Min Distortion kollektion er nu til salg! - Veras Vintage

Min Distortion kollektion er nu til salg!

HALLLLOOO! Jeg er igen TOTALT overvældet over hvor godt pressen tager imod mine initiativer – føler semi jeg er flyvende! Vil I være med på min tur? SÅ hop lige forbi butikken og køb lidt godter så du også er klar til give den gas til Distortion – der er UNDER EN MÅNED TIL! Glæder mig SÅ hjernedødt!!

 

Jeg har fandme (undskyld, men jeg må lige tilføje et fandme her!) været i MX med en halvside, i AOK, COVER, Fashion Forum og Soundvenue med en artikel og sødeste Caroline Plummer har skrevet om mig på Very.

 

Vi holdt jo launch for kollektionen sidste onsdag, og jeg har slet ikke fået delt alle de dejlige billeder med jer. Du kan både se dem på min hjemmeside, og så var Soundvenues street style fotograf, Victor Jones forbi og skyde en masse flotte billeder.

 

Kollektionen er i overkommenlige priser – ligesom resten af Distortion er – fra 130 kr for toppen til 300 kr. for sweatshirts, og de kan alt sammen købes i min butik, Veras, Vendersgade 17, Kbh K – og slef også online på min side og på Distortions.

 

Hvis du vil læse mere om mine tanker bag samarbejdet og kollektionen, så kan du læse mere her.

 

Jeg glæder mig til at se jer til årets vildeste fest – selvfølgelig iført lækkert Distortion Merchandise!

 

// Rebecca Vera


Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!