Jeg sælger ud af min private garderobe i dag til Veras Market - Veras Vintage

Jeg sælger ud af min private garderobe i dag til Veras Market

Hold nu op for en fed start på en opturs weekend! Fredag bragede solen frem for en skyfri himmel, og det var der vidst ingen Københavnere som var i tvivl om. Jeg har aldrig set SÅ mange mennesker sidde med en flaske vin, en ramme øl under armen på den kolde jord og lade som om det er sommer… I hurtige solbriller selvfølgelig!

 

Så trods af, at jeg havde været oppe siden kl. 6 for at skyde nye billeder til Veras på den vildeste location i Nordhavn (GLÆD JER!!), så er det lang tid siden, at jeg har nydt en weekend i København SÅ meget. Måske pga. vejret, måske fordi, at jeg ikke er vågnet op med tømmermænd nogle af dagene. Og det var virkelig tiltrængt, efter en kort smut i Dubai med Kamelmælk. Og hvis ikke du allerede har fulgt med på min spam af en min insta-story, så er du seriøst gået glip af noget! Og more to come – den by er jo noget af det vildeste!

 

I dag slutter jeg sommerweekenden af med mit sidste Veras Market på Copenhagen Street Food (se facebook-eventen lige her) – OG jeg sælger helt ekstraordinært ud af min personlige vintagegodter og andre kvalitetsfund, SÅÅÅÅÅ kom lige ud og køb alt mit gøgl!

 

Og er du i tvivl om hvordan du får fat i et ægte loppe kup, så har jeg lavet en simpel guide med 7 lette trin, der sikrer et kup hver gang du tager på loppemarked!

 

Jeg glæder mig max til at se jer! Og jeg lover gode priser, og hvis du køber ekstra meget, så giver jeg kys og masser af postiv energi tilbage! Det går ned kl. 11-16, ses vi? Det tror jeg nok vi gør!

 

// Rebecca Vera

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!