Emilie sparer 5000,- ved tøjbytte - Veras Vintage

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

VERAS MARKET: Vi ses under Buen på søndag kl. 10-15 <333

Emilie sparer 5000,- ved tøjbytte

"Det er sjovt at shoppe i Veras”, sådan lyder det fra ugens medlem. Bloggeren, Emilie Grubbe, bytter løs i Veras og sparer igen og igen penge på unikke genbrugsfund.

 

 

I dag skal du møde: Emilie <3 Hun har været en af #verasdamer i mere end halvandet år, og så elsker hun, at Veras Tøjbytte samler alt under et tag for at gøre genbrugsshopping nemmere!

 

 

Mød Emilie – en af #verasdamer vi elsker

Søde Emilie er 23 år og studerende. Hun bor i dag i København, men kommer egentlig fra Odense, hvorfor hun bruger Veras i begge byer.

 

Du kender måske Emilie fra bloggen Grubbe Inspiration, hvor hun skriver om bæredygtighed inden for interiør og mode. Vi kender hende som en af #verasdamer!

 

Til dagligt læser Emilie biokemi i København, men hun stammer faktisk fra Odense. Emilie har derfor brugt Veras i begge byer og har været gratis medlem siden maj 2018. Emilie er altså en rutineret Veras bruger, så vi tog en snak med hende om, hvilken værdi Veras Tøjbytte giver hende og hendes garderobe.

 

 

"Det er sjovt at shoppe i Veras og altid en oplevelse at komme forbi”

Emilie er kæmpe genbrugsentusiast og har optur over, at brugt tøj de seneste år har fået en anden status. Hun elsker ikke bare genbrugstøj, men også selve jagten efter brugt guld. Emilie shopper brugt i Veras, København K og Røde Kors. 

Vi vil gerne vide, hvorfor det netop er genbrug, der har vundet hendes hjerte"Kvaliteten og pasformen er ofte langt bedre på genbrugstøj. Vintage shopping betyder, at min stil bliver mere unik og sidst men ikke mindst er det sjovere at shoppe, når du kan være heldig at finde dit livs item ud af det blå.” 

 

 

Få 8 gange værdi for pengene

Emilie har kastet sig over Veras Tøjbytte og er blevet hooked – i 2019 alene har hun indleveret tøj 76 stykker tøj. Da Emilie er gratis bruger i Veras, betaler hun et vekselgebyr, når hun indleverer tøj til Veras Tøjbytte. Derfor har hun brugt 770 kroner i Veras i år.

 

MEN: For de point, som hun har fået for sit indleverede tøj, har hun shoppet nyt genbrugstøj til en værdi af 6160 kroner (1 point = 1 kr.). Altså er Emilies penge blevet 8 gange mere værd med Veras Tøjbytte! Wow, det er da til at ta’ og føle på!

 

 

Vi ELSKER når #verasdamer virkelig bytter amok! Og Emilie er et godt eksempel. Hun har i 2019 indleveret 76 stykker tøj og har fået for 6160 kroners genbrugsguld direkte hjem i garderoben! Vil du også have værdi for dit brugte tøj? Prøv Veras Pointberegner og se, hvor meget dit gamle kluns er værd.

 

 

135 kg CO2 sparet!

Emilie har ikke kun sparet max penge ved at bruge Veras Tøjbytte – hun har også sparet CO2 og dermed gjort planeten grønnere <3

 

Faktisk har hun sparet hele 135 (!!) kg CO2 – det svarer til 29 togture fra København til Odense! Og det er kun i 2019. Tænk hvad det kan blive til, når hun bliver ved med at bruge Veras Tøjbytte?!

 

 

"Værdien for mit eget tøj gør det billigere at shoppe finere sager”

Emilie kom forleden forbi med en indlevering til butikken på Studiestræde, og vi spurgte ind til, hvorfor hun bliver ved med at vende tilbage: "Veras har nogle virkelig fine vintage skatte, og jeg kan godt lide, at jeg kan få værdi for mit eget tøj. Dermed behøver det ikke være dyrt at shoppe de lidt finere vintage sager”. Emilie har regnet den ud!

