FAQ for Veras Market | Veras

Ofte stillede spørgsmål om Veras Market

Hvad er inkluderet i en stand på Veras Market?

Nørrebrohallen: En stand måler ca. 2×2.

Odense: En stand i Odense måler ca. 2×2 og er inkl. et langbord og bænk

Aarhus: En stand i Godsbanens Rå Hal måler ca. 2×2 og er inkl. et stort bord. Du kan også låne stole.

Buen: En stand under Buen er overdækket og måler ca. 2×2 m og er inkl. et bord (måler 0,8×0,7m)

Hvor og hvornår kan jeg tjekke ind?

Ved check-in skal du fremvise din kvittering ved køb af standplads i digital form, hav meget gerne dit telefonnummer klar. Her får du også udleveret bord, tøjstativ og bøjler, hvis du har lejet det. 

Nørrebrohallen, København: Du kan checke ved fronten af  Multisalen. Check-in er fra kl. 09.00-09.30.

Storms Pakhus, Odense: Du checker ind ved indgangen til Storms Pakhus. Check-in er fra kl. 09.30-10.00.

Aarhus: Du checker ind ved indgangen af den Rå Hal, indgang C. Check-in er fra kl. 09.30-10.00.

Buen, København: Du checker ind ved Veras container mod Ågade. Check-in er fra kl. 08.30-09.00.

Må jeg medbringe eget stativ og bord?

Nørrebrohallen: Der er plads til maksimalt to tøjstativer i en stand eller ét tøjstativ og ét bord.

Storms Pakhus: I Odense er der borde med til alle stande, og du må derfor ikke medbringe dit eget. Du må gerne medbringe max 1 tøjstativ per stand.

Aarhus: I Aarhus er der borde med til alle stande, og du må derfor ikke medbringe dit eget. Du må desuden medbringe max 2 tøjstativer.

Buen: Der medfølger et bord ved leje af stand (bordet måler 0,8×0,7m). Du må også gerne medbringe et bord, så længe det er indenfor det anviste område (2x2m). Du må medbringe max  2 stativer per stand, og begge stativer skal være indenfor dit anviste område.

Hvor mange tøjstativer og borde må jeg have i min stand?

Nørrebrohallen: Der er plads til maksimalt to tøjstativer i en stand eller ét tøjstativ og ét bord.

Storms Pakhus: Alle stande er inkluderet et bord og en bænke, du må max have 1 tøjstativ i din stand.

Aarhus: Alle stande er inkluderet et bord. Du må max medbringe eller leje to tøjstativer.

Buen: Du må max have 2 tøjstativer og 1 bord i din stand, så længe du holder dig inde for din stands markeringer.

Hvordan finder jeg min stand, og kan to stande være ved siden af hinanden?

Stande er efter først til mølle princippet. Efter man har checket ind finder man selv sin stand, og derfor kan to personer godt stå ved siden af hinanden, hvis I kommer i god tid til markedet. Vi kan ikke garantere to pladser ved siden af hinanden, hvis man ankommer sent.

Har i venteliste, hvis der er udsolgt?

Når vi har udsolgt, har vi udsolgt og vi har ingen venteliste. Prøv at skriv et post i det pågældende facebookevent lige her.

Kan jeg returnere en Veras Market stand eller ombooke en stand til en anden dato?

Veras Market stande er ligesom alle andre oplevelsesbilletter ikke returnerbare. Har du købt en stand og bliver forhindret i at komme til markedet, kan du selv sælge den videre i facebookeventet for det pågældende marked her. Send os en mail på contact@verasvintage.dk med den nye standholders navn, tlf. og mail efter salget.

Stande kan ikke ombookes til andre datoer.

NB – Ombytte ved aflysning: Bliver markederne aflyst grundet Corona situationen, kan stande ombyttes til et tilgodebevis til Veras, der er gyldigt i 2 år. Læs mere her

Du kan læse om alle Veras handelsbetingelser her.

Hvor mange må vi være om en stand?

Du må max være 2 personer om en stand, for at give plads til de besøgende.

Jeg vil gerne købe stand til et marked, der ikke er i salg på websitet

Hvis du gerne vil købe stand til et marked ude i fremtiden, så skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvor vi altid sætter de nyeste stande i salg først. Så er du sikret en stand til det marked.

Du kan tjekke datoerne i vores event-kalender, for at se hvornår vi afholder markeder i fremtiden.

