, at alt denne pressedækning giver mig et skub i den rigtige retning, så har alt den anerkendelse for min bæredygtige tøjcyklus og måde at tænke innovativt, gør at det hele løber rundt. Så er jeg også lidt ligeglad, for jeg er nemlig ikke ligeglad med min tiltstedeværelse længere. Jeg har lyst til at stå op hver morgen. Og det er OPTUR!

 

Se alle billerne fra Veras åbning.

 

// Rebecca Vera

 

Veras_Copenhagen_pressevent_butik_Me&Ginger

  
  
  

Sammen med sødeste Yael. 

  

Farverigt kluns i Danmarks farver og smukke stativer som Kevin fra Girls On Their Way Home har designet.

 Morgenlækkerier fra Me&Ginger & Frankly Juice.

Dejligeste hold; Soul Sister og min gode ven Mads.

Flotte solskinsdamer nyder kaffe og en klat sol foran butikken.


  

I mit legende es; i min yndlingsstilling kridtende min yndlingsstjerne.

Med Danmarks mest charmerende og dygtigste kok Gorm.


Maden var absurd fråden!! Gorms catering kan varmt anbefales hvis du træt af det sædvanlige snack værk.

Skilt fra Sygns er SÅÅÅÅ fint! Og lyser min butik op når der er lukket og mørk udenfor. Og det bedste er, at jeg kan skifte bogstaverne. Så har også et H og O, så der kan stå Veras Vintage Shop.

Mads har været med til at fikse mine flotte stativer, som Kevin fra Girls On Their Way Home har designet. Har det ret vildt over dem. Og så det altid et plus, at manden også er så pæn.


En fyldt butik og fortov. Og mine søde forældre siddende foran til interview af søde Grit og Mathias, som er i gang med at lave en dokumentar om mig og mine projekter.

Sødeste drenge crew kiggede forbi lige før vi lukkede. Fernandez fortalte mig endda, at han er blevet undervist af sin lærer i bæredygtighed, hvor hun brugte min måde at tænke tøjforbrug i min bæredygtige tøjcyklus som et eksempel. RET VILDT! At en lærer bruger mig som eksempel. Ret så stolt!

  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!