Køb stand til Veras Market (Nørrebrohallen 2023) | Veras

Kom med til Veras Market i Nørrebrohallen, København

Kom til Københavns vildeste indendørs tøjmarked, når Veras igen vender snuden indenfor i varme omgivelse i Nørrebrohallens multisal d. 18. og 19. februar 2023 over vinteren. Snup din entré billet her

Der sættes altid stande i salg 24 timer før de kommer på siden via nyhedsbrevet her.

Vælg din stand & lej dit tøjstativ:

Book din stand og tilkøb leje af tøjstativ inkl. 50 bøjler, eller ha’ eget stativ med. Du kan ikke købe tøjstativ uden en stand og tjek, at du køber til samme dato.

Snup din entrébillet nu

Snup din entré online i ealy bird i dag – og hey, køb en til din søde veninde eller kollega på jobbet. Den koster jo kun 29,- og du kommer ind allerede fra kl. 10 og springer køen over <3

Deltag i dit Veras Market på Facebook

Se alle datoerne og hold dig opdateret om næste marked i kalenderen.

18. feb Veras Market i Nørrebrohallen – ledige stande

19. feb Veras Market i Nørrebrohallen – ledige stande

12. mar Veras Market i Nørrebrohallen – stande snart i salg via nyhedsbrev

Du kan ikke ombytte eller returnere din stand, vi har ingen venteliste, men du må hjertens gerne sælge videre eller købe i facebook-eventet her.

Ombytte ved aflysning: Bliver markederne aflyst grundet Corona situationen, kan stande ombyttes til et tilgodebevis til Veras, der er gyldigt i 2 år.

Om Veras Market i Nørrebrohallen

Gå ikke glip af Københavns vildeste indendørs tøjmarked, når Veras vender snuden indenfor i varme omgivelse i Nørrebrohallens multisal. Vi gentager succesen og lopper med jer over vinteren <3

 

Gå på jagt blandt med 80 nye private stande hver dag smækfyldt med alverdens genbrugsgodter, og gør et kup i Veras egen stand, hvor alt altid koster 40,- og der er 5 items for 100,- og hvor du altid kan bruge dine byttepoint og shoppe for DKK.

 

Om Veras Market i Multisalen

Nørrebrohallens store sal – Multisalen – er en 800 m2 stor sal i rå New Yorker-stil med kæmpe indgangsparti og to store glasfacader, der åbner for dagslyset mod den Røde Plads lige ved Nørrebrogade.

Igen i år forvandler vi Multisalen i Nørrebrohallen til et sandt genbrugsmekka med over 80 private stande fyldt med genbrugsgodter til både mænd og kvinder. Besøgende betaler entré á 39 kr. for én dags entré og 59 kr. for entré til begge dage – børn under 12 år er gratis. Snup din entré online og få adgang allerede fra kl. 10:00. I en stand kan der være ét bord + ét tøjstativ eller to tøjstativer. Få mere praktisk info her og læs vores markeds FAQ her og længere nede på siden.

Hold dig opdateret hele vintersæsonen igennem i Facebook-eventet lige her. 

Praktisk info om Veras Market

Om standene

Alle stande er samme størrelse – ca. 2 x 2 meter. Man finder selv en standplads når man har checket ind.  I må være op til to personer om en stand. Alle stande er inkluderet et bord. Du må også gerne medbringe et bord, så længe det er indenfor det anviste område (2x2m). Der er plads til maksimalt to tøjstativer i en stand eller ét tøjstativ og ét bord eller to borde. Du kan leje borde og tøjstativer af Veras, eller du kan medbringe dine egne (medbragte borde må max fylde 1 kvadratmeter). Veras’ tøjstativer er 1,8 meter lange og bordene du kan leje måler 1×2 meter. <3

Hvad kan jeg sælge?

Du kan sælge tøj, sko og accessories fra din garderobe til markederne. Vi anbefaler at du lader tøj i dårlig kvalitet, med huller eller fejl blive hjemme. Slidte basicvarer, undertøj og beskidte sko, kan ofte ikke sælges på markedet, og det trækker værdien af dine andre lækre varer ned. Donér det hellere til tøjgenbrug inden markedet, og et godt trick, ta’ aldrig mere tøj med, end der er plads til i din stand. <3 

 

Den primære kunde på Veras Market er kvinder og mænd fra 15-40 år, og du kan sælge alt fra trendy highstreet, til lækre brands og unik vintage. Veras loppefolk har en bred smag, men mange leder efter unikke fund, som de gerne vil betale en god mønt for. Alle Veras’ kunder kommer specifikt for at købe tøj, hvorfor du med garanti får solgt ud af dit kluns – især hvis du har gode ting med, der er rene og præsenteret pænt.

 

Virksomheder, eller professionelle, der vil have en stand skal kontakte os via contact@verasvintage.dk.

Tidspunkt og check-in

Markedet er åbent fra kl. 10.00-16 i Nørrebrohallen for besøgende. Som standholder skal du checke ind fra kl. 9.00-9.30, hvor du også får udleveret bord og evt. lejede stativer. Tøjstativ, bord og bøjler returneres til Veras når markedet lukker kl. 16.

Du må først placere dig på pladsen efter du har checket ind.

Nedpakning og check-out

Check-out: fra kl. 16.00 må man pakke sammen. Udleverede borde og evt. tøjstativer og bøjler skal afleveres til Veras senest kl. 16.30.

Som standholder er man ansvarlig for at rydde op efter sig selv. Større ting såsom flyttekasser og gamle stativer skal man selv tage med retur.

Der står skraldespande rundt omkring på markedet til småt brandbart fx. kaffekopper, madpapir mm. 

Hvad gør jeg med tøj, jeg ikke vil have med hjem?

