Bedre sent end aldrig: Genbrugstendenser i Go' Morgen Danmark - Veras Vintage

Bedre sent end aldrig: Genbrugstendenser i Go’ Morgen Danmark

Heeeey, kan du egentlig huske, da vi var i Go’ Morgen Danmark?

 

Det kan du højst sandsynligt nok, da vi her på det sidste har sørget for at nævne det pænt mange gange, da vi eeeeeeeeeendelig (!!!) har fået mulighed for at dele alt det fede materiale med jer, som vi har fra den dag! Men nu er det så også sidste gang, promise!

 

Som tidligere nævnt i indlægget om brandvarme pelsjakker, så er der sket en helt masse nyt og fedt for os på det sidste, som har krævet al team Veras opmærksomhed, og derfor får du først disse seje outfits at se igen nu her i slutningen af 2018 – helt i rette tid til jul, så feel free til at forkæle dig selv lidt, du ved 😉

 

Vi medvirkede for at vise at genbrugstøj sagtens kan være trendy og nice og alt andet end usmageligt og ildelugtende. Hvordan synes du det gik os?

 

Anyway – her er de og de kan alle blive dine! Shop dem online eller i butikken på Studiestræde <3

 

 

Bright colours og tern-i-tern

 

Pink læderjakke, 650 DKK // DAY bluse i tern, 350 DKK // Ternet skirt, 280 DKK

 

Vores helt egen Viktoria er her hoppet i et outfit, der på ingen måder kan kaldes kedeligt – tværtimod! Og ja, så er det lige i tidens ånd med tern-i-tern, girly pasteller og intense farver, som sagtens kan gå hånd i hånd, hvis man holder sig til de samme nuancer. Sejt, ikke?

 

Classy cool  cat

 

Frakke i ren uld, 600 DKK // Tweed blazer, 400 DKK // Skindstøvler, 200 DKK 

 

Rebeccas smukke mor var så sød at stå til rådighed, hvilket virkelig var en kæmpe hjælp! Hun er her iført en del tidsløse item, der vil pryde de fleste til hvilke som helst lejligheder – dog er looket tilsat lidt spas i form af en retro cowboy boot, en cute hat og en lidt rocket taske for et mere personligt look, der ikke går ned på detaljer.

 

..Og lidt til them boys (or girls)

 

Er du faldet pladask for nogle af disse styles? Så er der godt nyt til dig! Find dem i vores butik på Studiestræde – vi har et helt særligt unisex stativ med items som disse. Den sorte sweatshirts og bukserne er solgt. 

 

Vi siger tusind tak til søde og sprudlende Mounir, der var klar på at lege model for en dag med team Veras. Han rocker her lag-på-lag metoden og slår fast, at man sagtens kan mikse forskellige stilarter i et look og se max cool ud – lidt punk og business tilsat en smule outdoor og streetstyle.Go’Morgen BTS_02

 

Sidst men ikke mindst

 

 

Sådan så Rebecca ud under interviewet i Go’ Morgen Danmark. Rebeccas kluns er hendes eget og desværre ikke til salg (på nuværende tidspunkt – vi krydser fingre!), men blot til inspiration.

 

God jul fellas!

 

 

Kærligst,

Veras damer

 

Nyeste varer i shoppen – Se alle

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!