Jeg følte, jeg var for grim til min krop - Veras Vintage

Jeg følte, jeg var for grim til min krop

Er vi alle ikke ikke lækrest når vi smiler?

 

Jeg har har flere gange ladet mig interviewe til diverse beauty-blogs og magasiner (denne gang en Goodiebox shelfie, som I kan se her), og hver gang tænker jeg altid: "Hvem hylan vil dog vide det fra mig??!.”

 

Hvis der er en ting som jeg aldrig har været særlig tilfreds med, så er det mit fjæs. Jeg synes bestemt ikke jeg er grim, men jeg har altid været gladere for min krop end mit hovede.

 

Jeg har virkelig grinern over, hvor mange latterlige små usikkerhed jeg har (haft). Ting som jeg er overbevidst om, at ingen har lagt mærke til, og ingen kan sikkert synes er grimt eller underligt. Alt foregår jo fandme i ens hovede, men det er godt nok vildt, så meget random små usikkerheder kan betyde for ens selvtillid. Men jeg tænker vi alle har sådanne ‘småting’.

 

Hvert fald, så får I da lige et par af mine her:

 

  • Fra dengang i folkeren, hvor jeg altid følte jeg lignede en hat på skolefotos, og følte mig så ufotogen, at jeg ikke magtede at bytte billeder med de andre (det var tider, hvor man byttede rigtige printede billeder!!)
  • Da jeg i en alder af 10 år fik lavet huller i mine ører, og hurtigt betændelse i det ene øre, og gik derfor kun med ørering i det andet øre i flere år, hvilket gjorde, at mine øreflipper ikke er lige store. Så mega random et issue, men for mig, så var det kæmpe! Jeg synes det var mega grimt, at have de små diamant-agtige sten i ørene, som var IN dengang, da min højre øreflip var ‘for’ø bredt. For jeg ville bare gerne have de ører med øreflipper, som gik stramt lige op (som om de ikke havde øreflipper).
  • Så kom teenageårene med min urene hud, som (desværre) ikke var slem nok til at få medicin. Jeg følte mig bare konstant SÅ ucharmerende. Jeg havde heller ikke lyst til at dække den med foundation (som alle andre gjorde), for det synes det endnu grimmere, at se uren hud tilsat 3 lag make-up. Et evigt problem, som seriøst kunne gøre en solskins dag, som alle normalt elsker, til min hade dag, for så kunne man i lyset skær se mine urenheder endnu mere.
  • Mit hår er mega tykt, og selvom jeg i dag er rigtig glad for det, så husker jeg det som et evigt problem. Jeg ville gerne have tyndt, aske-blondt skandinavisk hår, som jeg kunne sætte op med et af den tynde, flade hårspænder som klikkede, der gjorde, at håret faldt som en bredt, fladt vandfald. Men ingen spænder var store nok til mit tykke hår. Haha, first world problems jeg havde som ung!
  • Jeg bed og pillede negle da jeg var lille, og jeg husker, at jeg altid var så mega ked af hvordan jeg ikke kunne få flot fransk manicure, som alle andre – det var jo bare the shit! Og da jeg så endelig stoppede, så var der ‘for meget’ af det hvide, fordi jeg engang havde bidt, hvilket også forårsgade, at jeg de var mega svære at få lange.
  • Ikke mindst, så var jeg rigtig ked af mine skæver tænder. De var kun kosmetisk skæve, så jeg fik aldrig lov til at få togskinner (læs om min tandretnings process i et gammelt indlæg), som gjorde, at jeg ikke havde lyst til at smile. Hverken på billeder eller IRL.

 

Heldgivis, så har jeg erfaret, at ingen som i INGEN tænker over det, udover én selv!

 

Sidstnævnte er jeg heldigvis kommet efter! For seriøst, det bedste beauty tip må da uden tvivl være at smile og grine! Er vi alle ikke ikke lækrest når vi smiler?

 

Og ved I hvad? Min usikkerheder kommer nok aldrig ægte til at forsvinde, så jeg kan ligeså godt lære at leve med dem, omfavne dem og få det bedste ud af, hvad jeg synes er skønhedsfejl! Og det bedste man kan gøre for ens egen skønhed (og for andres), er fandme at smile! Og grine! Og være naturlig. Og være sig selv, og føle sig selv! Og tro på at man er den lækreste dame! Det er den skønhed som virkelig skinner igennem, ikke alt den make-up!

 

Nu har jeg da også fået talt mig godt og grundigt ned, og remset grunde nok til at du ikke vil høre mine skønhedstips til et smukt fjæs fra mig igen. Haha!

 

Jeg kan derudover heller ikke tricks som youtube-damer til contouring, jeg har heller ikke vidunderprodukt der får den mega klamme bums til at forsvinde over natten, eller gamle acne-ar til at blive smækker-lækker, elastisk som en babynumse ved at gnuppe med elektrisk maskine. Men jeg kan finde ud af at SMILE! Og skulle alligevel have lyst til et beauty tip eller to, så kan I se mere i en lille video her 😉

 

// Rebecca Vera

 

https://www.youtube.com/watch?v=HQWSjCVX7_I

goodiebox-billedeskaermbillede-2016-10-06-kl-13-50-57skaermbillede-2016-10-06-kl-13-52-17

SMIIIIIL!! I kan læse hele Goodieboxs beauty-shelifie her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!