Byt usolgte varer til andre genbrugsvarer på Veras Market - Veras Vintage

Byt usolgte varer til andre genbrugsvarer på Veras Market

Veras_Copenhagen_VerasMarket

Som standholder hos Veras Market er servicen helt i top!

 

Udover at alle stande har et stativ, et bord og 50 bøjler inkluderet i prisen, så tilbyder Veras også standholdere at afhentet varer på ens hjemmeadresse, så man som standholder slipper for at tænke på hvordan man får ens 5 Ikea-poser transporteret med på cyklen.

 

Men kender I også det, at man efter en lang dag på loppemarked ikke orker at få ens rester af kluns med hjem igen? Vi kender det aaaalt for godt! Derfor tilbyder vi som noget nyt hos Veras, en ekstra service, hvor vi opkøber ALLE dine usolgte varer når markedet slutter, så du nemt kan hoppe videre rundt i byen.

 

Tøjet indgår da som en del af Veras tøjkoncept – her på sitet og i den fysiske butik i Vendersgade 17 – hvor du som tak for din donation af usolgte genbrugsvarer får 30 dages gratis medlemskab og 200 point som du frit kan benytte til at få fingrene i nyt genbrugsfund.

 

Det eneste du skal gøre for at kunne benytte servicen er, at blive medlem af Veras. Husk vi giver de første 30 dage kvit og frit. Læs mere om Veras Medlemsskab her.

 

Du kan tilmelde dig til selve markedet, eller modtage en mail med instrukser når markeder er endt. Veras er selvfølgelig tilstede i løbet af hele søndagen og står klar til at besvare eventuelle spørgsmål!

 

Ved at donere dine usolgte tøj til Veras, hjælper du med at holde liv i vores bæredygtige tøjcyklus.

 

Varer bliver igennem et systematiseret pointsystem byttet af medlemmer til nye genbrugsvarer. Er tøjet af for dårlig stand, eller stemmer det ikke overens med Veras fokus på look og kvalitet, sælges det videre til Veras stand på Veras Market. Varer som ikke bliver solgt doneres til steder der forstår at udnytte materialerne og omdanne dem til fibre så nyt tøj kan produceres. Og så starter cykulsen forfra. Nemt, enkelt og godt for din pengepung – og ikke mindst miljøet!

Veras_Copenhagen_tøjcyklus_banner

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!