Byttepolitik & returnering - Veras Vintage

Handelsbetingelser byttepolitik & returnering

 

 

I Veras ApS skelnes der mellem “bytteprodukter” og “produkter”. Nedenstående er byttepolitik gældende for produkter og dækker over 1) Brugt tøj købt for DKK 2) Brugt tøj købt for point 3) Gavekort 4) Stande til Veras Market (samt leje af tøjstativer og borde) 5) Billet til Veras events.

 

1. Brugt tøj købt for DKK

I Veras ApS sælges der brugt tøj for DKK.

 

1.1 Returnering og ombytning

Varer købt online i Veras ApS for DKK kan ombyttes til et tilgodebevis. Du kan også vælge at få pengene retur indenfor 14 dage efter modtagelse. Tagget skal sidde i varen, varen skal være ubrugt, og du skal medbringe ordrekvittering ved returnering i butik. Pakken kan også sendes retur til os med posten – fragten betaler du. Varer fra vores Upcycling og V-Cycle Collection kan ikke returneres. Varer købt i butikken kan kun ombyttes til et tilgodebevis. Se afsnittet for varer købt for point længere nede.

Upcycling og V-Cycle Collection: Produkter fra V-Cycle Collection er ikke omfattet af Veras bytteregler, og kan ikke returneres eller ombyttes. Der er 2 års reklamationsret på varerne ved fremvisning af kvittering.

Send retur med post: Opret en pakkelabel på coolrunner.dk. Pakken skal sendes til: Veras, Studiestræde 27, kld. 1456 København K. Pakkeshop: City Kiosken, Larsbjørnsstræde. Email: contact@verasvintage.dk. Tlf.: 28876462 (OBS: nummeret kan ikke bruges til kontakt til Veras).

 

1.2 Fortrydelsesret

Der findes ikke fortrydelsesret i Veras ApS.

 

2. Varer købt for point

 

2.1 Returnering af point

Refundering af point fra indlevering af registrerede varer er ikke muligt, da Veras ApS ikke har betalt for varen i DKK. Point, som er blevet udbetalt i forbindelse med indlevering af varer, kan derfor hverken refunderes eller hæves ud af den personlige konto.

 

2.2 Fortrydelsesret ved indlevering

Har du valgt at indlevere tøj for at modtage point til din personlige konto, så agerer der ingen penge mellem køber og sælger online, og der findes derfor ingen fortrydelsesret på dette tøjbytte. Derimod kan en bruger registrere og indlevere tøj på ny og dermed få sat nye point sat på dennes personlige konto, som kan benyttes til at købe tøj. Læs mere om dette nedenfor under returnering.

Har du valgt at få tilsendt din pakke med DAO, bortfalder fortrydelsesretten øjeblikkeligt, idet du har foretaget dig dit køb.

 

2.3 Returnering af varer købt for point

Varer købt online for point i Veras ApS kan returneres til point indenfor 14 dage efter modtagelse. Tagget skal sidde i varen, varen skal være ubrugt, og du skal medbringe ordrekvittering ved returnering i butik. Pakken kan også sendes retur til os med posten – fragten betaler du.

Opret en pakkelabel på coolrunner.dk. Pakken skal sendes til: Veras, Studiestræde 27, kld. 1455 København K. Pakkeshop: City Kiosken, Larsbjørnsstræde. Email: contact@verasvintage.dk. Tlf: 28876462 (OBS: nummeret kan ikke bruges til kontakt til Veras)

 

 3. Gavekort

Ved køb af gavekort gælder der 14 dages fortrydelsesret fra udstedesdatoen. I tilfælde af fortrydelse skal Veras ApS skriftligt underrettes på contact@verasvintage.dk. I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler” er køb af Veras kommissionstøj, Veras Market-stande og billetter til Veras’ events ikke omfattet af fortrydelsesretten, og et køb kan altså ikke refunderes.

 

4. Veras Market produkter

Ved køb af gavekort gælder der 14 dages fortrydelsesret fra udstedesdatoen. I tilfælde af fortrydelse skal Veras ApS underrettes skriftligt på contact@verasvintage.dk. I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler” er køb af Veras kommissionstøj, Veras Market-stande og billetter til Veras’ events ikke omfattet af fortrydelsesretten, og et køb kan altså ikke refunderes. Bliver et Veras Market, du har købt stand til, aflyst minimum 24 timer inden markedets afholdelse, bliver standens værdi refunderet i form af et tilgodebevis til Veras med gyldighed i 2 år.

 

5. Veras events

Ved køb af gavekort gælder der 14 dages fortrydelsesret fra udstedesdatoen. I tilfælde af fortrydelse, skal Veras ApS underrettes skriftligt på contact@verasvintage.dk. I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler” er køb af Veras kommissionstøj, Veras Market-stande og billetter til Veras’ events ikke omfattet af fortrydelsesretten, og et køb kan altså ikke refunderes.

 

Videresalg af Veras produkter

Det er tilladt at sælge sin Veras Market-stand eller sin Veras-eventbillet videre til en anden. I så fald skal dette meddeles til Veras ApS på contact@verasvintage.dk senest 24 timer inden eventets start med navn, telefonnummer og mailadresse til den nye standholder eller deltager.

 

Reklamationsret

Veras ApS forhandler udelukkende brugte varer og tager derfor ikke imod reklamationer, der skyldes almindeligt slid, og som påregnes en vare, der har været i brug. Det er vigtigt, at man som handlende hos Veras ApS er indforstået med, at det købte tøj er brugt, og derfor må påregnes en vis form for slidtage, hvilket også er nøje beskrevet ved hvert enkelt produkt.

I tilfælde af, at produktet ikke stemmer overens med standen beskrevet på webshoppen, kontakt venligst vores supportafdeling på contact@verasvintage.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!