Få Rebecca Vera som personlig shopper på Veras Market - Veras Vintage

Få Rebecca Vera som personlig shopper på Veras Market

170820_veras-48

Veras Market introducerer Rebecca Vera som gratis personlig shopper, som hjælper med at spotte og forhandle genbrugsfund.

 

Som en del af at Veras Market er under buen hver søndag i september, så tilbyder den ukronede loppedronning og grundlægger af Veras og Veras Market, Rebecca Vera, sig nu også som gratis personlig shopper og stylist, og hjælper også med at forhandling til dem som synes at det kan være lidt af en loppejungle.

 

Iværksætteren Rebecca Vera er rutineret i loppedisciplinen, og har om nogen sans for at spotte og style lækre genbrugsfund fundet for en slik Den evne deler hun med glæde ud af, og tilbyder derfor sin hjælp til de markedsgæster, der måtte have brug for inspiration til deres personlige stil eller ekstra mod til at prutte om prisen. Kvit og frit kan Rebecca Vera bookes til at tage med dig på loppejagt, hvor du med din stil, dit budget og din størrelse selv sætter rammerne for at finde det perfekte loppefund til lige netop dig.

 

“Jeg ved, at der er mange som rigtig gerne vil udforske genbrugstøj på loppemarkeder, men mister overblikket over de kæmpe mængder af tøj, og mangler øjet for at spotte et kup, som de ved, at de ikke fortryder når de kommer hjem. Jeg ønsker, at jeg med min ekspertise inspirerer folk til at købe mere brugt tøj, så de kommer hjem med noget de virkelig elsker. Jeg vil med personlige stylings vise folk mulighederne i bæredygtig shopping – det er jo mindst lige så sjovt at shoppe og være grøn samtidig”, udtaler Rebecca Vera Stahnke.

 

Med Rebecca Veras personlige styling og hjælp til at gøre sig det rette loppekup, og loppemarkeder hver søndag i september, vil endnu mere tøj skifte hænder, og potentialet for at gøre sig et kup bliver dermed endnu større.

 

Er du interesseret i at shoppe loppeguld med Rebecca Vera ved din side, kan du ansøge på verasmarket@verascopenhagen.dk, hvor du bedes oplyse dit loppe-”problem” samt hvilket Veras Market du deltager i.

 

Rebecca Vera tilbyder hjælp i op til 30 minutter per person i tidsrummet fra 12:00-15:00.

170820_veras-67

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!