Nu har vi V-luxury vintage mærkevarer online - Veras Vintage

Nu har vi V-luxury vintage mærkevarer online

Veras introducerer: V-luxury! Vintage mærkevarer i god kvalitet og ikoniske designs – med lang levetid og mustkeep faktor. Lander i dag på Veras webshop.

 

 

Dit brugte must-keep er det nye must-have

Vi elsker alt brugt tøj – og det er uanset hvilken kvalitet, stand og mærke det har i nakken. Et grundlæggende princip i Veras er nemlig, at alt tøj har værdi. Når vi modtager varer kigger vi nøje på dem for at kvalitetsikre og vurdere hvert produkts levetiden, inden vi selv kan give dem nyt liv.

 

Meeeeen nogle varer giver os bare en større lyst til virkelig at investere i, passe ekstra godt på og bevare for ever and ever – lige indtil vores børnebørn om 40 år får glæders over, at deres opturs bedstemor har gemt det her unikke vintage-bælte til dem. Præcis den følelse får du med V-luxury.

 

En brugt nyhed i Veras: Shop V-luxury items på webshoppen – unikke vintage mærkevarer i lækreste kvaliteter og god stand

“Vi bombarderes med nye "must-haves”. Tøj, som vi bare  eje. Men hvad med alle vores must-keeps? Tøj, som vi bare må beholde? Mit skab er fyldt med brugt-fortællinger og minder – tøj som har høj symbolsk værdi, og som altid fungerer til alle lejligheder. Med Veras V-luxury giver vi nyt liv til vintage mærkevarer, som vi bare må beholde, må passe på og må give videre til vores børn og børnebørn” siger Rebecca Vera, CEO & Founder.

 

‘Amen, hvem husker ikke de gode tider fra 00’erne hvor bæltetasken var et musthave? Vi håber, du holdt fast i den, for den er i hvert fald blevet et must-keep!

 

Vi har det selv heeeelt vildt over alle de flotte sager, som netop nu har ramt shoppen. Kan du ikke vente med at shoppe? Se alle V-luxury items lige her.

 

Og hvorfor så købe V-luxury varer?

Det betaler sig at købe brugte luksus kvalitetsvarer. Det er ekstra godt for pengepungen – og så er det faktisk heller ikke så dumt for planenet. Vi skal købe mindre, vi skal købe brugt, og så skal vi generelt bare købe bedre. Tøj af høj kvalitet, der slides med ynde og holder værdien. Faktisk beholder luksusvarer deres værdi til en sådan grad, at det det ikke unormalt at få op til 60-70% af salgsprisen retur ved videresalg. Det er jo en hel investering!

 

Holder i generationer

Luksus varer er kvalitetsvarer. Alt fra materialevalg, håndarbejde og designtradition er med til at sikre holdbare varer med en lang levetid. Og hvis de så også købes brugt – ja se, det er klogt forbrug.

 

Værd at passe ekstra på

Varer vi investerer i, giver os en større symbolsk værdi og bliver vi ofte ekstra glade for. Derfor, så passer vi også ekstra bedre på sagerne og skiller os sjældent af med dem.

 

Altid med på moden

Glem alt om hurtig mode og over-night tendenser – disse designikoner er cool for evigt. Shop luksusvarer og dine børnebørn vil takke dig. Sådan for realz.

 

Shop din nye yndlings V-luxury sag på webshoppen

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!