Ude nu: Upcyclede flæser og pasteller - Veras Vintage

Ude nu: Upcyclede flæser og pasteller

Vi er tilbage med vores upcyclede tasker og totebags – og denne gang er der smæk på farverne! Alt er lavet af 100% kasserede tekstiler og syet her i København.

 

 

Det er lørdag, solen skinner og vores nyeste upcycling drop har ramt webshoppen! What’s not to like?

 

Denne gang har vores syerske været i de farverige gemmer og skabt de fineste totes og tasker, der sætter kulør på enhver grå efterårsdag. Alt er som altid lavet af 100% kasserede tekstiler og produceret i hånden her i København.

 

Med upcycling initiativer som dette giver vi endnu flere tekstiler nyt liv – selv dem med fejl og mangler, som vi ikke kan bruge én til én, som de er. Se dét er bæredygtigt – og jo egentlig bare sund fornuft! Snup din favorit på webshoppen nu.

 

Hav en magisk weekend – og måske vi ses til vores genbrugslagersalg under Buen i morgen?

 

Kærligst

Damerne bag Veras

 

 

There’s a new kid on the block

First things first: Du skal møde den nyeste model i vores upcycling-familie. Hun er stor og rummelig – præcis som vi bedst ka’ li’ dem. Og så er hun ekstra stærk og holdbar.

 

Vores eventkoordinator, Eline, kunne ikke vælge – begge taskerne skulle med på hendes billede. Skynd dig at snuppe din favorit, der er kun én af hver!

 

 

Den nye model har både bund og sider, hvilket gør den perfekt som en "rigtig taske” – til din computer, dine bøger eller bare alt det habengut, du aldrig kan finde plads til. De er i tykt materiale, og så er der lagt ekstra meget kærlighed i dem. Faktisk har vores syerske brugt 1,5 timer på at sy den lyse og 2 timer på at sy den blomstrede. Men så er de også blevet HELT perfekte, hvis vi selv skal sige det!

 

Den blomstrede har fint hvidt for, mens den lyse er i tykt kanvas-lignende materiale. Super cool – og holdbart!

 

Flæser 4-ever (and ever, and ever ever)

Surpriiiiise! Der er flæser in the mix, igen igen. Men altså, når man finder noget, der fungerer, så skal man vel holde sig til det. Vi har i hvert fald konstateret, at I ELSKER flæser. Og vi elsker jer – derfor fortsætter flæse-manien lidt endnu!

 

Flæser er et simpelt touch og en perfekt måde at bruge mindre stykker kasseret stof på. Snup den blomstrede tote med hvide flæser (tv.) eller den hvide tote med blomstret flæse (th.).

 

Vores personlige favorit er nu modellen, hvor vi bruger en flæse til at lave selve stroppen. Det skaber den vildeste, grafiske effekt – og så pepper den tværgående flæse ethvert efterårsoutfit op. We like!

 

Vores personlige favorit – cross body flæser. Mums! Vælg den blomstrede version (tv.) eller den helt hvide (th.).

 

Farvelade-ballade

Selv den evige optimist bliver træt i gråvejr. Og ja, vi går mod mørkere tider. Men frygt ikke – Veras is here to help, og vi har taget den helt store farvepalet i brug.

 

Du kan gå pastel-pretty (tv.) eller holde dig til de blå toner med den lilla sag (th.).

 

Den lyserøde sag (tv.) er vist nok lavet af en gammel dug, mens den multifarvede tote (th.) tidligere var et gardin. Hvor sejt er det lige?!

 

 

Pssst…! fik du set vores nye huer?

I sidste weekend gik vi i luften med en af de helt store nyheder – vi har i samarbejde med en lokal strikproducent, Anden Omgang, lavet kasserede striktrøjer om til bløde huer! Og det kunne jo ikke være bedre, nu som det virkelig er blevet koldt i vejret! Der er stadig lidt tilbage på shoppen, så hop hen og find din favorit her.

 

Match den kolde luft med en råhvid hue (tv.), eller vælg en varmere model i lysbeige (th.).

 

Veras upcycling

Taskerne er det en af Veras mange upcycling initiativer. Som en del af en større upcycling & repair strategi, er målet med Veras upcycling at give endnu mere tøj nyt liv. Hvor du før har kunne bytte, købe og sælge brugt tøj i Veras, hjælper Veras dig nu også til at tage hånd om dine kasserede og ødelagte tekstiler – og således giver Veras det ultimative dødsstød til tøjspild med en full-service cirkulær forretningsmodel.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!