Launch af merchandise kollektion for Veras X Distortion kollektion - Veras Vintage

Launch af merchandise kollektion for Veras X Distortion kollektion

_L9A2926

Iværksætter og blogger, Rebecca Vera Stahnke, som også står bag det nyopstartede online tøjbytttekoncept, ”Veras” har indgået et designsamarbejde med Distortion og det danske fashion brand, Pieces. Det er første gang at Distortion designer et udvalg af merchandise til gadefesten.

 

Grundlægger af Veras, Rebecca Vera Stahnke, har i samarbejde Pieces designet pigekollektionen, samtidig med at hun også har designet en herre- og unisex-kollektion, som er fremstillet af den bæredygtige tøjproducent Neutral. Den limited edition kollektion vil blive solgt i Distortion pop-up shop i Veras før og under gadefesten.

 

Rebecca Vera Stahnke, som samtidig er merchandisechef hos Distortion, udtaler om samarbejdet:

”Med min baggrund af 6 års projektledelse hos Distortion, var det nærliggende for mig at skulle designe tøj til Distortions festglade publikum. Kollektionen tager inspiration fra moden i 90erne, og det sporty look som hersker i streetstyle under Distortion. Kollektionen omfavner også diversiteten i Distortions publikum, som forhåbentlig vil bidrage til det fantastiske fællesskab der finder sted både før, under og efter gadefesterne”.

 

Hele kollektionen og mere information herom lanceres til launch-festen onsdag d. 4. maj fra kl. 18.00 i Veras, Vendersgade 17, Kbh K.

 

Kollektionen er sort og præget med Distortions ikoniske logo og kan naturligvis mikses og matches med hele butikkens ellers farverige tøjunivers. De forskellige styles vil være tilgængelige i Veras butik, Vendersgade 17, Kbh K, samt på verascopenhagen.dk og på Pieces’ onlineshop fra d. 9 maj. Derudover vil kollektionen blive solgt i Distortions-boder under gadefesten d. 1.-5. juni 2016.

 

Fotograf Sarah Buthmann, styling af Rebecca Vera Stahnke og styling assistent Shira Lea Mozes.

 

#VerasDistortion #PiecesOfDistortion

_L9A1977

_L9A1797

_L9A1692

_L9A1677

_L9A1333

_L9A2746

_L9A2882

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!