Breaking news: Veras kommer til Aarhus til august - Veras Vintage

Breaking news: Veras kommer til Aarhus til august

Ligesom jeg er hjemme i København, og Odense kører mere eller mindre af sig selv, og jeg har lidt pusterum til at have en "normal” hverdag, med undtagelse af en Roskilde Festival, som jeg lige skal have afsted (med byt til nyt for en 10’er, gratis poloraid billeder, warm-ups og en masse andet), sååå kører vi videre på.

 

For Aarhus, Veras har hørt jeres bønner og vi kommer da til smilets by med fire markeder i sensommeren, nemlig søndag d. 26. august, 9. og 23. september og d. 7. oktober <3 Tjek vores facebook-event ud lige her.

 

For Aarhus I er nemlig inviteret til søndags-loppefest, når Veras Market for første gang kommer til Aarhus i Kulbroen i Sydhavnen, som jeg jo synes er det helt perfekte spot! Kender I det i forvejen?

 

Jeg prøver jo lidt at finde steder, som er lidt "nye og uberørte”, så jeg selv kan være med til at sætte mit eget præg på dem. Ligesom, da jeg i tidernes morgen "fandt” Buen, som jeg stadig i dag husker, at alle var kritiske for om der nu ville komme mennesker ‘så langt væk’ til en beton-lignende, øde plads, som alle faktisk var lidt bange for at hænge ud ved. 

 

Men hey, uden vi skal til at brække os over, at jeg storroser mig selv for at finde uberørte pladser i DK, så føler jeg virkelig at området ved Kulbroen i Sydhavnen i Aarhus har de helt perfekte rammer, som Buen, til at få aarhusianernes garderober i et cool, lokalt univers med højt til loftet. Og den rette rette lokation er jo altafgørende for at opnå den ægte Veras Market stemning!

 

Jeg glæder mig helt hjernedødt meget til at både stadeholdere og besøgende sammen at med til at udvikle markedet, så det i høj grad bliver et Veras Market, som byder på jysk charme, og I kære aarhusianerne er med til at sætte jeres helt eget udtryk på hvad I synes er god genbrugsstil for jer. 

 

Så venner, spred kærligheden til alle I kender i Aarhus-området <3

 

Jeg glæder mig helt umådeligt meget til at opdatere jer meget mere om hvad der går ned, når vi præcis om 2 måneder afholder vores første loppe! Det bliver en fest, det er jeg helt overbevidst om!

 

Kærligst,

Rebecca Vera

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!