Jeg er blandt de 100 mest inspirerende danske kvinder - Veras Vintage

Jeg er blandt de 100 mest inspirerende danske kvinder

Det er ubeskriveligt så pisse optur jeg får det over alle rosende og anerkendende mails, Facebook beskeder, ord på gaden er bekendte og klap på skulderen af gamle hoveder fra gymnasiet. Jeg elsker at vi er blevet SÅ gode til at fortælle hinanden når vi er stolte af deres arbejde – meget mere af det! For man bliver sgu så fandens glad altså!

 

I går fik jeg endnu et klap på skulderen. Ugebladet Femina udkommer i dag med et såkaldt ‘Guldnummer’ der hylder 100 danske kvinder som tør og inspirerer andre.

 

Jeg er med i kategorien 100% innovative, og det er simpelthen så sygt, når mit tøjbyttekoncept Veras ikke engang har været live i et halvt år (næste fredag fylder det et halvt år!), og folk alligevel har bemærket det hårde arbejde bag. For det er gå selvstændig er fandme ikke en dans på roser – det er røv hårdt! Og ind imellem blive man træt og tvær, og så at skulle være drivmotoren og samtidig kaste sig ud i alle mulige dele af drive en virksomhed, som jeg aldrig har prøvet før, såsom online marketing og bare det at lede en masse folk, det er hårde end man tror. Og når jeg så oveni det har starter en virksomhed op, med et koncept folk skal forstå og lære, fordi der ikke er et lignende, (som ikke bare er endnu en burgerbar, hvor man kan lære af andres fejl, og gøre det op ens egen måde, eller bare kopiere, som alle morgenmads cafeer gør med deres små skåle!) – det er MEGA hårdt.

 

Hvert fald, uden at pudse glorien for meget, så er det for optur, at få anerkendelse for at jeg gør et ekstra stykke arbejde. Selvom jeg aldrig har følt mig modig (tror også jeg har skrevet det før), så det mega fedt at folk anerkender at man tør at gøre noget anderledes. Jeg vil jo sygt gerne være typen som revolutionerer måden vi forbruger tøj på med mit koncept, og alt støtte giver mig troen på at det er muligt. Så tak tak tak, Femina.

 

Se hvem de andre 99 damer på listen er.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!