Har du tøj som du ikke magter at slæbe med hjem efter markedet? Veras tager hjertens gerne imod dit overskydende tøj. Vi sorterer det, kvalitetssikrer og sørger for at sende det videre ud i Veras cirkulære tøjkoncept, og sikrer at det får nyt liv igen.

Tøj til donation, skal leveres i en Ikeasæk – hent din Ikeasæk i Veras stand, hvis du ikke selv har en.  

 

Som tak for din donation får du en elektronisk kuponkode, der kan bruges online og i vores butik i Studiestræde 27, Kbh K. Voucheren er 100,- pr. person. Voucheren virker i en måned fra markedet​s dato, og kan bruges på et ​valgfrit item ved køb over 200,-

Adresse og parkering

Multisalens adresse er Nørrebrogade 208, 2200 København N – der er indkørsel i bil fra Mimersgade 69. Ankommer du i bil er der 3 timers gratis parkering om søndagen ved Nørrebrohallen og i de ordinære parkeringsområder fra Københavns Kommune er der gratis parkering (ikke private parkeringsområder).

Nørrebrohallen ligger 5 minutter fra Nørrebro Station og bus 5c (bl.a.) går lige til døren.

Må jeg medbringe eget stativ og bord?

Ja, du må gerne medbringe et bord, så længe det er indenfor det anviste område (2x2m). Du må medbringe max have 1 bord og 1 tøjstativ eller 2 stativer per stand, og begge stativer skal være indenfor dit anviste område.

Mad og drikke

Du kan altid købe friskkværnet kaffe, og du kan finde mad på de nærliggende caféer og supermarkeder.

Er der toiletfaciliteter?

Der er toiletfaciliteter til Veras Market. 

Kan jeg returnere en Veras Market stand eller bytte til en anden dato?

Veras Market stande er ligesom alle andre oplevelsesbilletter, ex en koncert, ikke returnerbare. Har du købt en stand og bliver forhindret i at komme til markedet, kan du selv sælge den videre i facebookeventet for det pågældende marked her. Send os en mail på contact@verasvintage.dk med den nye standholders navn, tlf. og mail efter salget.

Stande kan ikke byttes til andre datoer.

NB – Ombytte ved aflysning: Bliver markederne aflyst grundet Corona situationen, kan stande ombyttes til et tilgodebevis til Veras, der er gyldigt i 2 år.

Du kan læse om alle Veras handelsbetingelser her.

Entré

Det koster 39,- i entré for at komme ind til Veras Market i Nørrebrohallen. Du kan med fordel købe til begge dage til 59,-. Børn under 12 er gratis.

Cirkulær dit tøj videre og tjen kassen med en stand

Få fingrene i én af de eftertragtede stande og tjen kassen som standholder på landets nemmeste loppemarked, hvor du ikke behøver at slide – hverken inden eller efter loppe. På Veras Market kan du leje tøjstativer, bøjler og borde – og vi tilbyder ovenikøbet at modtage dit overskydende tøj efter markedet, hvor I som tak får et gavekort på 100 DKK til tøj på webshoppen eller i Veras butik.

 

Du altid velkommen til at medbringe egne tøjstativer, bøjler og borde – og selvfølgelig også velkommen til at tage alt evt. overskydende tøj med hjem, hvis du hellere vil det. Det eneste du ikke må, er at gå tomhændet hjem – med hverken tøj tilbage eller penge på lommen. Til markedet må I maksimalt være 2 personer om én stand.

Ofte stillede spørgsmål

Må jeg medbringe eget tøjstativ og bord?

Ja, du må gerne medbringe egne tøjstativer eller bord – eller leje af os. Du kan have 2 tøjstativer ELLER 1 tøjstativ og 1 bord i en stand i Nørrebrohallen, uanset om du lejer eller medbringer selv. Hvis dine tøjstativer er små, kan du have 3 tøjstativer i alt. Så længe du holder dig indenfor standens størrelse.

Hvor mange tøjstativer og borde må jeg have - og hvor stor er standen?

Du kan have 2 tøjstativer ELLER 1 tøjstativ og 1 bord i en stand. Hvis dine tøjstativer er små, kan du have 3 tøjstativer i alt. Så længe du holder dig indenfor standens størrelse.

Standen er præcis 2 x 2 meter, så ha’ ikke for meget tøj eller lir med – der er ikke afsætningsplads bag standen.

Hvordan finder jeg min stand, og kan to stande være ved siden af hinanden?

Du vælger og finder selv din stand på vores markeder, og derfor kan to personer godt stå ved siden af hinanden, hvis i kommer i god tid til markedet. Vi kan ikke garantere to pladser ved siden af hinanden, hvis man ankommer sent.

Hvor mange må vi være om en stand?

Du må max være 2 personer om en stand, for at give plads til de besøgende.

Har i venteliste, hvis der er udsolgt?

Når vi har udsolgt, har vi udsolgt og vi har ingen venteliste. Prøv og skriv et post i vores facebookeventet, hvis du gerne vil købe en stand til en speficik dato.

Hvad kan jeg sælge?

Du kan altid sælge dit eget brugte tøj og tilbehør til kvinder og mænd. Den primære kunde på Veras Market er kvinder og mænd fra 20-40, og du kan sælge alt fra trendy highstreet, til lækre brands og unik vintage. Veras loppefolket har en bred smag, men mange leder efter unikke fund, som de gerne vil betale en god mønt for. Alle Veras’ kunder kommer specifikt for at købe tøj, og vi har prøverum på markedet under Buen, hvorfor du med garanti får solgt ud af dit kluns – især hvis du har gode ting med, der er rene og præsenteret pænt.

Indkøbskurv
Opdaterer ..
Din indkøbskurv er tom.