Jeg lancerer: Veras Vintage Swap på Israels Plads - Veras Vintage

Jeg lancerer: Veras Vintage Swap på Israels Plads

Så jeg tilbage på pinden nede i Veras, og det føles allerede som om sommeren er overstået, uden jeg hverken har nydt sol eller ferie… Men jeg tager revanche til efteråret, hvor jeg forhåbentlig har tid til at tage en tur til sydpå!

 

Jeg arbejder ikke længere i døgndrift, men to-do-listerne hober sig stadig op, og der er nok at se til! I fredags skød vi nye billeder til Veras. Selvom jeg stadig er helt tosset med de flotte dyrebilleder, så er det tid til lidt forandring, og vi fik denne gang indtaget Israels Plads med sødeste fotograf Tom McKenzie – som både er pæn og dygtig!

 

Israels Plads ligger jo et stenkast fra butikken, så derfor er vi som noget nyt holder Veras også med på udendørsmarkeder. Så udover at være tilstede med Veras Market under Bispeengbuen, som en del af Veras cirkulære tøjkoncept, hvor vi sælger billigt ud af varer fra egen stand og andres stande, nu introducerer vi også Veras Vintage Swap, hvor alt det ekstra lækre er til salg.

 

På lørdag er vi helt ekstraordinært tilstede på Israels Plads, hvor Veras har slået pjalterne sammen med Veras Market. Det betyder, at du kan gå på loppejagt, som du plejer på Veras Market, og sælge ud ved at købe en stand (Her!), hvor der som altid er inkluderet et stativ, bord og bøjler i prisen. Samtidig med at du kan tage en pose under armen med dit aflagte tøj, og bytte det til nyt genbrugsguld, som i Veras online tøjbytte-koncept.

 

Hvilken oplagt mulighed for at bruge din lørdag i den solrige (de lover goooodt vejr) plads foran Torvehallerne, til at få ryddet ud i garderoben og samtidig føjet masser af nye godter til klædeskabet! WIN!

 

Vil du swappe?
Registrer dit Veras medlemskab hjemmefra. Vi giver de første 30 dage gratis og 100 point som kan shoppe for øjeblikkeligt når du registrerer dig.

 

Vil du sælge?
Køb en Veras Market stand, der som altid er inklusiv tøjstativ, bord og bøjler!

 

Vil du shoppe?
Kom som du er, gerne med en god portion højt humør!

 

Vil du bare spille lækker?
Så kom i dit lækreste outfit, og så spotter vores seje fotograf fanger dig helt sikkert!

 

Husk at tilmeld dig på facebook eventen her, og så ZEEEZ PÅ LØØØØRDAAAAG!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!