Point - Veras Vintage

Handelsbetingelser point

 

 

Point

Den handlende valuta på Veras ApS er point.

Som en essentiel del af Veras ApS udbetales der pointkredit som kan bruges på rabat på nyt brugt. For hver vare, en bruger registerer og indleverer, tildeles brugeren en pointsum. Vurderingen af pointsummen for hver vare beregnes gennem et pointsystem, hvor varens kategori, varens stand og varens kvalitet er parametrene for varens pointværdi.

 

Pointværdi

1 point er svarende til 1 DKK.

 

Pointudbetaling til brugere

Veras ApS giver point for indleverede varer. Dog tages der højde for, at varen ved indlevering er i den samme oplyste stand som ved registrering. Hvis varen ikke overholder Veras ApS krav til tøj, forbeholder Veras ApS sig retten til ikke at give den estimerede pointsum for den pågældende vare samt ikke give point for varer, som ikke overholder Veras ApS “Krav til tøj og produkter”.

Alle varer bliver vurderet til en estimeret pointværdi, hvor der ved modtagelse gives den rette pointværdi, som stemmer overens med varens kategori, stand og kvalitet. I Veras ApS tøjbyttekoncept gives valuta til medlemmer for indleverede varer i point, og brugeren kan derfor købe nye, brugte varer for disse point.

 

Sådan fungerer pointsystemet

Pointsystemet hos Veras ApS fungerer som følger:

  1. Bruger af Veras ApS registrerer deres brugte tøj på deres personlige konto under Mit Veras ved hjælp af varens kategori, varens stand, størrelse og kvalitet eller ved hjælp af ‘Samlet pointsum’ og får derved en estimeret pointsum for den pågældende vare.
  2. Brugere af Veras ApS indleverer deres brugte varer i butikken eller indsender dem online.
  3. Veras ApS modtager brugernes varer og godkender dem.
  4. Brugere af Veras ApS får udbetalt point for de indleverede varer på deres personlige Veras-konto.
  5. Brugere af Veras ApS kan nu shoppe nye, brugte varer for deres pointsum, hvor op til 50% betales i point, og det resterende betales i DKK.

 

Køb af pointvarer

Du kan til enhver tid få rabat med din pointkredit. Der gives kun pointrabat på tøjprodukter – og altså ikke produkter, der betegnes som Veras Market stande, entre billetter til Veras Market, gavekort eller costumized upcycling og redesign produkter.

 

Maksimum køb for point og points varighed

Pointsummen, der udbetales for det indleverede tøj, gælder i 2 år fra udbetalingsdatoen. Point skal bruges inden for en 2-årig varighed, hvorefter pointværdien ophører. Det er brugerens eget ansvar at holde øje med, hvornår point er udbetalt, og hvornår de udløber.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!