Kan jeg nøjes med at leje et tøjstativ for at være standholder?

Nej! Som standholder til Veras Market SKAL du købe en stand for at sikre dig en stand til markedet. Du kan som ekstra tilkøb leje et tøjstativ til din stand, så du slipper for besværet med at medbringe dit eget.

Jeg har ikke modtaget kvittering for mit markedskøb

Prøv og tjek din spam – tit ender vores kvitteringer i spamfiltret. Kvitteringen hedder “Kvittering til Veras Market” i titlen.

Ellers så smid os en mail på contact@verasvintage.dk

Koster entré noget til Veras Market?

Markederne under Buen i København og i Storms Pakhus i Odense er altid gratis at komme forbi.

Aarhus: markeder i Godsbanen koster 35 DKK i entre – køber du entré i forsalg koster de 25 kr. Er du medlem af Veras, kommer du gratis ind. Læs mere om medlemskabet her 

Nørrebrohallen: markeder i Nørrebrohallen koster 35 DKK i entre- køber du entré i forsalg koster de 25 kr. Er du medlem af Veras, kommer du gratis ind. Læs mere om medlemskabet her 

Hvornår er markedet?

Find kommende markeder i vores event-kalender lige her.

Hvad er adressen?

Nørrebrohallen: Markedet i Nørrebrohallen finder sted i Multisalen. Adressen er Nørrebrogade 208, 2200 København N.

Buen: Markedet finder sted under Buen på adressen Bispeengen 19, 2000 Frederiksberg.

Odense: Markedet finder sted i Storms Pakhus på adressen Seebladsgade 21, 5000 Odense.

Aarhus: Markedet finder sted i Godsbanens Rå Hal på adressen Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus.

Jeg er en virksomhed, må jeg sælge på markedet?

Ja, du må meget gerne sælge ud på markedet som virksomhed, så længe du kun sælger brugt tøj, sko og/eller accessories og betaler virksomhed-standleje. OBS. Der må aldrig sælges ud af ubrugte lagersalgsvarer, samples og andet nyt tøj med mindre, at du har en godkendelse fra Veras.

En virksomhed skal dog betale en anden pris end en privat standholder, så ønsker du at være med, så send os en mail på contact@verasvintage.dk.

Hvad kan jeg sælge?

Du kan sælge tøj, sko og accessories fra din garderobe til markederne. Vi anbefaler at du lader tøj i dårlig kvalitet, med huller eller fejl blive hjemme. Slidte basicvarer, undertøj og beskidte sko, kan ofte ikke sælges på markedet, og det trækker værdien af dine andre lækre varer ned. Donér det hellere til tøjgenbrug inden markedet, og et godt trick, ta’ aldrig mere tøj med, end der er plads til i din stand. <3 

 

Den primære kunde på Veras Market er kvinder og mænd fra 15-40 år, og du kan sælge alt fra trendy highstreet, til lækre brands og unik vintage. Veras loppefolk har en bred smag, men mange leder efter unikke fund, som de gerne vil betale en god mønt for. Alle Veras’ kunder kommer specifikt for at købe tøj, hvorfor du med garanti får solgt ud af dit kluns – især hvis du har gode ting med, der er rene og præsenteret pænt.

Kan jeg få solgt mandetøj?

Ja, uden problem! Der er både mænd som standholdere og mange af de besøgende er mænd. Så der er bestemt gode udsigter til at få solgt noget herretøj. Vi oplever generelt, at mandlige standholdere sælger rigtig godt, da udbuddet ikke er så stort.

Må jeg sælge andet end brugt tøj?

Nej, der må kun sælges brugt tøj, sko og accessories til kvinder og mænd. 

Veras Market vil gerne skabe et genbrugstøjmarked, hvor udbud og efterspørgsel matcher hinanden. For at standholderne kan få solgt ud af deres stande, har vi lavet reglen således, at vi sikrer de rette besøgende og ligeledes, at de besøgende ved, at markedet udelukkende udbyder brugt tøj, sko og accessories. Dog kan du til vores interiør markeder, selvfølgelig sælge bolignips og interiør.

Hvis du vil sælge andet end tøj, sko og accessories, kan du kontakte Veras Market på contact@verasvintage.dk

Hvad er betalingsmulighederne på Veras Market?

I Veras stand tager vi imod kontanter og MobilePay, ellers afhænger det af den enkelte standholder. De fleste standholdere tager imod MobilePay og nogle tager også imod kontanter.

