Tak for jeres Veras Market besøg - Veras Vintage

Tak for jeres Veras Market besøg

SAHEL HAMDAM.7443

 

Tusind tak til ALLE, der kom forbi Veras Market i går, og var med til at gøre det til en helt fantastisk dag. Vi håber, at alle nåede at smage El Jefes saftige, argentinske sandwhiches, der var den helt rigtige tømmermændskur oven på en solskinsrig festuge i Distortions tegn. Hvis ikke, kan du altid følge foodtruckens færd på El Jefes Facebook-side. Vi håber også, du nød musikken, som Sound of Copenhagen stod for og blandt andet sørgede for, at October Dance kom forbi for at fyre op for sprøde søndagstoner på pladsen gennem SoundBoks‘ højttalere. Den lækre kaffe sørgede Coffee N Milk for, så dine tømmermænd heller ikke tog forgæves på loppemarked. Også et stort skud ud til vores dygtige samarbejdspartnere Gobox, der med deres leveringsservice hjælper os allesammen til et lettere marked. Et kæmpe stort TAK til alle for at gøre det til en fantastisk dag.

 

Vi glæder os til at se dig til næste Veras Market den 3. juli. Og når du nu er derinde, så smut forbi Veras Market, hvor du altid kan følge med i, hvad der kommer til at ske på vores markeder.

 

Og husk, at alle billederne fra Veras Market 5. juni 2016 ligger i vores billedbank. Måske du kan spotte dig selv eller en ven?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!