Veras Market i Nørrebrohallen | Veras

Nyhed: Veras (Super) Market i Nørrebrohallen

Vi kalder det et genbrugstøj supermarked med over 60 private garderober der sælger ud – standholderne er blot ikke fysisk tilstede

Veras Super Market er aflyst den 31. januar, grundet COVID-19. Standholdere modtager en mail fra os.

 

Join loppefesten og gå på jagt blandt over 60 private standholdere, som sælger ud af deres flotte brugte garderober til vores Veras (Super) Market i Nørrebrohallen d. 21. februar.

 

Vi overholder selvfølgelig alle Covid-19 retningslinjer fra Myndighederne. Veras Super Market er en (pop-up) butik og derfor gælder reglerne for 4kvm per person. Vi må derfor være 150 personer på de 750m2 samlet på én gang. Der skal bæres mundbind og der vil være sprit ved indgangen. 

Vælg din stand inkl. bord

Shop din stativplads som inkluderer et stort bord. Hvis du ønsker et tøjstativ samt 50 bøjler kan du tilkøbe et for 190,-. Du må også gerne medbringe ekstra tøjstativ og hjertens gerne have dine egne bøjler med. Se kommende datoer i kalenderen og længere nede på siden.

Dette er ikke et normalt Veras Market. Til Veras Super Market står du ikke selv i din stand. Du prissætter alt på forhånd og sætter din egen stand op. Veras har dit MobilePay nummer og sælger dit tøj for dig. Ellers er alt som det plejer <3

Ombytte ved aflysning: Bliver Veras Super Market aflyst grundet COVID-19, ombyttes stande til et tilgodebevis til Veras, der er gyldigt i 2 år.

Sådan sælger du på Veras Super Market

Laptop register
1. Book en “stativ-butik” online

Vælg den dato, som du ønsker at have en “stativ-butik”. Du er ikke selv tilstede i åbningstiden, men skal prissætte alt dit tøj inden.

Girl with hanger
2. Prissæt dit tøj hjemmefra

Find tøj, du ikke længere bruger og som du vil give nyt liv. Prissæt alt dit tøj hjemmefra, og tilføj dit tildelte standnummer på dit pricetag.

Veras Market girls - traders
3. Sæt din stand op

Sæt din stand op fra kl. 8.30-9.30. Kl. 9.30 skal du tage hjem og Veras sørger for resten.  Når dagen er omme kan du komme og hente det kluns, som du ikke fik solgt.

Points - Swap
4. Tjen moneter fra sofaen

Veras sørger for at sælge dit kluns, og du kan holde øje med alle dine salg via din egen MobilePay – ret nemt ik’?

Ofte stillede spørgsmål

BEMÆRK: Dette er ikke et normalt Veras Market. Til Veras Super Market står du ikke selv i din egen stand. Du prissætter alt på forhånd og så sælger Veras dit tøj for dig.

Er Veras Super Market det samme som et Veras Market?

Veras Super Market er ikke et normalt loppemarked. Når du booker en stand til Veras Super Market, så er det en butiks-plads, som du indretter som en loppestand. Du må ikke selv stå ved din butik-stand i løbet dagen og derfor så skal alt tøj også være prissat. Du sætter din stand op om morgen, og så kommer du og henter dit tøj, når dagen er omme.

Hvad er inkluderet i en stand på Veras Super Market?

Stande til Veras Super Market er inkl. et bord, og der er ca. 2×2 m plads til dit tøj og bordet måler 1×2 m.

Du kan tilkøbe et tøjstativ (1,8m) inkl. 50 bøjler for 190,-. 

Det er IKKE tilladt at medbringe eget bord. Du må gerne medbringe et tøjstativ og egne bøjler. 

Må jeg medbringe eget tøjstativ og bord?

Det er IKKE tilladt at medbringe eget bord. Du må gerne medbringe eget tøjstativ og egne bøjler.

Hvad kan jeg sælge?

Til Veras Super Market kan du sælge dit eget brugte tøj og tilbehør til kvinder og mænd.

Den primære kunde på Veras Super Market er kvinder og mænd fra 15-35 år, og du kan sælge alt fra trendy highstreet, til lækre brands og unik vintage. Veras loppefolket har en bred smag, men mange leder efter unikke fund, som de gerne vil betale en god mønt for. Alle Veras’ kunder kommer specifikt for at købe tøj, og vi har prøverum, hvorfor du med garanti får solgt ud af dit kluns – især hvis du har gode ting med, der er rene og præsenteret pænt.

Hvordan får jeg penge for tøj jeg sælger til Veras Super Market?

Alt tøj bliver betalt i Veras kasse til Veras Super Market. Når kunden har fundet det tøj, som de ønsker at købe, så tager de det med over i Veras stand, hvor Veras har en liste over alle butiks-pladser og deres mobilepay numre.

