Camilla om tøjbytte: "Det er oplagt at bytte tøj fremfor at smide ud og købe nyt" - Veras Vintage

VERAS MARKET: Nye stande i salg til august <333

VERAS MARKET: Nye stande i salg til august <333

VERAS MARKET: Nye stande i salg til august <333

VERAS MARKET: Nye stande i salg til august <333

VERAS MARKET: Nye stande i salg til august <333

VERAS MARKET: Nye stande i salg til august <333

VERAS MARKET: Nye stande i salg til august <333

VERAS MARKET: Nye stande i salg til august <333

VERAS MARKET: Nye stande i salg til august <333

VERAS MARKET: Nye stande i salg til august <333

VERAS MARKET: Nye stande i salg til august <333

VERAS MARKET: Nye stande i salg til august <333

Camilla om tøjbytte: “Det er oplagt at bytte tøj fremfor at smide ud og købe nyt”

Veras sætter cirkulært forbrug øverst på dagsordenen! I Veras tøjbytte kan du nemlig indlevere brugt tøj og bytte til nyt genbrugstøj – nemt og billigt. Og den fidus er der allerede en masse #verasdamer, der har luret.

 

I dag skal du møde Camilla <3 Hun har været en af #verasdamer i mere end halvandet år, og så elsker hun, at Veras tøjbytte samler alt under et tag for at gøre genbrugsshopping nemmere!

 

 

Mød Camilla – en af #verasdamer vi elsker

Camilla er en fast loppegæst på Veras Market og har været det de seneste måneder. Og så er hun medlem i Veras tøjbytte, hvor hun gennem sit abonnement kan bytte løs hver måned!

 

 

"Jeg ville dele mit aflagte tøj med andre – og så er en byttehandel jo en bonus”

Camilla er en kæmpe genbrugs entusiast, der elsker alt ved vintage og brugte godter. Hun elsker at shoppe genbrug i København og handler særligt i Veras, Kirkens Korshær og Røde Kors. Genbrug giver hende noget, som nyt tøj ikke gør – nemlig mulighed for at udfordre sin personlige stil og skille sig ud fra alle de andre.

 

Og så synes hun, det er sjovt. Sjovt, at andre glædes af hendes tøj, og sjovt at kunne bytte sig til nyt i Veras: "Jeg elsker andres tøj. Jeg har siden barn arvet tøj – det var det bedste. At få noget tøj, som man skal tvinge sig selv til at teste og få til at passe til ens stil. Du kan virkelig skabe et fedt look med genbrugstøj, og så ligner du heller ikke alle de andre. Det er en konstant udfordring – på den gode måde – at handle brugt”.

 

Shop Camillas opturs indlevering

Camilla har for nyligt indleveret den sejeste camouflage kjole, en fin plisseret nederdel, en vintage kjole og den smukkeste vintage Escada taske. Find det hele på shoppen!

 

 

Camilla har fået sine penge 8 gange igen med Veras tøjbytte

Med Camillas store genbrugsglæde, giver det god mening, at hun forelskede sig i Veras tøjbytte. Og den har ikke fået for lidt! Camilla har siden september 2019 indleveret hele 102 stykker tøj til Veras tøjbytte- wow! Tøj, som hele tiden får ny ejer gennem byttekonceptet.

 

Da Camilla har valgt at blive medlem af Veras, betaler hun 99 kroner om måneden for at kunne bytte tøj gratis. Hver måned kan hun med medlemskabet gratis indlevere 20 stykker tøj – tøj som så veksles til point, som Camilla købe nyt genbrugstøj for. Pointene bruger Camilla både på Veras webshop, i Veras fysiske butikker og på Veras Market. Som en ekstra bonus får alle betalende medlemmer 10% i butikken og webshoppen.

 

Vi ELSKER når #verasdamer virkelig bytter amok. Og Camilla er et godt eksempel – hun har på bare 5 måneder indleveret tøj nok til at bytte sig til 4869 kroners genbrugsguld! Vil du også have værdi for dit brugte tøj? Prøv Veras Pointberegner og se, hvor meget dit gamle kluns er værd.