Hvad gør jeg med tøj, jeg ikke vil have med hjem?

Donér dit tøj til os, så sorterer vi, kvalitetssikrer og sørger for at sende det videre ud i Veras cirkulære tøjkoncept, og sikrer at det får nyt liv igen. 

Har du tøj som du ikke magter at slæbe med hjem efter markedet? Veras tager hjertens gerne imod dit overskydende tøj. Som tak for din donation får du en elektronisk kuponkode, der kan bruges online og i vores butik i Studiestræde 27, Kbh K. Voucheren er 100,- pr. person. Voucheren virker i en måned fra markedet​s dato, og kan bruges på et ​valgfrit item ved køb over 200,-

Kan jeg købe mad og drikke?

Buen, København: Der er ingen vandposter under Buen, så medbring selv vand. Til alle markeder kan du købe kaffe fra kaffevognen.

Storms Pakhus, Odense: Der er masser af mad og drikke at købe i Storms Pakhus. OBS: Du må ikke selv medbringe drikkevarer, ej heller vand, men du får 10% på alle drikkevarer som standholder i Storms Pakhus.

Aarhus: Du kan købe mad og kaffe i Spiselauget i Godsbanen.

Nørrebrohallen: Til alle markeder kan du købe kaffe fra kaffevognen, og til de fleste markeder kan du også købe mad.

Er der toiletfaciliteter?

Der er toiletfaciliteter til Veras Market. 

Hvor kan jeg parkere min bil?

Buen, København: I weekenden er det gratis at holde under Buen i parallelgaderne (Ågade og Bispeengen) – følg altid Frederiksberg og Københavns Kommuners parkeringsregler. Ågade er udelukkende Københavns Kommune, og i den gule parkeringszone. Bispeengen varierer mellem København og Frederiksberg – det er dog skiltet langs vejen.

 

Storms Pakhus, Odense: Kommer du i bil, kan du parkere på Seebladsgade og Lerchesgade ved siden Storms Pakhus. Du kan også finde parkering på Byens Ø eller ved Erhvervsakademiet Lillebælt, som er få minutter fra pakhuset. Appen ‘Odense Rundt’, opdaterer hele tiden, hvor det er ledige parkeringspladser i Odense. Find ledig parkeringsplads.

 

Godsbanen, Aarhus: Godsbanens Rå Hals adresse er Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C – der er indkørsel i bil fra Skovgaardsgade. Ankommer du i bil er der parkeringspladser langs hallerne, følg de anviste parkeringsregler.

 

Nørrebrohallen: Veras market i Nørrebrohallen finder sted i Multisalen. Adressen er Nørrebrogade 208, 2200 København N. Kommer du i bil, er der er indkørsel fra Mimersgade 69. Ifølge Københavns Kommune, så er der gratis parking på søndage i de ordinære parkeringsområder. På Nørrebrohallens parkeringsplads er der 3 timers gratis parkering. Orienter dig venligst og bemærk, at der er private parkeringsområder.

Med offentlig transport: Nørrebrohallen ligger 5 minutter fra Nørrebro Station og bus 5c (bl.a.) går lige til døren.

 

Veras er ikke ansvarlig for din parkering, hvis du holder ulovligt parkeret eller ikke følger de anviste parkeringsregler i området. 

Hvad gør jeg med mit skrald efter endt marked?

Standholdere skal selv rydde op efter sig selv. Større ting såsom flyttekasser og gamle stativer skal man selv tage med retur – vi hjælper selvfølgelig med at rydde op, men standholder har selv ansvaret for at tage brugte varer med sig. 

Der står skraldespande rundt omkring på markedet til småt brandbart fx. kaffekopper, madpapir mm. 

Hvad sker der, hvis et marked aflyses pga. Covid-19?

Ombytte ved aflysning: Bliver markederne aflyst grundet Corona situationen, kan stande ombyttes til et tilgodebevis til Veras, der er gyldigt i 2 år.

Fandt du ikke svaret? Måske er det her:

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så er du mere end velkommen til at sende os en mail på contact@verasvintage.dk. Vi er på mailen hverdage kl. 10-15 og ved markedsspørgsmål, så besvarer vi contact-mailen ved mails der er modtaget lørdage inden kl. 16.

Indkøbskurv
Opdaterer ..
Din indkøbskurv er tom.