Veras damers nytårsforsæt: "I år vil jeg ikke måle mig selv med andre" - Veras Vintage

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

Veras damers nytårsforsæt: “I år vil jeg ikke måle mig selv med andre”

Er I også kommet ind i det nye år på den bedst tænkelige måde, med folk I holder af? Eller var du én af dem (læs: os alle i Veras), som havde forventninger til nytår, som aaaaltid ikke helt bliver opfyldt? <3

 

Så er det godt, at det jo bare er en aften ud af mange, ik? Og hvor "vigtigt” det end er, at springe godt ind i det nye år, så handler det jo mere om, hvor optur vi har det hver dag og resten af året <3

 

 

Fra venstre, Veras damer: Katrine, Viktoria, Rebecca Vera & Kirstine

 

Nytårsforsæt kan ting, jovist, men vi kan også blive enige om, at det er en smule overreklameret. Jeg kender det hvert fald selv, at jeg stiller uanede forventninger omkring hvordan det nye år skal blive ih-åh-så magisk, og helt sikkert året, hvor jeg både kommer i form, spiser sundt, stopper med at ryge, drikker mindre, får opfyldt og krydset x antal "to-dos” af, som har noget med velvære at gøre – og så bliver jeg meget gladere og lykkeligere, ik’?

 

Jeg tror faktisk ikke en meter på nytårsforsæt. Sådan rigtigt.

 

Jeg sætter mig hvert fald tit mål, og ender med ikke at lykkedes med dem. Og i stedet for at nytårforsæt bliver til noget, som jeg stiler efter og giver mig en motivation, en reminder og en retning på alt det gode jeg skal huske mig selv på, og hjælper mig med selvindsigt, som gør mig til den bedste version af mig selv.. Så ender jeg ofte i stedet med at slå mig selv i hovedet over alt det, jeg ikke lykkedes med, når vi rammer næste nytår. Et ton af undskyldninger. "I år skal være året, jeg tager mig sammen. Hvor svært kan det også være at stoppe med at ryge?!” Mega svært!

 

Men vi er enige om, at ingen får det bedre af at slå sig selv i hovedet. Og en lang liste over ting, som man gerne vil (det kender jeg hvert fald alt for godt til selv), er ofte ALT for høje krav til sig selv. Ting der er fuldkommen umulige at opnå, hvis jeg også skal have en velfungerende hverdag og leve lidt.

 

I Veras prøver vi derfor noget nyt. Max èt nytårsforsæt, som absolut kun handler om at være et bedre menneske, leve i nuet og have det nice – hele tiden.

 

Læs med, når 4 af Veras damer deler ud af det <3 Og venner, for hylan, igen, tusind tak for et fantastisk år!

 

Kærligst,

Rebecca Vera

 

 

Rebecca Vera, morgenkåben er altid en sikker vinder i enhver tøjkrise

 

 

Om outfittet:

 

Jeg brugt de sidste mange måneder på at ryde ud og rydde op i min private garderobe. Og jeg har jo aaalt for meget tøj. Især flotte gulvlangekjoler, som aldrig ved hvornår jeg skal tage på (det er jo SÅ besværligt cykle i, og jeg magter ikke strømpebukser). Så det var ikke svært at vælge: En vintage kåbe i det smukke satin laksefarvede stof. Det er jo så mega let bare at smide én flot sag på, og et par nude stilletter, som jeg har fundet på loppe fra Zara. Udover at kjole er smuk, så er det også meget anvendeligt med en løs kjole med bindebånd, som jeg gladeligt kunne løsne flere gange i løbet af middagen 😉

 

Rebecca Veras nytårsfortsæt:

 

Kort inden nytår læste jeg den bedste artikel på Politiken, hvor den evigt kloge Svend Brinkmann skrev om at måle sig selv. Noget jeg bestemt kender til. At sammenligne sig selv med at andre, både når det kommer til karakterer og præstationer i skole- og arbejdslivet, private successer, og i særdeleshed også på et til tider nærmest selvtillidstagende medie, som Instagram.

 

Fra slut oktober til lige før jul holdt jeg en kæmpe pause fra Instagram. Jeg havde en travl periode, og der var ting med Veras og i privaten, som ikke gik min vej. Hver dag jeg var på Instagram fik jeg det simpelthen endnu værre. Uanset hvordan og hvorledes man vender og drejer det, og hvor meget jeg prøver at lade instagram være en app, hvor folk illustrerer det, som de har lyst til det, og ikke den fuld sandhed (uanset, hvor ærlig en tilgang folk har), så bliver jeg stadig suget ind i en fucked-up-samlignighedsverden, hvor jeg sidder bag skærmen og ærger mig over, at jeg ikke er og gør, som andre. Og mit liv er "mindre optur” end andres.