Det smarte er, at andre #verasdamer finder værdi i Emilies tøj. Fx indleverede hun en sej t-shirt, som allerede er blevet solgt på webshoppen! "Jeg indleverede en tee, som havde et malet motiv, perler og broderi. For mig var det en statement tee, som jeg kun har brugt en gang på en festival, derfor gør det mig glad, at den nu har fået et nyt vildt liv”.

 

Den cool jakke (t.v.) har Emilie byttet sig til i Veras. Faktisk brugte hun nogle af de point, hun fik for at indlevere t-shirten (t.h). Smart ik’?

 

 

Mix dyrt og billigt, nyt og gammelt

Emilie beskriver sin stil som mixed, fordi hun både elsker spraglede kjoler, men også clean cuts. Og genbrug har i den grad været med til at definere hendes stil:

 

"Jeg føler, at dét at shoppe både dyrt og billigt secondhand har givet mig min stil. Jeg giver mig selv lov til at blive forelsket i det tøj, som jeg køber, frem for bare at købe noget, der hænger masser af på stativet. Derudover er jeg virkelig glad for, at mit forbrug og mine indkøbsvaner ikke skader miljøet.”

 

Emilie har hapset den broderede, brugte bluse (t.v.) i Veras butik. Til gengæld har Emilie indleveret den fine blomstrede sag (t.h.), som du kan få fingrene i på vores webshop! Shop den her.

 

 

 

Tør mere med Veras

I Veras opfordrer vi alle #verasdamer til at turde noget mere med deres stil: Skru op for farverne, mix materialer og hop i leo-kjolen på en mandag! For det er jo det, man kan, når man shopper genbrug.

 

Emilie opfordrer også flere lækre damer til at udfordre deres stil og træde ud af deres comfortzone, når de shopper genbrug – oooog så hjælper det altid at tage en veninde under armen:

 

"Hvis du går i Veras og finder noget, du kan lide, skader det ikke at prøve det i garderoben. Derudover er det nice at shoppe genbrug med en anden, der er vild med vintage shopping. Det er en hjælp de første par gange.”

 

 

 

"I Veras er aflevering af gammelt og køb af "nyt” under samme tag – genialt!”

Når Emilie sætter ord på, hvorfor Veras er den nye måde at forbruge tøj på, lyder det sådan her: "Det er en cirkulær måde at forbruge på, konceptet er jo det mange gør i flere forskellige butikker: Afleverer og køber tøj. Men det geniale ved Veras er at aflevering og køb af "nyt” foregår under samme tag.”

 

Det er meget forskelligt, hvor ofte Emilie bytter i Veras, det afhænger af, hvor meget hendes klædeskab inspirerer hende:

"Jeg bytter ofte ting, som har fået en chance i mit skab, men som bare ikke passer ind. I stedet køber jeg særligt strik, jakker og vintage kjoler i Veras.”

Emilie har miljøet i baghovedet – ikke kun, når hun shopper i Veras, men i mange henseender. På falderebet tipper hun om tre hverdagsrutiner, der giver en grønnere livsstil:

  • Elsk at sortere plastik – det er nødvendigt
  • Spis overvejende plantebaseret – det er sygt lækkert
  • Shop brugt – fordi det er så nice

 

 

Gør som Emilie og byt til nyt

Har du også guld i garderoben? Gør som Emilie og alle de andre #verasdamer, der bytter til nyt og får max værdi for pengene!

 

 

Forstå Veras Tøjbytte:

  1. Du rydder ud i garderoben og finder tøj, du vil indlevere
  2. Du registrerer tøjet online under "Mit Veras”
  3. Du afleverer dit tøj i Veras butik og får 1/3 af salgsprisen udbetalt i point
  4. Du kan shoppe nyt genbrug i Veras butik og webshop for dine point

 

 

 

Du enten gøre som Emilie og være gratis medlem af Veras. Så betaler du 10 DKK per stykke tøj, du indleverer. Du kan også oprette et medlemsskab (uden binding!) og betale 99 DKK per måned. Så kan du indlevere 20 stykker tøj hver måned HELT gratis, oooog du får 10% rabat på alle dine Veras køb – hvilket jo er ret smart, hvis du bruger Veras Market eller alligevel shopper igennem på webshoppen og i butikkerne.

 

Læs med næste gang vi deler ud af en af #verasdamer vi elsker <3

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!