10 brugt-tøjs-fortællinger, som gør, at jeg sælger alt på loppe - Veras Vintage

10 brugt-tøjs-fortællinger, som gør, at jeg sælger alt på loppe

Okay, nu har jeg jo været rimelig meget på loppe i løbet af mit liv. Og selvom jeg selvfølgelig ikke er ude på at snyde dem, der vil købe mine aflagte sager, har jeg alligevel fundet ud af, hvor meget mere det sælger, hvis jeg fortæller de søde besøgende om historien bag mit kluns. Det er jo faktisk de brugt-tøjs-fortællinger, som jeg selv ofte falder over, hvis jeg er liiige på vippen til at købe det.

 

Det handler jo slet ikke om at lyve eller overdrive noget som helst – det skal mere ses om et par huske tips til at være stolt over tøjets historie, og selvfølgelig så skal den nye ejer også have det ekstra value med når de køber ens kluns.

 

Alt i min garderobe har en historie. Og det er også tit her, når jeg starter med at snakke om min personlige relation til tøjet, at jeg let kan komme i dialog med den potentielle køber, og det er dér, at jeg føler, at chancen for et salg nærmest fordobles, hvis jeg lige deler den med vedkommende.

 

Til alle jer loppe-sælgere derude, så har jeg samlet en liste over 10 brugt-tøjs-fortællinger, der med garanti vil sælge alt tøjet i din stand. Måske du kan prøve dem af allerede på søndag, når der er Veras Market under Buen? <3

 

// Rebecca Vera

 

1. "Jeg har selv brugt det SÅ meget”

 

Har du et klassisk item til salg, som er et sikkert valg, uden for meget lir, som også vil være moderne om 5 år, såsom prikker, striber, leopard, osv., så sørg lige for at understrege over for eventuelle købere, at det altså er et scoop, som du selv har været glad for i mange år.

 

2. "Kvaliteten holder for evigt”

 

Det er altid en god investering at købe ting i god kvali, såsom skind, læder, silke, osv., for man er sikker på, at det vil holde ud i fremtiden, også selvom det er brugt! Fortæl det til alle, der besøger din stand, som bruger lang tid på at befamle din lækre skindjakke

 

3. "Jeg købte den på en rejse”

 

Læs: Der findes ikke noget magen til – ALTID en sikker vinder til at sælge! Har dine ting en knap, en detalje eller et print, der helt sikkert ikke er andre der har, så bliver køber jo selv mega unik ved at eje det!

 

4. "Jeg havde den på, da jeg mødte min kæreste”

 

Hvis et stykke tøj har en speciel plads i dit hjerte, fordi det er knyttet til et lykkeligt minde, vil historien om et romantisk møde eller en vild fest garanteret gøre det umuligt for nogen at sige nej tak til at overtage dine ting.

 

5. "Det har været mit yndlingsitem”

 

Del glæden over et item – for det smitter! Hvis du kan overbevise køber om, at du ikke har kunne leve uden den glimmerkjole, så kan hun helt sikkert heller ikke!

 

6. "Den har været vasket 100 gange” 

 

Et medlem i Veras sagde forleden, da hun blev spurgt om, hvad brugt tøj kunne: "Man kan sige, at brugt tøj har jo modstået”, forstået på den måde, at det netop har været i vaskemaskinen 100 gange, men stadig er flot og fab, fordi kvaliteten bare holder!

 

7. "Der er jo ingen risiko, når du køber second hand”

 

Hvis en kunde er i tvivl om et køb, er det jo netop derfor, at det skal købes second hand. Så undgår vedkommende at bruge en masse penge på noget, som hun ikke er sikker på. Giv en god pris, for at overtale hende til at springe ud i det – så kan hun ikke sige nej.

 

8. "Brugte sko giver ALDRIG ømme fødder”

 

Hvis dine aflagte Nikes er lidt brugte, kan du jo altid fortælle om, hvor godt du selv har gået i dem. Og nu er de jo allerede gået til!  Mega smart.

 

9. "Den har været min mormors”

 

Der er altid noget specielt ved tøj, der er ægte vintage, og er blevet båret i mange år. Så hvis du stikker eventuelle købere en lille historie om, at din mormor købte den fine silkeskjorte, da hun var au pair i Paris tilbage i 1960’erne, er salget sikkert allerede i hus!

 

10. "Den er perfekt sammen med et par guldstilletter”

 

Fortæl om, hvad du sidst brugte et specifikt item til. Havde du for eksempel den lange kjole på til et bryllup, hvor du virkelig følte den sammen med dine guldstilletter, så sig det da lige videre til kjolens nye ejermand. Det kan være svært for nogle selv at se mulighederne.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!