Hvornår skal jeg prissætte mit tøj?

Inden du møder op i Nørrebrohallen, skal du have prissat alt dit tøj hjemmefra.

VIGTIGT: Husk at skrive det standnummer, som du er blevet tildelt af os på mail på dine prismærker,  så vi kan kende dit tøj fra de andres.

Husk, at tænk over skarpe priser når du prissætter dit tøj. Da du ikke kommer til at kunne forhandle om prisen, er det vigtigt,  at du angiver en realistisk pris – sælg dine varer til priser du selv ville betale i en genbrugsbutik.

Hvornår checker jeg ind og sætter min stand op?

Check-in: 8.30-9.30: Dit tøj, sko og accessories skal være sat op 9.30, så vi kan nå at åbne dørene for kunder kl. 10. Medbring kvitteringen for dit køb ved check in. Ved check-in får du vist din plads. Er du forsinket, send os en besked til Veras Market på Facebook.

Alle stande bliver tildelt inden og er tilfældigt – der er ingen grund til at komme før tid, det er spild af din morgen.

Hvornår skal jeg hente mit tøj igen?

Check-out og nedpakning: kl. 17.15-18.00

Veras sørger for nedpakningen af borde, stativer og bøjler. Dog, så skal du komme og pakke dit usolgte tøj sammen fra kl. 17.15, med mindre, at du har tilkendegivet til Veras, at du ikke ønsker dit resterende tøj og Veras ejer alt tøjet efter Veras Super Market. Dette kan du gøre inden markedet ved check-in. Det er ikke tilladt at pakke ned før tid, og alt skal være væk senest kl. 18.00. 

Hvor mange må vi være om en stand?

Vi anbefaler at man max er to personer om sin “stativ-butik”, så der er god plads til alt jeres tøj. Husk at oplyse os om, at I er flere om jeres stand, så I kan få inviduelle numre og tilknyttes begges MobilePay numre per stand.

Kan man købe stande til to dage?

Ja det kan du sagtens. Køber du stande til både lørdag og søndag, kan du lade dit tøj stå om lørdagen og eventuelt komme og fylde op i standen søndag morgen.

Hvordan sikrer jeg, at mit tøj ikke bliver stjålet?

Veras har ikke ansvar for tabte, ødelagte eller stjålne genstande. Veras beder alle besøgende i Nørrebrohallen om at lægge deres tasker i indgangen. På den måde forebygger vi tyveri. Veras personale rydder løbende op i din stand og hænger tøj på plads fra det store fælles prøverum i følge de numre der står på pristagget.

Hvilke Covid-19 retningslinjer er der på Veras Super Market?

  • Det er et krav at bære mundbind
  • Der er ensretning til Veras Super Market
  • Brug håndsprit – Veras har håndsprit ved kassen
Da Nørrebrohallens multisal er 750m2, kan salen derfor rumme 150 personer ad gangen. Der vil altid være kø-styring indendørs og udendørs, ensretning og håndsprit ved ind og udgang.
Veras Super Market er en butik og derfor gælder reglerne for 4kvm per person, og vi går under Nørrebrohallens multisal regler for butik, og må derfor være 150 personer på de 750m2 ad gangen.

Deltag i Veras Super Market på Facebook

Alle Veras Super Markets afholdes fra kl. 10-17 i Nørrebrohallens multisal: Nørrebrogade 208, 2200 København N. Se alle datoerne og hold dig opdateret om næste event i vores kalender.

30. januar Veras SuperMarket i Nørrebrohallen– Aflyst grundet COVID-19

31. januar Veras SuperMarket i Nørrebrohallen -Aflyst grundet COVID-19

20. februar Veras SuperMarket i Nørrebrohallen – snart i salg via nyhedsbrev

21. februar Veras SuperMarket i Nørrebrohallen – Ledige stande

Om Veras SuperMarket i Nørrebrohallen

Join genbrugsfesten indendørs med god afstand og masser af brugte fund til Veras nyeste skud på stammen

Vi savner at holde Veras Market, og vi savner at hjælpe jer, med at give jeres brugte kluns nyt liv. Fra januar 2021 åbner vi som noget helt nyt op til indendørs genbrugstøj-supermarked. Det er næææsten som et Veras Market, som I kender det – bare uden standholdere. Vi kalder det et Veras Super Market.

 

Det er ligesom Veras Market, som I kender det – bare uden standholdere.

Til Veras Super Market i Nørrebrohallen finder du flot brugt tøj fra over 60 private garderober. Alle stande er inkl. tøjstativ, bøjler og bord, og standholderne har sat deres stande op, som de plejer med deres fine brugte tøj. Den eneste forskel er, at de ikke selv står bag standen og derfor, så vil alt tøj også være prissat på forhånd af de kære sælgere.

