Levering & retur - Veras Vintage

Levering & retur

Handelsbetingelser levering & retur

Levering

 

Afhentning i butik

Du kan altid vælge at afhente dine varer i Veras butik i Studiestræde 27. Så sparer du fragten – og mindsker dit CO2-aftryk.

Du kan afhente online ordrer alle dage. Bestilles ordren inden kl. 11 er den klar til afhent samme dag – og ellers senest dagen efter. Retur af online ordrer kan også gøres via butikken.

 

Forsendelse

Vi sender til hele Danmark med DAO. Pakken er normalt 2-4 dage undervejs. Du kan altid spore pakken fra start til slut med dit track-and-trace-nummer.

  • Prisen for Pakkepost er 40 DKK uanset størrelse og vægt. Pakken sendes til nærmeste pakkeshop.
  • Prisen for Hjemmelevering er 50 DKK uanset størrelse og vægt.
  • Gratis fragt på alle ordrer over 800 DKK

Pakker afsendes samme hverdag, hvis ordren er modtaget inden kl. 11, ellers senest hverdage efter køb.

 

Mangler du at modtage din pakke?

Når du bestiller levering af din pakke, modtager du et track-and-trace nummer, så du kan følge pakkens rejse. Hvis du kan se, at der er problemer med leveringen af pakken, kan du skrive til contact@verasvintage.dk, og så hjælper vi dig i en fart.

 

 

Retur

Du kan returnere varer købt i Veras i 14 dage. Varen skal være i samme stand, som da du købte den, og stadig have prismærke i. Bemærk, at Veras ikke returnerer eller ombytter leje af stande, stativer, indgangsbilletter mm. til arrangementer afviklet af Veras.

 

Varer købt i butik

Varer købt i vores butikker skal også returneres i butikken. Varen kan returneres 14 dage efter købsdagen, og kun hvis kvitteringen medbringes, og mærket stadig sidder i.

Kom ind i vores butik inden for åbningstiderne og aflever varen. Inden for 24 timer sender vi et tilgodebevis til din mail på et tilsvarende beløb. Tilgodebeviset er gyldigt i 2 år og kan bruges i vores butikker og online.

Det er ikke muligt at få pengene tilbage for varer købt i butikkerne.

 

Varer købt online

Varer købt online kan returneres i vores butikker eller via posten. Varen kan returneres 14 dage efter, at du har afhentet den (enten i butikken eller i en pakkeshop). Varen kan kun returneres, hvis ordrebekræftelsen medbringes, og mærket stadig sidder i.

Du kan altid vælge imellem at at få tilgodebevis, som er gyldigt i 2 år og kan bruges i vores butikker og online – eller få penge retur for varer der købt online.

 

Retur via post

Varer, der er købt online, kan også returneres via post ved brug af DAO. Pakken skal afsendes senest 14 dage efter, at du har afhentet pakken (enten i butikken eller i en pakkeshop).

Skriv først til os på contact@verasvintage.dk og gør os opmærksomme på ønsket om retur. Husk at vedhæfte din ordrebekræftelse. Pak herefter din vare og læg en seddel med din email og ordrenummer i pakken. Opret en pakkelabel og send pakke ind til os.

Pakken sendes til:

Veras, Studiestræde 27, kld, 1455 København K.

Pakkeshop: City kiosken, Larsbjørnstræde 24, 1454 København K.

Email: contact@verasvintage.dk

Tlf: 28876462

Indlevér din pakke i en pakkeshop. Gem kvitteringen som bevis for forsendelsesdatoen. Du får tilsendt et tilgodebevis på mail, når vi har modtaget din pakke, såfremt varen er ubrugt, og prisskiltet stadig sidder i. Ønsker du i stedet pengene retur skal dette fremgå af den mail, du sender til os.

Bemærk at Veras ikke dækker forsendelsesomkostningerne.

 

Pointvarer

Da pointvarer indgår i vores tøjbytte-koncept, er det ikke muligt at returnere disse på normal vis – hverken når de er købt i butikkerne eller online. Ønsker du at bytte en pointvare, skal du i stedet oprette en indlevering, nøjagtig som når du normaltvist indleverer tøj til Veras.

Bemærk at pointværdien, du får udbetalt i Veras Tøjbytte, altid er 1/3 af salgsværdien – også hvis du indleverer tidligere pointvarer fra Veras. Er du i tvivl om en pointvarer, anbefaler vi dig derfor at prøve den på i vores butik, inden du køber den.

 

Kan jeg ombytte min vare til en anden?

Det er ikke muligt at ombytte Veras’ varer direkte. I stedet får du et tilgodebevis, der gør det muligt for dig at bytte en vare til en anden.

 

 

Indlevering af tøj

Du kan indlevere tøj til Veras ved at aflevere det i vores butik eller sende det til os med posten. Ved begge metoder skal du registrere og oprette din indlevering via din online-bruger først.

