Kom og fejr en optursuge i aften (og kryds lige fingre Veras) - Veras Vintage

Kom og fejr en optursuge i aften (og kryds lige fingre Veras)

Det har været noget af en opturs uge! Èn af de uger, hvor jeg ikke forstår hvor alt min energi kommer fra, kender I det? 130 km i timen, og jeg har endda også fået trænet, sovet og spist sundt. Shit en irriterende type!

 

Èn af de uger, hvor alt giver mening, og jeg må nive mig selv i armen over at være så syg taknemmelig over mit opturs liv og alle de dejlige folk jeg har i det!

 

Den har stået på alt for meget arbejde, alt for mange events, men bedst af alt, så glæder jeg mig til at ugen topper i aften (forhåbentlig), og Veras vinder Byens Bedste Kvindemode 2017.

 

Siden jeg for over en måned siden fik at vide, at jeg var nomineret med Veras, som i sig selv er alt alt for vildt, at genbrugstøj er i en kategori med store etablerede modebrands, så har jeg glædet mig som et lille barn til at finde ud af om vi også vinder kategorien.

 

Det hele sker i aften når Kødbyens Mad & Marked danner rammerne for kåringen! Sidste år var jeg ved og heppe på mine venner fra Vess, som igen i år er nomineret i kunstkategorien, såååå venner kryds lige alt hvad I har for at Veras tager sejren hjem – og kom forbi og hyg med os! Alle er velkommen, det er gratis! Se mere på facebook lige her.

 

Hold kæft, hvor skal man nogle gange stoppe og tænke over alt det man har opnået, og være glad for hvor man er. Jeg glemmer det  hverdagens stress, hvor jeg er alt for god til at fokusere på alt det, som jeg ikke når, og alt det som jeg ved inderst inde, som jeg kunne gøre bedre.

 

Så vinder Veras eller ej, så jeg stadig pavestolt og mega glad for hvor jeg er nu. Og det kan jo kun gå én retning, ik?

 

Tak for alle jer som støtter op og har stemt – I betyder alverden!

 

// Rebecca Vera

 

img_1757 img_8512.jpg

 

Morgen startede med åbning af Maria Blacks nye piercing, som jeg varmt kan anbefale. På trods af, at jeg synes min smertetærskel er høj, så gjorde det satme ondt. Men man må lide for skønheden eller noget…

 

img_8582.jpg img_8577.jpg img_8589.jpg

 

Ace & Tate eventen i torsdags, hvor der var disket op med de lækreste drinks og flotte farverige briller og butikken står skarpt!

 

img_8608.jpg img_8611.jpg

 

Aften fortsatte på Skt. Petri til re-åbning, og jeg spottede selvfølgelig aftens flotteste jakke fra Balmain, som sikkert koster en mio. Men for satan, hvor er den også FLOOOT!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!