Breaking news: Veras skal satme på Roskilde Festival - Veras Vintage

Breaking news: Veras skal satme på Roskilde Festival

Okay, hvor optur! Weekenden vil ingen ende tage af optursnesshed. Jeg føler seriøst, at jeg kunne skifte sengetøj 10 gange og gøre badeværelset rent 30 – og stadig så får det her vejr mig kun til at få optur på!

 

Og det bedste er jo, at festivalerne er lige rundt om hjørnet. Og som jeg også tidligere har skrevet om, så er folk på festivaler bare nicere (især på Roskilde Festival), og jeg ville for Guds skyld ønske, at folk tog den følelse med tilbage i hverdagen.

 

Nok om det, grunden til at jeg er kommet i ægte festivals stemning er jo fordi at

VERAS SATME SKAL PÅ ROSKILDE FESTIVAL

 

Ej, det er jo alt alt for optur! Hvis jeg seriøst kunne bytte alt mit svedige beskidte tøj til rent lækkert, og aldrig behøvede at overveje hvordan det danske sommervejr ændrede mening, så jeg blev nødt til at helgradere mig, og slæbe alt alt alt for meget kluns med, som der på ingen måde er plads til mit minitelt…. Så tror jeg faktisk, at jeg ville være en endnu lykkeligere festivalsgænger.

 

Og det kan du også blive nu!

 

Jeg skal simpelthen hjælpe alle søde Roskilde-mennesker ud af deres festivaltøjkriser sammen med mine Veras damer! Veras kommer nemlig til at have en stand i Øst-området på årets Roskilde Festival, hvor som signer sig op til et medlemskab på festivalen (lidt ligesom at benytte Volts service), kan bytte gammelt festivaltøj til nyt! SÅ pisse smart altså!

 

Jeg kan selv blive helt dårlig ved tanken om alle de gange, jeg har befundet mig på en festival, hvor indholdet af min rygsæk på INGEN måde stemte overens med det danske sommervejrs voldsomme humørsvingninger. Pakker man praktisk, og føler, at man har fuldstændigt styr på situationen med både gummistøvler, regnjakke og paraply i bagagen, vil solen med sikkerhed skinne hele ugen, og pakker man omvendt optimistisk og medbringer sit bedste sommertøj, er det nærmest som at bede om et skybrud.

 

Så hvad gør man lige? Jeg har lidt på fornemmelsen, at der ikke findes et kompromis, hvor man ikke ender med at måtte pakke stort set alt, hvad man ejer. Og det er der jo ingen, der magter i længden.

 

Derfor er det den perfekte løsning at sætte sin lid til, at Veras klarer alt det med tøjet, så man i princippet ikke behøver at pakke det store. Jeg kender i hvert fald til aaalt for mange irriterende scenarier, hvor Veras ville have kunne redde min dag. Og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste! Kan du måske ikke godt nikke genkendende til noget af det her?

 

Min festivalgarderobe svigter mig ofte, når…

 

 …det danske festivalvejr er utilregneligt

Jeg vil altid gerne have tøj med til alt slags dansk sommervejr, men det fylder så meget, og der er alligevel altid et eller andet, jeg mangler. Og så er det, at jeg ender med at give alt for mange penge for noget tøj, jeg aldrig kommer til at bruge igen. Hverken særlig økonomisk godt eller bæredygtigt.

 

…jeg ikke gider at slæbe for meget med

Jeg har aldrig plads nok i min taske eller mit telt til alle de ting, jeg gerne vil have med på festival. Og jeg roder så meget, at jeg aldrig kan finde de ting, jeg skal bruge.

 

…jeg gerne vil være klædt fashionabelt

Alt for ofte har jeg oplevet, at jeg på en festival er stødt på en tendens, jeg slet ikke har overvejet at owne i min festivalgarderobe. Alkoholen tager jo over ens dømmekræft indimellem, og i en brandert, så har jeg købt tre kjoler, fordi der var 3 for 2s pris, som aldrig kommer til at bruge uden for en festivals plads. Så det godt, at jeg kan spare besvær og penge med Veras.

 

…jeg går anderledes klædt på festival end derhjemme

Jeg tør nogle gange lidt mere (også selvom jeg tør det meste), så "må” jeg bare en squeeze mere uden at blive "dømt”, når jeg er på festival. Ladies, I kender det godt, på festivaler kommer den indre hoochy mamma frem! Og det fede ved Veras er jo netop, at jeg slipper for at købe alt muligt "gøgl”, som jeg kun kommer til at bruge i et par dage.

 

…mit tøj bliver beskidt

Jeg magter ærligt heller ikke at bruge min tid på at vaske tøj, og det sker jo lidt for ofte at det tværet ind i tisstøv, mudder eller bare en kodyl brandert har fået en tur i græsset. Seriøst genialt (ja, ja, klap dig selv på skulderen), men hvor er det optur, at jeg kan bytte mit beskidte tøj til noget rent og lækkert, så jeg kan have pænt tøj på hver evig eneste dag. Win!

 

…tøjet går i stykker eller bliver væk

Det sker heldigvis sjældent, at jeg ligefrem mister tøjet, men jeg er sikker på at det sker for nogen…. Jeg har hvert fald set en del tøj ligge og flyde. Men til gengæld er jeg master til at slå hul på mit tøj (sprækken når jeg danser lidt for low, er hændt en gang eller to) i min yndlingsbuks, og så er det jo godt, at Veras upcycler det til noget nyt og lækkert eller donerer det til andre, der kan få glæde af det. Alt i mens jeg tjener point, som jeg kan købe nyt brugt tøj for.

 

BUM! Så nu ved I hvorfor det er så satans smart 😉

 

Hallo, ses vi? Hav en seriøst lækker (lille) fredag aften, venner!

 

// Rebecca Vera

img_0233.jpg
img_0064.jpg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!