Føler du dig ligeså lækker som Rihanna? - Veras Vintage

Føler du dig ligeså lækker som Rihanna?

Så skal du uden tvivl ind og lege med mig på fredag!

Jeg elsker jo at synge! Og selvom, at jeg ved samtlige af mine venner føler jeg synger som et freakshow, så gør det mig stadig latterligt glad! Det er jo seriøst ikke noget bedre end at stå derhjemme og skråle til Miguel ballader og vaske op… Måske federe at skrige uhæmmet til koncerter, hvor jeg semi føler, at alle deltagere i stedet skal høre min gudeskønne stemme…

Men ligeså godt lyden er i ens hovedet, ligeså råddent lyder det på en video dagen efter når jeg ser min insta story igennem.

Kunne jeg selv bestemme, så ville jeg stå på en scene og synge. Mange ting kan ske, hvis man arbejder for dem og tror på ens drømme, men jeg må nok sande, at lige dét med sangen aldrig ægte kommer til at ske. Faktisk ville jeg elske at være som Beyonce eller Rihanna (hvem ville ikke det?!), og ikke bare synge som en drøm, men også tillade mig at danse alt for frækt med alt for lidt tøj på (fordi det "må” stjerner kun?!).

Men du kan semi få lov til det på fredag! Jeg holder nemlig intet mindre end en karaoke konkurrence på fredag på Chateau Motel, og jeg lover at holde min skingre stemme for mig selv!

Efter jeg blev introduceret til det lyserøde rum oppe øverst i CM labyrinten, så har jeg været fast inventar. Det skide sjovt, men det har Sams Bar jo også være alle dage været! Så snart jeg har fået lidt indenbords, så det som om jeg ikke kan få nok af den mikrofon, og som resten af klientellet, så føler jeg selv, at jeg synger Rihanna. Jeg lever mig semi så meget ind i sangen, at jeg også bryder ud i en mindre perfomance. I kan godt lige se det for jer, ik?

Nå, men på fredag, får I mig hverken at se synge eller optræde, men til gengæld, så leger jeg hård (ej, skide sød) dommer, når jeg holder en mindre karaoke konkurrence i anledningen af Rihannas Puma Fenty Kollektion. Puma dedikerer nemlig hele aften til Kbhs hurtigste (JER!) – og der sker volder grinern ting allerede fra kl. 21! Anders Stegger der står i gården med et løbebånd, min ven Joachim som hoster Ryger-bingo og jeg slutter af med Riri Sing Off!

Kom ind og hav en fest – og vind latterlige gode præmier. Super let: Syng en Riri sang og vind gavekort til Puma i Naked for 2500 kr. Ville semi ønske, at jeg kunne være med selv!!

Tag dine homegirls og boys under armen til en aften med fede præmier, lækre drinks, dans og den mest perfekte måde at starte en tur i byen på – der er gratis indgang og ingen gider alligevel J-dag, vel?

Håber vi ses! Se mit Veras event her og det officielle event her.

// Rebecca Vera

img_2622.jpg

Jeg lover desuden, at jeg klæder mig ud i bedste Riri style!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!