Jeg styler dit Kaibosh brillelook i morgen! - Veras Vintage

Jeg styler dit Kaibosh brillelook i morgen!

Sponsoreret

 

Finally har jeg lidt mere tid til at nyde de mange dejlige events som København boomer af i øjeblikket. Pudsigt hvordan alt er dødt om vinteren og så snart de første forårsoler rammer Danmark, så springer alt i bogstaveligste forstand ud!

 

For et par uger siden fik jeg mine første briller, og selvom jeg i mit liv ALDRIG havde troet, at jeg frivilligt ville taget et par på, så har jeg faktisk gået overraskende (det kom helt bag på mig!) meget med dem. Og hallo, alle jer derude som ikke kan se, hvor I selv er bevidste om det og ikke ‘magter’ det (for jeg kender det ALT ALT for godt, men jeg lover at du bliver et bedre menneske af lidt styrke foran øjet!) – kom lige afsted til din optiker og få en synstest. Det er noget af det bedste jeg har gjort.

 

Mine briller er fra det norske mærke Kaibosh, hvor jeg også er så heldig, at jeg er blevet inviteret ned til deres butiksåbning i morgen – hvor de ikke bare åbner én, men to konceptbutikker – i Kronprinsensgade 3 og i Sværtegade 3.

 

Kaibosh har lignet det helt store program op med en masse fede events hele dagen; med morgenmad, 30 gratis solbriller til de første i butikken, frokost, drinks, musik og slef højdepunktet hvor jeg skal hjælpe jer til et lækkert look! (Haha, man må godt føle sig selv lidt).

 

Så kom ned og drik et glas onsdagsgodtelse med mig i morgen i Sværtegade 3 kl. 15.00, hvor jeg sammen med Preppy Beast guider og styler dig til dit bedste brillelook, og hvordan du farvekoordinerer (slef!) dit kluns med de mange flotte og farverige sol(briller).

 

Kaibosh giver desuden 25% rabat på alle briller og solbriller hele dagen – og der sker ting i butikken fra de åbner til luk. Tjek hele eventen ud facebook og hele programmet for dagen her!

 

Jeg håber jeg vi ses!!

// Rebecca Vera
Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!