Stem på Veras til Byens Bedste Kvindemode 2017 - Veras Vintage

Stem på Veras til Byens Bedste Kvindemode 2017

Det er fredag og weekenden er lige om hjørnet, men for at det ikke skal være løgn, er dagen lige blevet ENDNU vildere!

 

Veras er nemlig nomineret i kategorien Byens Bedste Kvindemode 2017! Og du skal hjælpe os med at vinde!

 

img_3745

 

Vi er SÅ MEGA pavestolte over hvor mange der allerede kender til Veras-konceptet, efter vi har været i luften i et år. Det er SÅ vildt altså! Og denne nominering endnu en anerkendelse vores vej.

 

Vi taknemmelige for alle jer medlemmer, der gør det hele muligt! Uden jer var der intet Veras, og uden jeres hjælp var vi heller aldrig blevet nomineret til den her seje pris. Så af hjertet tusind tak til jer 

 

Og det er nu vi VIRKELIG har brug for jeres optursness support! For selvfølgelig skal Veras da vinde! I kampen mod tøjspild, og uden at gå på kompromis med hvad du klæder dig i, og uden at du ruinerer din privatøkonomi, så er Vera og bæredygtig mode bare smartest!

 

Der er grunde nok til at vi selv synes (ja, vi må jo gerne føle os selv) skal vinde! Her er bare et par enkelte af dem:

 

1. Du kan se lækker ud, uden at din privatøkonomi bliver ruineret: Hos Veras kan du shoppe ubegrænset for et fast beløb om måneden, og på den måde undgå minus på kontoen, selvom du køber tøj konstant.

 

2. Du kan tjene point at shoppe for, ved at indlevere dine aflagte ting: Hos Veras er du garanteret værdi for ALT tøj i din garderobe, som du ikke længere bruger. Og så endda inden for kun 24 timer!

 

3. Du kan hjælpe andre og dig selv med at føre en grøn livsstil: Hos Veras bliver du en del af et helt unikt fællesskab, hvor vi inspirerer hinanden og står sammen om at gøre verden til et grønnere sted.

 

4. Du kan undgå at troppe op i den samme kjole som en anden til en fest: Hos Veras omfavner vi personlig stil og det at skille sig ud, og sælger kun én af hver vare! Sådan undgår du at ligne alle dine veninder.

 

5. Du kan shoppe hver dag uden at få dårlig samvittighed: Hos Veras bidrager du til en bæredygtig livsstil, mens du fornyer din garderobe helt uden moralsk og økonomisk dårlig samvittighed!

 

Kan vi ikke lynhurtigt blive enige om, at det må være Byens Bedste Kvindemode, hva? Husk at stemme ovre hos AOK.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!