Ny koncept butik åbner i Odense - ALT 50-300,- Veras Vintage

Ny koncept butik åbner i Odense – ALT 50-300,-

Fra januar 2020 transformerer vi Pogestræde 22 til vores helt nye koncept-biks! Butikken fungerer og ligner nøjagtig dén, du allerede kender – men ALT i butikken kommer til at koste enten 50, 100, 150, 200, 250 eller 300 kroner – og som noget nyt kan alting altid købes for point. Du kan fortsat indlevere de samme varer, da byttekonceptet forbliver nøjagtig det samme.

 

Vi ønsker at gøre det endnu lettere for jer at bytte og shoppe brugt – og butikken bliver derfor også inddelt i kategori, størrelser og farver, så det super let at finde hvad du ønsker. I Veras arbejder vi for at minimere mængden af tøjspild – og med vores nye butik, kan vi redde endnu mere tøj fremover.

 

OBS: Nye åbningstider i Pogestræde 22 fra januar 2020
Man-Tir: Lukket
Ons-fre: 12-18
Lør: 11-16

Endnu flere medlemsfordele

2020 kommer til at byde på spændende tilføjelser til dit Veras medlemsskab. Har du allerede nu ønsker? Så udfyld spørgeskemaet her og vi lytter til dig. Vi glæder os til at høre fra dig <3

 

Tøjbytte på Veras Market

I 2020 kan du igen bytte tøj direkte på Veras Market! Nu kan du indlevere max 5 stykker tøj i Veras stand, få udbetalt point og shoppe nyt i standen for dine point.

 

Husk point- og byttereglerne

  • Dine point er gyldige i 1 år
  • Du må max shoppe for 1.500 point pr. dag
  • Du må kun indlevere eget tøj
  • Du må kun shoppe til dig selv
  • Du kan få strakspoint tirsdag-fredag

 

Lagersalget er forlænget i Odense

Kender du det, når man sådan rigtig kommer i oprydningshumør? Det er vi max i Veras pt, og derfor har vi besluttet os for at TØMME lageret for genbrugsgodter som i kan shoppe heeeele denne uge i Odense til vores forlængede lagersalg!

 

Priserne for de nye varer:

 

♻ Tors d. 9/1: ALT 70 kroner/point
♻ Fre d. 10/1: ALT 50 kroner/point – og 4 for 150
♻ Lør d. 11/1: ALT 50 kroner/point – og 3 for 100

 

Få 50,- til brugt shopping på verasvintage.dk

Har du spottet vores store genbrugswebshop, hvor vi hver dag ligger 20 nye, brugte godter online, som du kan hapse hjem med et klik? I 2020 kommer der endnu flere varer online, og vi lytter gerne til, hvordan vi kan forbedre ud. Tjek vores webshop ud, og besvar dette spørgeskema – så får du en 50’er til dit første køb!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!