 

 

Plusser på klimakontoen

Camila har ikke kun sparet max penge ved at bruge Veras tøjbytte – hun har også sparet CO2 og dermed gjort planeten grønnere <3 Win win!

 

Faktisk har Camilla sparet hele 93,5 (!!) kg CO2 – og det er kun fra september 2019 til janaur 2020. Tænk hvad det kan blive til, når hun fortsætter med at bruge Veras tøjbytte?! Hver gang hun indleverer et stykke tøj til Veras i stedet for at smide det ud, redder hun det fra at blive brændt – og det giver en CO2 besparelse. Det samme gør det, når Camilla vælger at handle brugt hos Veras i stedet for at købe nyproduceret tøj.

 

 

"Det er oplagt at bytte tøj fremfor at smide ud og købe nyt”

Camilla er en fast loppegæst på Veras Market, og hun kommer tit forbi i butikken. Sidst hun var forbi med en indlevering til butikken i Studiestræde, spurgte vi ind til hendes indleveringsmønster: "Jeg er lige blevet medlem, så det er faktisk kun anden gang, jeg indleverer. Men jeg har indleveret meget! Og så har jeg byttet til fine kjoler, sko og tasker, som jeg ikke kunne undvære”.

 

Camillas garderobe er allerede godt fyldt – sååå mon ikke vi snart ser hende i Veras igen? 

 

Camilla elsker at sortere ud i hendes tøj og dele hendes garderobe med andre #verasdamer. Hun opfordre også andre til at rydde op og se, om der er noget, andre kan få glæde af: "Jeg havde sorteret ud i mit tøj – men jeg er allerede begyndt at tænke over, om der er andet, som andre kan få glæde af, nu hvor min garderobe er blevet fornyet fra sommerens loppemarkeder”.

 

"Veras er fuld af gode fund!”

"Mit bedste fund i Veras er en top fra Henrik Vibskov og en rød taske fra Pierre Cardi. Begge dele fik jeg byttet for tøj, som ellers havde tænkt mig at smide til Røde Kors – altså før jeg opdagede Veras”.

 

Tøj, som Camilla ikke ser værdi i længere ryger så til Veras, så hun kan shoppe nye genbrugsfund: "Jeg indleverede en Bulgari-taske, som jeg fik i bryllupsgave – den var fin, men jeg var aldrig så glad for den og den kunne ikke byttes. Og siden er jeg blevet skilt, så den havde heller ikke så god karma mere”.

 

Shop godter fra Camillas garderobe

Camilla har indleveret sååå mange seje sager på det seneste. Vi elsker den hvide blondekjole (fra anden indlevering) tilsat den røde vest. Og så er der vist ingen tvivl om, at der bliver kamp om Bulgari tasken. Ready, set, go! Det hele er på webshoppen nu. 

 

 

Gør som Camilla og byt til nyt

Har du også guld i garderoben? Gør som Camilla og alle de andre #verasdamer, der bytter til nyt og får max værdi for pengene!

 

 

Forstå Veras Tøjbytte:

  1. Du rydder ud i garderoben og finder tøj, du vil indlevere
  2. Du registrerer tøjet online under “Mit Veras”
  3. Du afleverer dit tøj i Veras butik og får 1/3 af salgsprisen udbetalt i point
  4. Du kan shoppe nyt genbrug i Veras butik og webshop for dine point

 

 

 

Du kan vælge at gøre som Camilla og oprette et medlemsskab (uden binding!) og betale 99 DKK per måned. Så kan du indlevere 20 stykker tøj hver måned HELT gratis, oooog du får 10% rabat på alle dine Veras køb – hvilket jo er ret smart, hvis du bruger Veras Market eller alligevel shopper igennem på webshoppen og i butikkerne.

Du kan også være gratis medlem af Veras. Så betaler du 10 DKK per stykke tøj, du indleverer.

 

Læs med næste gang vi deler ud af en af #verasdamer vi elsker <3

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Og få nyheder om skønne varer, nye stande til Veras Market og cirkulære style hacks, leveret direkte i din indbakke!