Astrid Andersen sælger ud af sit labre kluns på Veras Market - Veras Vintage

Astrid Andersen sælger ud af sit labre kluns på Veras Market

Astrid Andersen sælger ud på Veras Market på søndag den 16. august med labert kluns i laaaaange baner.

 

Det er sommer, det er sol og Veras Market er atter på plakaten om søndagen. Heldigvis for det <3 Det er ikke længe siden, at seje Astrid Andersen gæstede Veras Market under Buen med en stand og nu tager hun revanche – faktisk allerede på søndag!

 

Hvis du ikke allerede følger hende, så er du garanteret stødt på 25-årige Astrid Andersens profil @astridandersenb på Instagram. Hun inspirerer dagligt sine mange følgere gennem sit skønne og virkelig sprøde univers, så hop derind og tjek hende ud, hvis du ikke allerede er stødt på hende.

 

Mens du venter på søndagen, kan du møde Astrid Andersen lige her og finde ud af, hvorfor hun er lige så tosset med Veras Market, som vi er.

 

 

Her er et par af de ting, der gemte sig i Astrids stand sidste gang hun gæstede Veras Market. Mon ikke der er sprøde godter at hente igen på søndag?

 

Veras har alt mellem himmel og jord

Ligesom os her på Veras HQ er Astrid helt tosset med at finde gode genbrugsfund – og det har hun altid været. 50% af hendes garderobe består af genbrug, og hun er flittig til at sælge ud af sit eget kluns, så det får nyt liv, når hun ikke bruger det længere. Hep hey – det er vi vilde med! Astrid har været en fast gænger på Veras Market i hele 3 år, hvor hun både kommer og finder nyt, brugt og sælger ud af sin egen garderobe. Og der er specielt én god grund til, at hun vender tilbage: "Der er alt mellem himmel og jord! Både dyrt og billigt, sjovt og klassisk”.

 

 

Nå ja, og så har hun også sine egne små ritualer, når der er loppesalg på plakaten. Som Astrid siger "Jeg må spise take away efter et loppemarked” og hey, det er altid godt med en loppe-treat efter en optur loppedag under Buen. Så den kan vi (sagtens!) nikke genkendende til.

 

 

Der var masser af lækre sager i Astrids stand på Veras Market Under Buen. Heldigvis vender hun tilbage allerede på søndag, hvor hun igen sælger ud af sin lækre garderobe! 

 

 

“Sjov, ballade og ingen regler”

Der er altid mange muligheder, når det drejer sig om brugte items – og det er Astrid et godt eksempel på. Hun mixer brugt med nyt, laver tøjet om – eller sælger det videre. For hende er der særligt to årsager til, at hun shopper brugt: "For det første er det jo bedre for miljøet! For det andet har du mulighed for, at finde items som ingen andre har, hvilket jo er ret sejt”.

 

 

Astrid er ikke bange for at bruge farver og mønstre i sin personlige stil og hun kendetegner sig selv med ord som sjov, ballade og “ingen regler”. Det er også de her leveregler, Astrid følger, når hun er på loppejagt. Ifølge Astrid er hendes bedste tip til at hoppe ud i genbrugsjagten, nemlig bare "at gøre det” – med andre ord, er der ingen regler. Eller som hun selv siger: "eller lad være, for så er der mere guld til mig, haha!”. 

 

 

Savner du flere tips, kan du læse vores loppeguide, hvor vi giver 6 simple tips, der sikrer dig max genbrugsguld på loppe

 

 

På Astrids Instagram @astridandersenb leger hun med farver og prøv lige at se, hvor lækker hun ser ud! (billeder lånt fra Astrids Instagram-profil). 

 

 

Rekordhøj loppeindtjening

Da Astrid gæstede Veras Market tilbage i foråret, lavede hun den bedste loppe-omsætning NOGENSINDE på Veras Market. BUM – og det var til trods for Covid-19! Det var rimelig vildt, og vi bliver så glade i vores små loppehjerter, når I vælger at shoppe brugt <3 Virtuel highfive herfra venner! Astrid gætter på, at successen specielt bygger på, at folk tænker mere over, hvor de lægger deres penge og at de støtter dem, som deres hjerte banker mest for. I forhold til forbrug, siger Astrid også: "Jeg har altid tænkt over mit forbrug. Jeg bruger penge lokalt og støtter de forretninger, som jeg holder mest af”. Så vi siger bare tak fordi du støtter Veras. #veras4ever, ikk’?

 

 

 

 

Du kan smutte forbi Veras Market alle søndage resten af måneden – men sørg for at læse vores Covid-19 retningslinjer her. Så kan vi nemlig laaaangt bedre passe på os selv og hinanden <3 Det er så vigtigt for os, og Astrid er heldigvis enig i, at Veras Market loppegæsterne er de bedste: "Folk var gode til at tage hensyn og hvis vi bad nogle holde afstand, var de søde og forstående”.

 

 

Vi elsker når I vil bruge jeres søndage på at sælge og købe brugt. Trænger du også til at få tømt ud i garderoben, så gør ligesom Astrid og hop ind på webben og køb en stand til næste marked

 

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!