Veras åbner butik! - Veras Vintage

Veras åbner butik!

OKAAAYYYY! I FATTER SLET IKKE HVOR MEGET JEG HAR GLÆDET MIG TIL AT DELE DEN HER NYHED MED JER!

 

Jeg åbner fandme butik! Èn ægte butik! OG for filan for jeg glæder mig!

 

Jeg ved ikke hvor meget I har fulgt med på sidelinjen, men jeg har haft en hel del projekter under Veras-paraplyen det sidste halve års tid, og jeg jeg kan slet ikke vente med at fortælle jer mere om det! (Føler jeg har sagt det før, men det sker inden længe – ægte).

 

Kontrakten er underskrevet, jeg har overtaget nøglerne i dag, og håndværkerne begynder i morgen med at sætte lokalerne i stand. Det er mine seje venner Kevin og Pernille fra Girls On Their Way Home, som hjælper mig med fuldføre mit farverige univers. Vi tænker jo umiddelbart lyserøde gulv og vægge, metalic glintrende forhæng, masser af farvede spejle og tung velour. Lyder det ikke alt for optur?

 

Det er sådan en VILD fornemmelse, at min drøm om at blive selvstændig snart bliver en realitet. Nytårsfortsætter den max – 2016 bliver mit år – jeg kan mærke det!

 

Og det er så dér, at jeg tror det er lutter lagkage bare sådan at gå solo. Og at jeg bilder mig selv ind, at jeg får mere tid til mine projekter, nu hvor jeg selv kan disponere over min egen tid. Også læser jeg mig til, at jeg de næste 2-3 år ikke skal regne med hverken at kunne holde ferie eller ægte tjene penge… Fed idé at gå selvstændig alligvel, Rebecca.

 

Og selvom størstedelen af min juleferie pt. går på praktiske gøremål, så er det bare en smule sjovere at bruge tiden på at scrolle igennem Pinterest for idéer til butiksindretningen end på at opdatere mit likviditetsbudget og videreudvikle på min foretningsplan og strategier for hvordan jeg bl.a sikrer fremtidens indtægter…

 

Og det dét! Der er SÅ mange random ting som jeg allerede bekymrer mig om, og jeg er ikke engang gået selvstændig endnu. For selvom jeg godt ved, at det ikke er en dans på røde roser at starte sin egen business, og småting ikke bare er småting, men alt sammen tager tid – og ikke mindst penge – så kilder det stadig i min mave af spænding, glæde og nok også en smule nervøsitet.

 

Men vil mit tøjkoncept overhovedet lykkedes?

 

Jeg tror virkelig meget på det, men Gud hvor føler jeg også at der ligger et koloenormt pres på mine skuldre. Og min indstilling og tro om at: "Mit tøjkoncept bliver en kæmpe succes. Og min måde at gøre tingene på, bliver den sejeste og bedste”, den skræmmer mig også lidt.

 

For kan jeg overhovedet det? Bliver jeg nu endnu én af ‘dem’ som tror de har en god idé, fordi jeg selv tror så meget på den, og min omgangskreds bekræfter mig i at den er… Eller bliver jeg nu en fiasko? Og selvom det ikke er det som vægter højest, for det er bestemt at få udlevet den her drøm, så vil jeg jo også gerne opnå anerkendelse og succes.

 

Jeg har SÅ mange bekymringer. Mange af dem kommer fra fordomme om iværksættere, om folk som står i gæld, og har ‘spildt’ flere år af deres liv på at tro at de kunne gøre en forskel. Og det er ikke fordi jeg tror jeg opfinder den nye dybe tallerken, men jeg ved at mit koncept bliver genialt.

 

Jeg glæder mig til at I skal følge med i min rejse! Og til at dele meget mere om det hele de næste par måneder her på bloggen. I skal også være hjerteligt velkommen til at følge med på snap: Rebeccavera og min instagram (også @verasmarket)

 

Rigtig god mandag derude!

 

// Rebecca Vera

5a00-9003-4a47-bffe-66172ebb30bd

0812-3ef0-4631-9d76-77f88820ab19 cb08-f1e2-49f8-81e0-34c7db991830

IMG_0040ee95-86da-4992-9096-2051d962a4bd

Jeg tænker lidt ala det her. Ret vild med det metallic, lyserøde space look.

 
  I kan se flere inspirationsbilleder på Pinterest her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!