En pigedrøm er gået i opfyldelse - Veras Vintage

En pigedrøm er gået i opfyldelse

Nu er der jo efterhånden en del af mine små drømme som er i gang med at blive udlevet, eller som allerede er gået i opfyldelse i opstarten af hele mit bæredygtige tøjkoncept Veras.

 

Men én ting som jeg som lille pige ALTID drømte om, var når jeg hver uge åbnede min mors Alt for Damerne og med det vuns bladrede over til de flotte seje damer som fik lov til at vise deres klædeskab frem. Med stor inspiration og kæmpe misundelse, sad jeg altid og dagdrømte om: "Tænk hvis jeg én dag bliver én som Alt for Damerne gider komme hjem til og se på mit kluns”. Som en slags anerkendende milepæl for, at ‘you made it”. Efterfulgt af at være med i ‘Kender du typen’, som jeg stadig ELSKER at se (og forhåbentlig én dag for muligheden for at medvirke i – det kunne jo være såååå sjovt!).

 

På daværende tidspunkt havde jeg nok heller ikke nogen anelse om, at jeg ville starte med at blogge, og der ville komme medier som instagram, som i den grad giver mig rig mulighed for at vise hvad jeg gemmer på i min garderobe. Og dog.. Så er der stadig et eller andet ved, at blive udvalgt til at være med i Vis Mit Klædeskab. Da jeg for uger tilbage blev kontaktet fik jeg latterligt meget optur på! Jeg ved det sikkert er en lille ting taget alt andet i betragtning, men det gjorde jeg virkelig… Og oveni alt andet jeg har opnået og indfriet af egne små hverdagsdrømme, så kommer ikke udenom, at være med i Alt for Damerne faktisk var én af dem som lå øverst på mine pige-dagsdrømme-liste!

 

Dreams come true! Og én af dem kan du se og læse med om i denne uges Alt for Damerne!

 

Rigtig god weekend!

 

// Rebecca Vera

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!