FAQ for Veras Market | Veras

Ofte stillede spørgsmål om Veras Market

BEMÆRK: Vi har regler og retningslinjer for Veras Market under Buen under Covid-19. Læs venligst disse retningslinjer her inden du booker en stand og kommer på markedet som besøgende, tak.

Hvilke Covid-19 retningslinjer er der på Veras Market?

I Veras har vi taget væsentlig forbehold og udarbejdet retningslinjer for at gøre Veras Market et sikkert og trygt sted at være som standholdere og besøgende.

HUSK ALTID AT: 

  • KRAV – du skal bære mundbind, nå du færdes på pladsen. Det er kun tilladt ikke at have mundbind på, hvis du sidder ned.
  • Der max må være 4 personer på besøg pr. stand 
  • Der ALTID skal holdes 1 meters afstand
  • Gå kun rundt med dem du er kommet med på markedet
  • Sprit dine hænder af jævnligt (Veras har også sprit til rådighed, og det er et KRAV at  alle standholdere også har sprit)
  • Vi opfordrer til kontaktløs betaling gennem Mobilepay
  • Vi opfordrer til ikke at prøve tøjet, og vask evt. indkøbt tøj efter 72 timer efter køb

Hvad sker der, hvis et marked aflyses pga. Covid-19?

Ombytte ved aflysning: Bliver markederne aflyst grundet Corona situationen, kan stande ombyttes til et tilgodebevis til Veras, der er gyldigt i 2 år. Læs mere her

Må jeg medbringe eget tøjstativ?

Ja, du må gerne medbringe egne tøjstativer.

Buen: du må medbringe max har 2 stativer per stand, og begge stativer er indenfor dit anviste område.

Storms Pakhus: du må medbringe max 1 tøjstativ per stand

Aarhus: Ja, du må gerne medbringe egne stativer. NB: Du må medbringe eller leje ét tøjstativ og ét bord – eller to tøjstativer.

Må jeg medbringe eget bord?

Buen, København: Der medfølger et bord ved leje af stand (bordet måler 0,8×0,7m). Du må også gerne medbringe et bord, så længe det er indenfor det anviste område (2×2,5m).

Storms Pakhus, Odense: I Odense er der borde med til alle stande, og du må derfor ikke medbringe dit eget.

Aarhus: Ja, så længe det er indenfor det anviste område. NB:  Du må medbringe eller leje ét tøjstativ og ét bord – eller to tøjstativer

Hvad er inkluderet i en stand på Veras Market?

Buen: En stand under Buen er overdækket og måler ca. 2×2,5 m og er inkl. et bord (måler 0,8×0,7m)

Odense: En stand i Odense måler ca. 2×2 og er inkl. et langbord og bænk

Aarhus: En stand i Godsbanens Rå Hal måler ca. 2×2

Hvor mange tøjstativer og borde må jeg have i min stand?

Buen, København: Du må max have 2 tøjstativer og 2 borde i din stand, så længe du holder dig inde for din stands markeringer.

Storms Pakhus, Odense: Alle stande er inkluderet et bord eller bænk og bagvæg og du må max have 1 tøjstativ i din stand.

Aarhus: Du må max medbringe eller leje ét tøjstativ og ét bord – eller to tøjstativer

Hvordan finder jeg min stand, og kan to stande være ved siden af hinanden?

Du vælger og finder selv din stand på vores markeder, og derfor kan to personer godt stå ved siden af hinanden, hvis i kommer i god tid til markedet. Vi kan ikke garantere to pladser ved siden af hinanden, hvis man ankommer sent.

OBS! Under de nye Covid-19 retningslinjer skal reglerne overholdes med 2 meters afstand og derfor så kan to stande IKKE slåes sammen.

Kan jeg returnere en Veras Market stand eller bytte til en anden dato?

Veras Market stande er ligesom alle andre oplevelsesbilletter, ex en koncert, ikke returnerbare. Har du købt en stand og bliver forhindret i at komme til markedet, kan du selv sælge den videre i facebookeventet (København her, Odense her, Aarhus her). Send os en mail på contact@verasvintage.dk med den nye standholders navn efter salget.

Stande kan ikke byttes til andre datoer.

NB – Ombytte ved aflysning: Bliver markederne aflyst grundet Corona situationen, kan stande ombyttes til et tilgodebevis til Veras, der er gyldigt i 2 år. Læs mere her

Du kan læse om alle Veras handelsbetingelser her.

Hvor mange må vi være om en stand?

Du må max være 2 personer om en stand, for at give plads til de besøgende.

OBS! Under Covid-19 skal retningslinjerne for max 2 personer per stand stand følges!

Hvornår er markedet?

Buen: Der er sæsonstart april i 2020, og derfra lopper vi hver søndag under Buen fra kl. 10-15. Læs mere om markedet her.

Storms Pakhus: Markederne i Storms Pakhus finder sted 1. og 3. søndag i måneden fra kl. 11-16 Læs mere om markedet her.

Aarhus: Markederne finder sted i den 1. weekend i juni, september og november måned fra kl. 10.30-16. Læs mere om markedet her.