Så magter du heller ikke at forhandle priser, men blot vil finde flot nyt, brugt tøj til faste priser, og kigge i fred og ro? Og vil du som sælger også hellere bruge dagen på at slappe af og se pengene tikke ind? Så er Veras Super Market 100p noget for dig!

 

Så let er det til Veras Super Market:

💗 Sæt din stand op med dit tøj fra kl. 8.30-9.30

 💗 Prissæt dig tøj efter eget valg inden du markedet – husk skarpe priser

💗 Sid derhjemme og se pengene tikke ind – Veras sælger dit tøj og tager ingen kommission

💗Veras sørger for prøverum, spejle, opsætning og nedtagning og rydder op undervejs

💗 Afhent dit usolgte tøj fra kl. 17.15-18 – eller doner til Veras – og slip for at komme retur

💗 Lej stativplads lørdag eller søndag (eller begge dage) – du kan fylde nyt tøj op søndag

Join Veras #veravolution i kampen om at mindske tøjspild, og glæd dig til at shoppe sprødt brugt kluns til gavn for miljøet fra over 60 private stande – eller tjen selv kassen med en “stativ-butik” inkl. bord og tøjstativ.

Giv dit tøj nyt liv og tjen kassen

Få fingrene i én af de eftertragtede stande, og tjen kassen på dit brugte tøj, hvor du ikke engang selv behøver at være der, ret optur ik’?

Det eneste du skal gøre er at prissætte dit tøj til en gode loppepriser, hæng det op og så hente det du ikke fik solgt, når dagen er omme. Veras sørger for at sælge dit tøj, og du kan i løbet af dagen følge med i dit salg på din MobilePay direkte fra sofaen – nemmere bliver det ikke.

Veras tilbyder ovenikøbet at modtage dit overskydende tøj efter markedet mod 100 DKK til lækre godter online eller i Veras butik, du er selvfølgelig også velkommen til at tage alt det du ikke fik solgt med hjem igen.

Om Veras Super Market i Multisalen

Nørrebrohallens store sal – Multisalen – er en 750 m2 stor sal i rå New Yorker-stil med kæmpe indgangsparti og to store glasfacader, der åbner for dagslyset mod den Røde Plads lige ved Nørrebrogade.

På udvalgte lørdage og søndage bliver Multisalen i Nørrebrohallen forvandlet til et sandt genbrugsmekka i ægte supermarkedsstil, hvor over 50 private stande er sat op fyldt med genbrugsgodter til kvinder. Veras Super Market er alt det du kender fra vores populære genbrugstøjmarkeder rundt omkring i Danmark – blot uden standholdere, med faste priser og én kasse.

Vi kalder det en ‘stativ-butik’, hvor alle kan leje en ‘stativ-plads’ med tilhørende bord, som du kender det fra vores markeder. Den eneste forskel er, at vi ikke har standholdere i de små butikker.

Hold dig opdateret hele vintersæsonen igennem i Facebook-eventet lige her

Om standene

Alle stande/stativ-butikker måler 2×2 meter og er inkl. et bord (1x2m) og et tøjstativ (1,80 m. langt) inkl. 50 bøjler. Du får tildelt en plads, hvor du skal sætte dit tøj op.

Hvad må jeg sælge?

Du må udelukkende sælge brugte varer inden for kategorierne tøj, accessories og sko.

Vi anbefaler at du lader tøj i dårlig kvalitet, med huller eller fejl blive hjemme. Slidte basicvarer, undertøj og beskidte sko, kan ofte ikke sælges, og det trækker værdien af dine andre lækre varer ned. Donér det hellere til tøjgenbrug inden markedet, og et godt trick, ta’ aldrig mere tøj med, end der er plads til i din stand. <3

Virksomheder skal godkendes af Veras inden køb af stand. Kontakt: contact@verasvintage.dk

Tidspunkt, check-in og udlevering

Markedet er åbent fra kl. 10-17 i Nørrebrohallens Multisal. Som standholder skal du checke ind fra kl. 8.30 og du har indtil kl. 9.30 til at gøre dine stand klar. Du få at vide på dagen, hvor du skal sætte op. Tøjstativ, bord og bøjler returneres til Veras når markedet lukker kl. 17.15

Adresse & parkering

Multisalens adresse er Nørrebrogade 208, 2200 København N – der er indkørsel i bil fra Mimersgade 69. Ankommer du i bil er der 3 timers gratis parkering om søndagen ved Nørrebrohallen og i de ordinære parkeringsområder fra Københavns Kommune er der gratis parkering (ikke private parkeringsområder).

