Krav til tøj & produkter - Veras Vintage

Krav til tøj & produkter

Handelsbetingelser krav til tøj & produkter

Krav til brugt tøj

Hos Veras ApS vil vi gerne minimere tøjspild og forlænge tøjets levetid – derved mener vi, at alt tøj og produkter har værdi – og derfor tager vi også imod og giver point for al slags tøj uanset materiale, stand og kvalitet, så længe det overholder en vis standard for brugt tøj.

Tøj bliver vurderet ud fra en samlet helhed baseret på kvalitet, mærke og stil med overordnet vægt på tøjets levetid. Det vil sige, at varer som er i bedre stand, gives der flere point for. For at sikre kvaliteten af Veras varer, har vi hos Veras ApS følgende krav til de indleverede varer:

  • Varer skal være nyvaskede og rene ved indlevering.
  • Varer skal være uden huller, pletter og/eller ikke have andre defekter.
  • Varer skal være originale og må f.eks. ikke være syet ind, lagt op, klippet kortere etc.
  • Varer skal ikke være i så dårlig stand, at det skal direkte til genbrugsstationer.

Veras giver symbolsk 1 point for følgende kategorier: træningstøj, undertøj, strømper, børnetøj eller herretøj. Vi tager som udgangspunkt ikke imod fodtøj, medmindre det har en vis kvalitet og har få brugstegn.

Lever tøjet ikke op til ovenstående krav, gives der symbolsk mellem 1-10 point alt efter den pågældende vares stand. Lever tøjet op til alle krav, udbetales en fast minimums pointsum. Se pointskema her.

Veras ApS forbeholder sig retten til ikke at give den estimerede pointværdi for den enkelte vare, da medlemmet kan have registreret varen ‘forkert’. Det er først ved modtagelse af varen, at Veras ApS godkender den estimerede pointværdi for varen, og den korrekte pointsum for varen bliver overført til medlemmets personlige konto. Den estimerede pointsum, som medlemmet får anvist ved registrering og indlevering af tøj, anses som et estimat af en pointsum. Veras ApS forbeholder sig altid retten til at give en anden pointværdi og en anden samlet poinsum, end hvad anvist fra det estimerede. 

 

Krav til produkter

Hos Veras ApS skelnes der imellem forskellige typer af produkter. Veras ApS dækker over 1) Brugt tøj  2) Gavekort, 3) Stande til Veras Market (samt leje af tøjstativer) 4) Billet til Veras events 5) Upcycling tøj.

 

1. Brugt tøj

I Veras ApS er alt tøj, sko og accessories altid brugt. Tøj kommer fra lokalbefolkningen og er enten indleveret igennem Veras ApS butik, ved forsendelse eller gennem overskudstøj fra Veras Market. Alt brugt er til salg for point og DKK. 1 point = 1 DKK, hvor brugere kan bruge op til 50% af sin pointsum til at betale for brugt tøj. Resten betales i DKK.

 

2. Gavekort

Veras ApS udsteder gavekort på et fast beløb, der kan bruges til betaling af alle køb på verasvintage.dk

Et gavekort til Veras på et fast beløb kan bruges på alle produkter i Veras. Dette gælder både Veras Market stande, brugt tøj på verasvintage.dk og i Veras butik samt Upcyclingø-tøj syet af Veras.

OBS. Der kan ikke bruges point til at betale for Gavekort, da gavekort kan bruges på alt i Veras, og dermed ikke er betegnet som brugt tøj.

 

3. Køb af stand til Veras Market

Veras ApS sælger stande til Veras Market i København, Odense og Aarhus.

Stativ og bøjler udleveres på markedsdagen halvanden time før det pågældende markeds start, og afleveres igen på markedsdagen senest en time efter, at markedet slutter i samme stand som udleveret. Lejer er ansvarlig for at aflevere det lejede i samme stand som udleveret. Der påregnes et gebyr for beskadiget stativ (500 DKK) og stålbøjler (1 styk stålbøjler = 1 DKK), som betales af lejer.

OBS. Der kan ikke bruges point til at betale for Veras Market stande og leje af tøjstativer, da det ikke er betegnet som brugt tøj.

 

4. Køb af billet til Veras events

Veras ApS sælger entre til særlige events og Veras Markeder, som afholdes indendørs. Entré varierer efter lokation. OBS. Der kan ikke bruges point til at betale for event-billetter, da det er en oplevelse og dermed ikke betegnes som brugt tøj.

 

5. Upcycling tøj

Veras ApS sælger Upcycling-tøj, som er syet af Veras. OBS. Der kan ikke bruges point til at betale for Upcycling-tøj, eftersom det er en ‘nyproduceret’ vare, og dermed ikke er betegnet som brugt tøj.

 

Moms

Køb af produkter fra kategori 1) Tøj er i Veras ApS omfattet af fortjenstmargenordningen for brugte genstande. Som køber får du derfor ikke fradrag på momsen for disse køb. 

Produkter i kategorierne 2) Gavekort, 3) Stand til Veras Market (samt leje af tøjstativer) 4) Billet til Veras-events 5) Upcycling-tøj er ikke omfattet af fortjenstmagenordningen for brugte genstande.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!