Nomineret til AOKs pris: Byens Bedste Kvindemode - Veras Vintage

Nomineret til AOKs pris: Byens Bedste Kvindemode

April er bare en opturs måned!

 

April 2016 var måneden, hvor jeg lancerede Veras online, åbnede Veras fysiske butik med en kæmpe åbningsfest, startede Veras Market op på en ny location, og kom i diverse medier, men aller vildest på forsiden af Berlingske med to opslag i deres søndagstillæg! WUHUUU!

 

April 2017 tegner sig også allerede hjernedødt. Artikel om tøjspild i TV2, forsiden af freaking Børsen i torsdags med portræt, og alt muligt andet nice, som vores tøjbytteevent i onsdags i butikken, som var en kæmpe succes, så slutter min april uge af med, at Veras fandme er

 

NOMINIERET TIL AOK PRISEN i kategorien BYENS BEDSTE KVINDEMODE <3

 

Måske I bemærkede, da jeg på min instastory i sidste uge, bad om jeres hjælp til at tippe redaktionen om at nominere mig, men det skete sgu! Og jeg ved det uden tvivl er takket være jer søde læsere, medlemmer, venner og familie, og alt andet som følger med i mit kaotiske iværksætterliv. Hold nu kæææææft, hvor kan jeg seriøst ikke følge med, så meget optursness jeg har omkring mig for tiden!

 

Jeg er seriøst SÅ pavestolt over hvor mange der allerede kender til Veras-konceptet, efter vi har været i luften i et år. Det er SÅ vildt altså! Og denne nominering endnu en anerkendelse vores vej.

 

STEM PÅ VERAS, så giver jeg dig og kys og krammer og kaster SÅ meget kærlighed derud af til dig <3

 

Det ville betyde alverden, og det tager to sek – direkte link lige her!

 

Og det er nu jeg VIRKELIG har brug for jeres optursness support! For selvfølgelig skal Veras da vinde! I kampen mod tøjspil. Uden at gå på kompromis med hvad du klæder dig i, og uden at du ruinerer din privatøkonomi, så er Veras og bæredygtig mode bare smartest!

 

Tøj, hvor man tør (fordi man kan gå med det og returnere det igen), bidrager til SÅ meget mere – også til at føle os selv noget mere! Og vi skal være mere nøgne, og stole noget mere på, at vi er pisse lækre ligesom vi er, og uafhængigt om vores kluns på kroppen eller nyt eller brugt, så skal vi føle os selv!

 

Jeg er høj på livet! Og snart så skal jeg til Paul Kalkbrenner koncert i Vega! WUHUUU!!

 

// Rebecca Vera

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!