Join Veras events på Roskilde 2017 - Veras Vintage

Join Veras events på Roskilde 2017

Vi glæder os hjernedødt til at indtage Roskilde Festival 2017, og har nogle ret vilde events og ting og sager i ærmet til jer, der kigger forbi vores stand i Countdown City i løbet af ugen! Se listen her, så du er sikker på ikke at gå glip af noget nice.

 

I Veras stand kan du nemlig få:

 

  • Din tømmermændstræning på, når CrossFit Copenhagen kommer forbi og giver en GRATIS work out session tirsdag d. 27/6 kl. 12-13 – se mere i eventet her: Kom til gratis Crossfit Work Out i Veras.
  • Foreviget et stilet øjeblik, når Instax Danmark hver dag tager poloaridbilleder af dine Veras-fund, som du kan få med dig hjem.
  • Glæden ved altid at være klædt i nyvasket kluns, når Washa sørger for, at tøjet i Veras stand altid er tip top rent og lækkert.
  • En bæredygtig måde at transportere dine nybyttede varer med dig hjem på, når Neutral giver muleposer til vores søde kunder.
  • Slukket tørsten, når Maté Maté i løbet af ugen disker op med lækre forfriskninger. SKÅÅÅL!
  • Muligheden for at vinde dit helt eget par Maria Black Jewellery-øreringe, når vi på Instagram afholder en ret sej konkurrence!

 

27.06.17: Kom til GRATIS Crossfit work out i Veras

verasxcrossfitmedlilletekst

Få sat gang i din tømmermændsramte krop, når CrossFit Copenhagen joiner Veras pop-up til en times sved på panden bragt til folket i smatten af to seje crossfit-instruktører, der har sammensat et helt specielt Roskilde-program, som du ikke vil gå glip af!

 

Med kun én dag til festivalsområdets åbning, kan du med Veras og CrossFit Copenhagens træningssession stå helt skarp til dine yndlingskoncerter og mærke din krop påny, så den er klar til at nappe 4 festivalsdage mere.

 

Kom og vis os hvad du har, og join eventet på Facebook.

 

Praktisk info
Det går ned i Coundown City kl. 12:00-13:00 foran Veras pop-up shop i område 8H, hvor du skal gå efter de to CrossFit Copenhagen-flag.

Medbring højt humør og få din crossfit på! Vi glæder os til at svede med jer ?

 

Få et polaroidbillede og vind et Instax-kamera

verasxfujifilm

Hver dag står vi klar til at skyde lækre polaroidbilleder af de smukke mennesker, der kommer og swapper genbrugsfund i Veras stand. Billederne kan du få med hjem som et minde om, hvor lækker du var i dit genbrugskluns!

 

Vind et Instax Mini 70
Du kan også være heldig at løbe af sted med dit helt eget kamera, hvis du deltager i vores konkurrence på Instagram. Stay tuned!

 

Kom og skål i Maté Maté og Maná med Veras damer

verasxnoerrebrew

Nørrebrew disker op med forfriskninger i standen, så Veras damer kan byde ekstra tørstige kunder på en tår af deres lækre Maté Maté eller deres helt nye friskbryggede økologiske iste Maná.

 

Kom forbi til en SKÅÅÅL!

 

Hop i et rent sæt tøj hver eneste dag på festivalen

verasxwasha

Ligegyldigt hvor meget beskidt tøj dig og dine venner afleverer i biksen, er der takket være Washa altid nyt og friskt kluns i Veras stand. Hver dag kommer de nemlig forbi og henter alt det snavsede tøj, der bliver indleveret, og kommer tilbage med det helt rent og lækkert.

 

Hader du også at vaske tøj?
Det kan være ret surt at vende hjem efter en festival med vasketøj i lange baner, så det er heldigt, at du kan deltage i vores konkurrence, hvor to heldige personer vinder 3000 kr. til vask hos Washa. Du skal bare tagge den af dine venner i vores Instagram-opslag, som ikke magter vasketøj, og som ville synes, at det var OPTUR med lidt Washa-lækkerier.

 

Få dit tøj med hjem på den bærdygtige måde

verasxneutral

Som altid har Veras fokus på at være så bæredygtige som overhovedet muligt! Derfor har vi også slået pjalterne sammen med Neutral, der sørger for, at kunder i biksen, der køber mere tøj end de kan have i tasken, får en mulepose med på farten.

 

Få fingrene i dine helt egne Maria Black-øreringe

verasxmariablack

Hos Veras har du mulighed for at vinde et par creoler fra Maria Black, når vi i løbet ugen afholder en konkurrence på Instagram, hvor du ved at dele et billede med et bestemt hashtag, deltager i konkurrencen om dit helt eget sæt Maria Black-øreringe.

 

Hold øje på Instagram, hvor mere info følger!

 

Byt dit gamle festivaltøj til nyt

endeligtroskildebannerbrederelavere

Den ultimative undskyldning for at drible forbi Veras stand og nyde godt af alle de mange ting, der kommer til at ske, må være at oprette et medlemskab, der giver dig adgang til at bytte tøj i standen.

 

Spar 100 bananas
Du kan købe et medlemskab til enten 1, 3 eller 8 dage, og er du hurtig, kan du spare 100 DKK ved at hapse en early bird-billet.

 

I tvivl om, hvor du finder os?

Vi er placeret i Countdown City i område 8H, og du skal være hjertens velkommen til at komme og hænge med os anytime. Og husk også, at du altid kan blive opdateret på, hvad vi render rundt og laver på vores Facebook, Instagram og på bloggen.

 

roskildefestival2017kortveras

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!