Nørrebrohallen: Der er sæsonstart indendørs fra november 2020

Hvor tjekker jeg ind henne?

Ved check-in skal du fremvise din kvittering ved køb af standplads i digital form, hav meget gerne dit telefonnummer klar. Her får du også udleveret bord (kun Buen), tøjstativ og bøjler, hvis du har lejet det. 

Buen, København: Du checker ind ved Veras container mod Bispeengvej. 

Storms Pakhus, Odense: Du checker ind ved indgangen til Storms Pakhus.

Aarhus: Du checker ind ved indgangen af den Rå Hal.

Jeg vil gerne købe stand til et marked, der ikke er i salg på websitet

Hvis du gerne vil købe stand til et marked ude i fremtiden, så skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvor vi altid sætter de nyeste stande i salg først. Så er du sikret en stand til det marked.

Du kan tjekke datoerne i vores to events, for at se hvornår vi afholder markeder i fremtiden (Buen her, Odense her, Aarhus her, og Nørrebrohallen her).

Har i venteliste, hvis der er udsolgt?

Når vi har udsolgt, har vi udsolgt og vi har ingen venteliste. Prøv og skriv et post i facebookeventet (Buen her, Odense her, Aarhus her og Nørrebrohallen her), hvis du gerne vil købe en stand til en speficik dato.

Kan jeg nøjes med at leje et tøjstativ for at være standholder?

Nej! Som standholder til Veras Market SKAL du købe en stand for at sikre dig en stand til markedet. Du kan som ekstra tilkøb leje et tøjstativ til din stand, så du slipper for besværet med at medbringe dit eget.

Hvornår kan jeg sætte min stand op fra?

Du kan altid sætte op halvanden time før markedet. Kom derfor ikke før, da det er spild af ventetid 🙂 

Check-in under Buen er fra kl. 08:30-09.00

Check-in i Odense er fra kl. 09:30-10.00

Check-in i Aarhus er fra kl. 09:00-9.30

Jeg har ikke modtaget kvittering for mit markedskøb

Prøv og tjek din spam – tit ender vores kvitteringer i spamfiltret. Kvitteringen hedder “Kvittering til Veras Market” i titlen.

Ellers så smid os en mail på contact@verasvintage.dk

Koster entré noget til Veras Market?

Markederne under Buen i København og i Storms Pakhus i Odense er altid gratis at komme forbi.

Aarhus: markeder i Godsbanen koster 35 DKK i entre – køber du entré i forsalg koster de 25 kr. er du medlem af Veras, kommer du gratis ind. Læs mere om medlemskabet her 

Nørrebrohallen: markeder i Nørrebrohallen koster 35 DKK i entre, er du medlem af Veras, kommer du gratis ind. Læs mere om medlemskabet her 

Hvad er adressen?

Buen: Markedet finder sted under Buen på adressen er Bispeengen 19, 2000 Frederiksberg.

Odense: Markedet finder sted i Storms Pakhus på adressen Seebladsgade 21, 5000 Odense.

Aarhus: Markedet finder sted i Godsbanens Rå Hal på adressen Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus.

Nørrebrohallen: Markedet i Nørrebrohallen finder sted i Multisalen. Adressen er Nørrebrogade 208, 2200 København N.

Hvor kan jeg parkere min bil?

Buen, København: I weekenden er det gratis at holde under Buen i parallelgaderne (Ågade og Bispeengen) følger Frederiksberg og Københavns Kommuners parkeringsregler. Ågade er udelukkende Københavns Kommune, og i den gule parkeringszone. Bispeengen varierer mellem København og Frederiksberg – det er dog skiltet langs vejen.

 

Storms Pakhus, Odense: Kommer du i bil, kan du parkere på Seebladsgade og Lerchesgade ved siden Storms Pakhus. Du kan også finde parkering på Byens Ø eller ved Erhvervsakademiet Lillebælt, som er få minutter fra pakhuset. Appen ‘Odense Rundt’, opdaterer hele tiden, hvor det er ledige parkeringspladser i Odense. Find ledig parkeringsplads.

 

Godsbanen, Aarhus: Godsbanens Rå Hals adresse er Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C – der er indkørsel i bil fra Skovgaardsgade. Ankommer du i bil er der parkeringspladser langs hallerne, følg de anviste parkeringsregler.

 

Nørrebrohallen: Veras market i Nørrebrohallen finder sted i Multisalen. Adressen er Nørrebrogade 208, 2200 København N.  I bil: Kommer du i bil, er der er indkørsel fra Mimersgade 69. Ifølge Københavns Kommune, så er der gratis parking om søndagen i de ordinære parkeringsområder. På Nørrebrohallens parkeringsplads er der 3 timers gratis parkering. Orienter dig venligst og bemærk, at der er private parkeringsområder. Veras er ikke ansvarlig for din parkering, hvis du holder ulovligt parkeret eller ikke følger de anviste parkeringsregler i området. Med offentlig transport: Nørrebrohallen ligger 5 minutter fra Nørrebro Station og bus 5c (bl.a.) går lige til døren.

Er der toiletfaciliteter?

Grundet Covid-19 er der ikke toiletter under Buen i forårssæsonen 2020. 