 

Lang smøre kort: Mit nytårsforsæt er, at jeg skal sammenligne og måle mig selv og  min virksomhed mindre med andre. Jeg er godt nok præcis som jeg er <3

 

 

Shop nyeste genbrugskjoler

 

 

Katrine: Brugt fjer og et 100% genbrugsoutfit for 215 bobs

 

 

 

Om outfittet:

 

For første gang nogensinde fejrede jeg nytåret med parmiddag på en restaurant. Men bare fordi festen var erstattet med parmiddag, skal man ikke gå ned på klunset! Jeg var hoppet i en mørkeblå pallietsag fra en vintagebutik i Krakow (køb for 75 kr..) og alt jeg ejer med fjer på! Jeg havde både hvid fjerboa fra Den Blå Hal (10 kr.) og sort fjerbolero fra en Humana i Budapest (50 kr.) med i tasken. Ja, jeg ejer desværre ikke mere end to fjer-items – indlevér lige noget til Veras tøjbytte, så jeg kan bytte mig til flere fjer, ikk’? Boleroen var på til middagen mens boaen blev slynget om halsen på dansegulvet på Charlottenborg – der findes intet bedre at "hive” folk ind med på dansegulvet end en fjerboa! <3

 

Til tøjet havde jeg smidt et par zebraprintede pumps på fra Topshop (købt i Veras stand på markedet til 80 point), en perletaske (julegaven fra min kæreste) oooooog den vildeste genbrugs sølvræv købt brugt i julegave til mig selv (1800 kr). Selve pelsen fik en hel del kommentarer med på aftenen – nok fordi jeg er 1,58, og pelsen nærmest gik til jorden. Totalt Lil Kim. Men jeg frøs overhovedet ikke, og følte mig aalt for meget på den gode måde <3

 

Katrines nytårsfortsæt:

At tage det hele lidt mere langsomt i livet generelt – undtaget i forbindelse med at komme til tiden på mit arbejde i Veras. Jeg skal møde ind til tiden i 2019! Ingen #slowliving på den front.

 

Viktoria, 25, full on baby-doll og Barbie plastic fantastic støvler

Om outfittet:

 

Jeg er altid spontan angående mit nytårsoutfit, fordi jeg ikke ved, hvad jeg er i humør til på dagen. Samtidig vil jeg helst gerne finde noget i gemmeren. Heldigvis har jeg fra 100 år siden shoppet denne fantastiske full-on palliet babydoll kjole fra Zara – for 100 kroner på Veras Market. Jeg beklager mangel af et sobert outfit-billede – jeg var vært og havde åbentbart meget travlt med at skænke op.

 

 

For at peppe barbielooket up, smed jeg min yndlingsstøvle på – barbie plastic fantastic i en frisk tyrkis, som lige nu er min favoritfarve! Farven var selvfølgelig også på mine negle – så det så ud som om, intet var overladt til det tilfældige!

 

 

Viktorias nytårsfortsæt

 

Egentlig er jeg ikke fan af konceptet, fordi det ofte er forbundet med at begrænse sig selv: "stop med det” og "gør det bedre”. Der er jeg mere begyndt at dyrke en del yoga hjemme, og mit ultimative mål er at bygge nok styrke til et headstand! Det burde jo kunne lade sig gøre, og er noget som tager tid, så det kører jeg med! <3 OG blive bedre til at spare op! Jeg vil så gerne til Indien næste vinter.

 

Shop Viktorias stil

 

 

Kirstine, ren film noir med velour, blonder og gennemsigtigt materiale

 

 

Kirstine om outfittet

 

Ja, jeg må nok hellere starte med at sige sorry for manglen på interessante og pæne billeder, men da min kæreste og jeg afholdt nytårsfesten i vores lejlighed i Nordvest, så var mit overskud ikke lige til at skyde billede amok eller raketter af (faktisk tog jeg kun 3 billeder og en video hele nytårsaften – say what).

 

Men for at knytte en kommentar til mit outfit, så gik der bare en smule femme fatale i den, hvad angår materialerne mit tøj bestod af og så gik jeg all in på sort, hvilket sådan ca. sker nul gange om året (overdrivelse kan forekomme). Jeg trak i en kort strappy velourkjole med cute blondekanter og stropper besat med palietter. Selve kjolen er min mors gamle, som hun har købt i Frankrig tilbage i start 90’erne – så det er bare en keeper! Derudover havde jeg en gennemsigtige kimono på købt i Veras (tror faktisk det er Rebeccas gamle), som jeg sket ikke kunne stå for, da den er prydet med de fineste detaljer, som desværre ikke er til at se på billederne…

 

 

Det sidste billede, som I nok kan se ikke er af mig, er af min kæreste af mangel på materiale. Han lavede alt maden til vores gæster og jeg, og derfor fortjener han en kæmpe hånd – go clap girls!

 

 

Kirstines nytårsfortsæt:

Mit forhold til nytårsfortsæt er lidt specielt, da det egentlig ikke er noget jeg nogensinde har gjort mig i, men da 2019 for mig er gået fra at være karakteriseret ved en masse uvished og stresfaktorer til at kunne beskrives som stabilt og bare mega fedt (det er måske lige lovligt tidligt at sige, but you get the point), så har jeg ikke kunne lade være med se det som en fresh start, en ny tid. Det skyldes tildels også, at jeg har sat studieræset på standby efter afsluttet bachelor og fokuserer nu 100% på Veras. Men for at please bare en smule, så vil jeg i 2019 blive bedre at til lytte til mig selv, da jeg har erkendt, at jeg ikke er en maskine, men et menneske.

 

Shop Kirstines stil

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!