Nørrebrohallen ligger 5 minutter fra Nørrebro Station og bus 5c (bl.a.) går lige til døren.

Aflevér dit overskydende tøj til os (valgfrit)

Donér dit tøj til os, så sorterer vi, kvalitetssikrer og sørger for at sende det videre ud i Veras cirkulære tøjkoncept, og sikrer at det får nyt liv igen. 

Har du tøj som du ikke ønsker at slæbe med hjem efter Veras Super Market? Veras tager hjertens gerne af med dit overskydende tøj. Som tak for din donation får du en elektronisk kuponkode, der kan bruges på nyt, brugt tøj på vores webshops. Voucheren er 100,- pr. person (dog min. svarende til en fyldt stor supermarkedspose). Voucheren virker i en måned, og kan bruges på et ​valgfrit item. 

Til besøgende

Som besøgende til Veras Super Market i Nørrebrohallens Multisal, kan du for blot 20-40 kr i entré (inkl. garderobe), blive en del af den største genbrugsfest. Gå på loppejagt både lørdag og søndag hos mere end 60 private garderober (nye stande hver dag) – og du kan kigge helt uforstyrret, for standholderne er der ikke selv. Børn under 10 år har gratis entré.

Entrépriser:

kl. 10-13: 40,-

kl. 13-16: 30,-

Kl. 16-17: 20,-

Det er næsten som et Veras Market, som I kender det – bare uden standholdere står fysisk ved standen. Udvalget er det samme, da vi sælger private standholderes garderober. Alle stativer med tøj og borde med sko & accessories vil være prissat, så du let kan overskue hvad du ønsker at betale for.

Når du har fundet det du ønsker at købe, så betaler du – ligesom et normal butik eller supermarked – til Veras i kassen. Veras har alle standholderes MobilePay og alt tøjet er prissat, så vi ved hvem du skal overføre penge til.

I Veras stand står vi også klar med vintageskatte og unikke genbrugsgodter til gode priser. Er du en del af Veras Tøjbytte, kan du også altid shoppe for dine point i Veras Stand. 

Ofte stillede spørgsmål – besøgende

Hvilke Covid-19 retningslinjer er der på Veras Super Market?

  • Det er et krav at bære bundbind
  • Der er ensretning til Veras Super Market
  • Brug håndsprit – Veras har håndsprit ved kassen
Da Nørrebrohallens multisal er 750m2, kan salen derfor rumme 150 personer ad gangen. Der vil altid være kø-styring indendørs og udendørs, ensretning og håndsprit ved ind og udgang.
Veras Super Market er en butik og derfor gælder reglerne for 4kvm per person, og vi går under Nørrebrohallens multisal regler for butik, og må derfor være 150 personer på de 750m2 ad gangen.

Er et Veras Super Market det samme som et Veras Market?

Nej ikke helt, men udvalget er det samme, da det tøj fra private standholderes garderober, der bliver solgt. Alle stativer med tøj og borde med sko & accessories vil være prissat, så du let kan overskue, hvad du ønsker at betale for.

Koster entré noget til Veras Super Market?

Husk at book din entrébillet inden du joiner Veras Super Market lige her. Veras entrébilletter sælges i timeslots á 1 time. Dvs. Book din entré i et af vores givne intervaller. Er der udsolgt i et givent interval, kommer der ikke flere entrébilletter til salg. Entré sælges kun i døren såfremt der ikke er udsolgt på forhånd i det givne interval. Alle skal betale entré – dette gælder også standholdere.

Entrépriser:
Fra kl. 10-14: 40,-
Fra kl. 14-16: 30,-
Fra Kl. 16-17: 20,-

Børn under 10 år er gratis.

Alle store tasker og overtøj skal hænges i garderoben, du får uddelt et garderobe nummer.

Skal jeg booke en tid inden jeg kommer?

Ja, inden du kommer skal du booke et time slot, så vi bedst kan sørge for, at der ikke er for mange ad gangen i hallen.

Hvordan betaler jeg for standholders tøj, når de ikke er der?

Alt tøj bliver betalt i Veras kasse til Veras Super Market. Når du har fundet det tøj, som du ønsker at købe, så tager du det med over i Veras stand, hvor Veras har en liste over alle butiks-pladser og deres mobilepay numre.

Hvad er betalingsmulighederne til Veras Super Market?

Til Veras Super Market er det kun muligt at betale med MobilePay. Dog kan du betale med kort og kontanter i Veras egen stand.

Hvornår er Veras Super Market åbent?

Veras Super Market i Nørrebrohallen holder åbent fra 10-17 på udvalgte søndage og lørdage – tjek kalenderen her.

Indkøbskurv
Opdaterer ..
Din indkøbskurv er tom.