Launch af V-Cycle Collection 23.01.20 - Veras Vintage

Launch af V-Cycle Collection 23.01.20

Streetstyle

Af hjertet tusind tak til alle jer, der kom forbi vores V-Cycle Collection launch i går! Vi kunne ikke være gladere for alle jeres søde kommentarer, kæmpe engagement i projektet og store fremmøde.

 

I så simpelthen så vanvittigt lækre ud, og vi har det alt for optur over alle jer søde mennesker, der var mødt op for at fejre kollektionen med os. Alt er 100% bæredygtigt, syet lokalt i Danmark og af kasserede tekstiler fra DFD. Alle totebags er unikke og jakkerne bliver syet efter bestilling, så du kan få din customizet helt som du vil ha’ det.

 

The V-Cycle Collection er nu online til salg, så du kan snuppe din helt unikke brugte totebag og jakker med et klik uanset hvor i landet du bor –  eller du kan afhente gratis i butikken i Studiestræde 27.  Men skynd dig – salget brager derudaf og totebags’ne er allerede udsolgt i et par af farverne <3 Haps din her!

 

Ha’ en alt for optur weekend folkens! Husk, vi lopper ikke i denne weekend, men vi er tilbage 9/2 i Storms Pakhus i Odense eller 15/2 i Nørrebrohallen. Der er stande i Odense til de hurtige her og københavnere, i skal denne vej.

 

Kærligst,

Veras damer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!