Kom til Veras Market på søndag! - Veras Vintage

Kom til Veras Market på søndag!

Man skulle ikke tro, at vi på søndag går ind i den sidste forårsmåned så meget blæst, regn og hagl der har været de sidste par dage… Danmark kom så med det gode vejr! Jeg er træææææt.

 

Heldigvis, så lover de sol og 13 grader (vildt, at jeg kan blive så glad for et tocifret tal) på søndag, hvor jeg holder sæsonens andet  Veras Market, som fortsætter første søndag i måneden frem til november.  Og skulle det regne, så er det godt at der er overdækket!

 

Vi kickstartede sæsonen d. 3. april, hvor vi introducerede vores nye location på under motortrafikvejen Bispeengbuen efter området på Copenhagen Street Food desværre var blevet for småt. Jeg var seriøst SÅ nervøs for om der ville komme nogen. Godt nok så kender folk så småt til tøjmarkedet, men jeg er altid lidt angst når jeg kaster mig ud i nye projekter, på trods af at jeg elsker det. Pladsen har jo mildest talt været forladt, måske lige med undtagelse af Bas Under Buen, men så kom jeg…. Wuhuuu. Og slef fikser jeg! Selvom jeg i maven var overbevidst om jeg nok ku’, så var jeg alligvel var super rad for at der ikke ville dukke et eneste menneske op.

 

Heldigvis, så havde min mavefornemmelse ret, og der var proppet af folk, og indenfor de første timer solgte flere af standene for flere tusinde kroner. SÅÅÅÅ OPTUR!! Der var endda to som måtte lukke og slukke efter 3 timer fordi de ikke havde mere tilbage – det er ret vildt!

 

Har du ikke været forbi, så kom lige på søndag. Jeg lover det er et besøg værd! Vi har foodtrucks, lækker varm kaffe, sprød lyd fra Sound of Copenhagen, som denne gang gæster deres nye ep-aktuelle artist DODOSCOPE til at sørge for en festlig søndagsstemning. Og ikke at forglemme alle de lækre genbrugsvarer du kan finde – bare i Veras stand har vi SÅÅÅÅ mange godter fra butikken!

 

Det er på søndag d. 1 maj kl. 11-16, Bispeengbuen, Bispebuen 19, 2200 Kbh N, og du kan finde meget mere info på vores facebook-event og på min hjemmeside.

 

Har du en masse kluns du vil af med, så køb din stand her. Inkl. i prisen er stativ, bord og 50 bøjler + min partner gobox afhenter dine ting på din hjemmeadresse, og kører dem til Veras Marke for en flad 50’er. Der er få tilbage, så skynd dig!

 

Og har du ikke tid på søndag, så kan du døgnet rundt komme af med dine aflagte ting igennem mit nye bæredygtigt tøjbyttekoncept Veras. Byt dit aflagte tøj til nye genbrugsvarer igennem point – skide let! Jeg kører i øjeblikket med 30 dages gratis prøveperiode til alle som signer sig op. Og det sker lige her!

 

Jeg glæder mig til at se jer – på Veras Market og i butikken på Vendersgade 17.

 

// Rebecca Vera

VICTORJONES0798 VICTORJONES0649 Kopi af VICTORJONES0680 VICTORJONES0478 VICTORJONES0756

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!