 

Registrer din indlevering

Registrer din indlevering online: Tryk ‘indlever’ på din profil og registrer dine varer – enten samlet eller hver for sig.

Afleverer du dit tøj i butikken, oplyser du blot ordrenummeret på indlevering til ekspedienten. Så snart vi har godkendt indleveringen, får du dine point online på din profil.

Sender du din indlevering med posten, pakker du dine varer og lægger en seddel med navn, e-mail og ordrenummer på indleveringen i pakken.
Opret en pakkelabel og send pakken til:

Veras, Vestergade 20C, 1456 København K

Pakkeshop: City kiosken, Larsbjørnstræde 24, 1454 København K.

Email: contact@verasvintage.dk. Tlf: 28876462

Indlever din pakke i en pakkeshop. Send os en mail på contact@verasvintage.dk om, at du har en indlevering på vej. Vi godkender din indlevering efter modtagelsen, og du får point online på din profil senest 7 dage efter modtagelsen.

Vi sender til hele Danmark med DAO, og varer kan ombyttes inden for 14 dage. For English see below.

Varer købt fra Veras ApS webshop eller over instagram kan 1) sendes med forsendelse eller 2) afhentes i Veras butikker.

 

1. Forsendelse ved køb af varer online

Vi sender til hele Danmark med DAO.

Når du handler på Veras ApS hjemmeside har du derfor altid mulighed for at få dine varer sendt med DAO. Pakken er normalt 1-3 dage undervejs, og du kan spore pakken fra start til slut. DAO leverer pakker hver dag, året rundt – i Danmark typisk den følgende hverdag.

  • Prisen for pakkepost er 40 DKK uanset størrelse og vægt. Pakken sendes til nærmeste pakkeshop og afsendes 1-2 hverdage efter køb.
  • Prisen for hjemmelevering er 50 DKK uanset størrelse og vægt. Pakken afsendes 1-2 hverdage efter køb.
  • Du kan også vælge at afhente dine varer i Veras butik i Studiestræde 27. Så sparer du fragten – og du mindsker dit CO2-aftryk.

 

2. Levering af pakker

Veras Aps benytter sig af Shipmondos service og sender via DAO-pakkekoder. DAO pakkeshop fungerer som afsendelses- og afhentningssted for pakker. Mange butikker har lang åbningstid, hvilket gør det endnu nemmere at hente pakken på et tidspunkt, der passer dig.

Har du bestilt varer på webshoppen, vælger du en forretning i dit nærområde, som DAO skal aflevere din pakke til. Du vil efterfølgende kunne hente pakken i denne forretning. Du får besked via sms, når din pakke er sendt af sted af os, og herfra er det DAO, der er ansvarlig for den videre kommunikation med dig angående pakkens rejse til den valgte DAO-pakkeshop. Når du bestiller dine varer, kan du også nemt følge din pakke online ved hjælp af Track & Trace (det er din unikke DAO-kode, der fungerer som pakkenummer). Husk at medbringe pakkenummer samt legitimation, når du afhenter varen.

 

3. Retur

Du kan ombytte til en anden vare eller et tilgodebevis inden for 14 dage efter køb / modtagelse af din pakke. Tagget skal sidde i varen, og varen skal være ubrugt.

Send retur med post

Send os en email på contact@verasvintage.dk og informer os om, at du returnerer varen. Opret en pakkelabel, der hvor du sender pakker fra. Pakken skal sendes til:

Veras, Studiestræde 27, kld.
1455 København K

Vælg pakkeshop:

City Kiosken
Larsbjørnsstræde
Email: contact@verasvintage.dk
Tlf: 28876462 (OBS: nummeret kan ikke bruges til kontakt til Veras).

Priser for forsendelse

Denmark: 50 DKK with DAO

Norway: 200 DKK with PostNord (trackable)

Norway: 100 DKK with PostNord (not trackable)

Iceland: 200 DKK with PostNord (trackable)

Sweden: 70 DKK with DAO

Faroe Islands: 200 DKK with DAO

Germany: 70 DKK with DAO

Great Britain: 85 DKK with DAO

Finland: 95 DKK with DAO

France: 105 DKK with DAO

Austria: 115 DKK with DAO

Belgium: 85 DKK with DAO

Czech Republic: 115 DKK with DAO

Estonia: 125 DKK with DAO

Spain: 85 DKK with DAO

Greece: 125 DKK with DAO

Hungary: 125 DKK with DAO

Ireland: 125 DKK with DAO

Italy: 100 DKK with DAO

Lithuania: 125 DKK with DAO

Luxembourg: 95 DKK with DAO

The Netherlands: 85 DKK with DAO

Poland: 115 DKK with DAO

Portugal: 85 DKK with DAO

Romania: 125 DKK with DAO

Slovenia: 125 DKK with DAO

Slovakia: 125 DKK with DAO

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!