Jeg er med i Danmarks første bæredygtige magasin - Veras Vintage

Jeg er med i Danmarks første bæredygtige magasin

Det onsdag, vi har fri i morgen, og det skal fejres!

 

Nogle skal til koncert med Nik & Jay – Royal Arena… Mens andre hopper ned i Khiosk, køber Sustain Dailys nye magasin, smider sig på altanen med et glas biodynmaisk vino i glasset, og guffer sig igennem 136 siders sprød læsning om hvad fridagen skal bruges på af bæredygtige projekter… Ikke at forglemme 4 siders suverænt interview med en bæredygtig dame… Valget er jeres <3

 

Ej, jeg føler jo ikke jeg laver andet end at være selvpromo lady, og jeg brækker mig stadig. Men hey, jeg er skide stolt og beæret over at være med i Sustain Daily damernes nye (og eftersigende første og eneste) danske bæredygtige livsstilsmagasin: Sustain Yearly!

 

Hvis I interesserer jeg for bæredygtig livsstil, så har I helt sikkert stødt på dem (ellers så skal I til at følge med!), og nu har de søde damer, Emma og Johanne, samlet deres yndlingsopskrifter, anbefalinger, guides mm. i et magasin, måske nærmere en bog (den er seriøst SÅ flot!), på 136 sider – hvor jeg også er med som én af deres hverdagshelte! Af hjertet tak!

 

Det er virkelig et smukt tryk, og jeg er overbevidst om, at det vil pryde et hvert sofabord. Og en selvfølgelig også en hjernedød god gaveidé til én som du synes har brug for lidt ekstra inspiration til hvor skide let det er at være en smuuule mere bæredygtig i hverdagen. Ja, også din far, som du aldrig ved hvad hylan du skal give! Nårh, ja, og så er det bæredygtigt produceret (både papir og trykfarve er Cradle to Cradle-certificeret til gavn for både dig og miljøet), hvilket kun gør det endnu mere optur!

 

Så køb det liige, og støt op om nogle damer, som ligesom jeg selv, gerne vil gøre en forskel! Du kan finde meget mere info om Sustain Daily og magasinet lige her, hvor det også kan bestilles til sølle 150 kr.

 

Så få din røv ned og købe magasinet (jeg ved min yndlings Khiosk sælger det), så kan du få fingrene i det online liiige her,

 

Og indtil du gør det, så kan de nysgerrige slef læse et lille udsnit af interviewet lige her:

 

"Det er netop de små historier, som er forbundet med hvert enkelt genbrugsfund, der ifølge Rebecca gør dem til noget helt særligt. ”Hver gang jeg har et stykke tøj, som jeg forbinder med en begivenhed, eller jeg arver noget, er der en historie tilknyttet den ting. Og det gør, at der er noget større i det, end at det bare er materialistisk”.

 

Ved at gå i din tantes aflagte kjole eller købe tøj og hverdagsvarer i genneren, får du enestående produkter, der skiller sig ud fra den grå mængde. Vi har det med at gå i det samme tøj og købe de samme ting, selvom Rebecca er overbevist om, at folk i bund og grund er vilde med det unikke. ”Det kan godt være, at danskere med janteloven ikke har lyst til at sige det højt – men jeg ved, at folk har lyst til at skille sig ud. Jeg synes, det er så intetsigende, når folk bare har købt sig til en standardgarderobe. Og så ucharmerende, når man ikke kan se folks personlighed i den måde, de bor på”.

 

Ifølge Rebecca er vi lidt modigere, når vi shopper genbrug. ”Man tør noget mere, og jeg tror, at man får øjnene op for mange flere ting ved at man ikke, som normalt, holder sig til brands eller specifikke butikker”. Genbrug er med andre ord med til at udvide ens horisont, hvilket igen har indflydelse på hele vores optræden, og i sidste ende velbefindende. Rebecca har således selv oplevet, at hun er blevet gladere af at gå i genbrugstøj og farver. ”Jeg fik så mange komplimenter, og det smittede så meget af på mit humør. Jeg kan huske, at jeg en dag i bureauet, hvor alle gik i sort, havde helt gult tøj på. Og da jeg stod og lavede kaffe kom der inden for de første fem minutter tre kollegaer hen og sagde: ’Ej, hvor ser du nice ud i dag’”, fortæller hun. ”Hvorfor ikke tage noget tøj på, hvor jeg får komplimenter, i stedet for at tage noget på, hvor jeg bare blænder ind i mængden? Det er de små ting i livet, der gør mig glad og giver mig optur, og der tror jeg, at genbrug og farver kan rykke noget”.

 

Læs resten af interviewet, og støt op om Johanne og Emma, som de dygtige kvindelige iværksætter de er og køb Sustain Yearly i dag <3

 

// Rebecca Vera

 

img_6243 img_6238 img_6235

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!