Der er toiletter i Storms Pakhus og i Godsbanen.

Hvad kan jeg sælge?

Du kan sælge tøj, sko og accessories fra din garderobe til markederne. Vi anbefaler at du lader tøj i dårlig kvalitet, med huller eller fejl blive hjemme. Slidte basicvarer, undertøj og beskidte sko, kan ofte ikke sælges på markedet, og det trækker værdien af dine andre lækre varer ned. Donér det hellere til tøjgenbrug inden markedet, og et godt trick, ta’ aldrig mere tøj med, end der er plads til i din stand. <3 

 

Den primære kunde på Veras Market er kvinder og mænd fra 15-40 år, og du kan sælge alt fra trendy highstreet, til lækre brands og unik vintage. Veras loppefolket har en bred smag, men mange leder efter unikke fund, som de gerne vil betale en god mønt for. Alle Veras’ kunder kommer specifikt for at købe tøj, hvorfor du med garanti får solgt ud af dit kluns – især hvis du har gode ting med, der er rene og præsenteret pænt.

 

Jeg er en virksomhed, må jeg sælge på markedet?

Ja, du må meget gerne sælge ud på markedet som virksomhed, så længe du kun sælger brugt tøj, sko og/eller accessories og betaler virksomhed-standleje. OBS. Der må aldrig sælges ud af ubrugte lagersalgsvarer, samples og andet nyt tøj med mindre, at du har en godkendelse fra Veras.

En virksomhed skal dog betale en anden pris en privat standholder, så ønsker du at være med, så send os en mail på contact@verasvintage.dk.

Kan jeg få solgt mandetøj og sko?

Ja, uden problem! Der er både mænd som standholdere og mange af de besøgende er mænd. Så der er bestemt gode udsigter til at få solgt noget herretøj. Vi oplever generelt, at mandlige standholdere sælger rigtig godt, da udbuddet ikke er så stort.

Må jeg sælge andet end brugt tøj?

Nej, der må kun sælges brugt tøj, sko og accessories til kvinder og mænd. 

Veras Market vil gerne skabe et genbrugstøjmarked, hvor udbud og efterspørgsel matcher hinanden. For at standholderne kan få solgt ud af deres stande, har vi lavet reglen således, at vi sikrer de rette besøgende og ligeledes, at de besøgende ved, at markedet udelukkende udbyder brugt tøj, sko og accessories. Dog kan du til vores interiør markeder, selvfølgelig sælge bolignips og interiør.

Hvis du vil sælge andet end tøj, sko og accessories, kan du kontakte Veras Market på contact@verasvintage.dk

Hvad gør jeg med tøj, jeg ikke vil have med hjem?

Donér dit tøj til os, så sorterer vi, kvalitetssikrer og sørger for at sende det videre ud i Veras cirkulære tøjkoncept, og sikrer at det får nyt liv igen. 

Har du tøj som du ikke magter at slæbe med hjem efter markedet? Veras tager hjertens gerne af med dit overskydende tøj. Som tak for din donation får du en elektronisk kuponkode, der kan bruges online og i vores butikker i Pogestræde 22, Odense C eller Studiestræde 27, Kbh K. Voucheren er 100,- pr. person (dog min. svarende til en fyldt stor supermarkedspose). Voucheren virker i en måned fra markedet​s dato, og kan bruges på et ​valgfrit item.

Kom forbi Veras Stand efter markedet og aflevér tøj til Veras Tøjbytte og få en voucher af os i standen.

Hvad gør jeg med mit skrald efter endt marked?

Standholdere skal selv rydde op efter sig selv. Større ting såsom flyttekasser og gamle stativer skal man selv tage med retur – vi hjælper selvfølgelig med at rydde op, men standholder har selv ansvaret for at tage brugte varer med sig. 

Der står skraldespande rundt omkring på markedet til småt brandbart fx. kaffekopper, madpapir mm. 

Hvad er betalingsmulighederne på Veras Market?

I Veras stand tager vi imod kontanter og MobilePay, ellers afhænger det af den enkelte standholder. De fleste standholdere tager imod MobilePay og selvfølgelig kontanter.

Kan jeg købe mad og drikke?

Buen, København: Der er ingen vandposter under Buen, så medbring selv vand eller køb en Veras vand på genbrugsplastflasker. Til alle markeder kan du købe kaffe fra kaffevognen, og til de fleste markeder kan du også købe mad.

OBS! Under Covid-19 kan du ikke købe mad. Køber du kaffe skal du tage det med ned i din stand – der vil ikke være lounge områder.

Storms Pakhus, Odense: Der er masser af mad og drikke at købe i Storms Pakhus. OBS: Du må ikke selv medbringe drikkevarer, ej heller vand, men du får 10% på alle drikkevarer som standholder i Storms Pakhus.

Aarhus: Du kan købe mad og kaffe i Spiselauget i Godsbanen

Nørrebrohallen: Til alle markeder kan du købe kaffe fra kaffevognen, og til de fleste markeder kan du også købe mad.

Fandt du ikke svaret? Måske er det her:

Indkøbskurv
Opdaterer ..
Din indkøbskurv er tom.