Få altid værdi for alt dit tøj – penge, point og god samvittighed

Veras genbrugsunivers gør det let for dig at komme af med alt dit aflagte tøj og forny sin garderobe til fordel for miljø og privatøkonomi på tre måder:

Vores online univers, Veras Tøjbytte, byder på et kollektivt klædeskab for vores medlemmer, hvor brugt tøj veksles til point, som kan bruges som valuta på webshoppen, i vores butikker eller på markederne. Tøj, der ikke er af høj nok kvalitet til at blive solgt videre, doneres til velgørenhed, hvor materialerne genanvendes.

Vil du hellere selv stå for videresalget af dine aflagte ting, kan du booke en stand til Veras Market, der har markeret sig som et af Københavns bedste loppemarkeder ved at levere høj service og et stort udvalg af genbrugstøj.

Sælg dit mest eksklusive tøj i Veras kommission, hvor vi udbetaler 55% af salgsprisen når varen er solgt. Slip for besværet – læn dig tilbage og inkasser penge direkte på din bankkonto. Vi sender dig en mail, når din vare er solgt. Nemt!

Det har hele tiden været Veras vision at ændre danskernes måde at forbruge og genbruge tøj på. Deleøkonomi bidrager nemlig til en grønnere fremtid, og Veras vil derfor gøre det muligt at shoppe uden at det går ud over miljøet. Som den eneste genbrugsportal, garanterer Veras dig derfor værdi for alt dit aflagte tøj.

Bliv medlem i Veras for 99 DKK/måneden og få 10% rabat på alle varer på verascopenhagen.dk – dette gælder også markedsstande.

Derfor kan det altid betale sig at være medlem i Veras

Få endnu mere værdi for dit medlemskab

Som medlem i Veras, kan du komme af med alt dit tøj! Har du en dyr taske, en lækker vintagekjole eller et par designersolbriller liggende hjemme i skabet, kan du få udbetalt penge for det ved at sætte det i kommission hos Veras Kommission. Har du noget mindre eksklusivt tøj, som stadig vil kunne komme en anden til glæde, kan du bytte det til point i Veras Tøjkoncept. Og har du bare en masse derhjemme, som du gerne vil sælge videre selv, kan du booke en stand til Veras Market.

Med dit medlemskab er der nemlig ingen grænser for, hvad du kan få værdi for i Veras.

Medlemsrabat

Du får altid 10% i rabat på køb i Veras butikker, online og på markeder – dette gælder også markedsstande. Som en ekstra lækker ting for medlemmer, vil der løbende blive afholdt events i butikken, som kun er for medlemmer.

Få udbetalt point for dit aflagte tøj – uanset kvalitet, stand eller mærke

Byt dit tøj til nyt

Veras giver dig dit gamle tøj i rabat til at købe nyt. Gennem et simpelt pointsystem fastsættes værdien af dit indleverede tøj, pointene overføres så til din personlige konto, hvorefter du kan shoppe løs for pointene blandt tusindvis af genbrugsvarer online, i vores butikker eller på markederne.

Det eneste du skal gøre er at registrere dit aflagte tøj online og aflevere det til Veras, enten i den fysiske butik i hjertet af København eller ved at sende det med posten. Herefter tager Veras sig af alt fra godkendelsen af pointværdien for dit tøj til affotografering og videresalget af dine ting.

Så nemt er det

Tilmeld dig Veras og aktiver dit medlemskab. Du kan enten være en del af Veras, hvor du betaler 5 kr. per stykke tøj, som veklses til point eller med et medlemskab for 99 kr. om måneden, hvor du har ubegrænset antal varer du kan indlevere. 

– Find tøj i din garderobe, du ikke bruger og registrer det på din profil
– Indlever tøjet i Veras, som veklses og udbetales i point
– Shop genbrugsvarer for dine point

Sammen gør vi verden til et grønnere sted

Veras har stor kærlighed til alle sine medlemmer, fordi de tager et aktivt valg om at gøre op med tøjspild og “brug og smid væk”-kulturen, for i stedet at forlænge tøjets levetid ved at gøre det til en del af Veras kollektive klædeskab.

Lad Veras sælge dit mest eksklusive tøj og tjen penge uden at røre en finger

Tjen penge på dit mest værdifulde tøj

Med Veras Kommission har du mulighed for at få solgt det tøj, der står dit hjerte nær. Om det er tøj, du længe har sparet op til eller tøj, der har en helt speciel historie. Så længe det er eksklusivt, af god kvalitet eller på anden måde unikt.

For at kvalitetssikre udvalget, selekterer Veras alle kommissionsvarer baseret på sæson, stil og varens røde tråd med Veras univers. Når en vare er godkendt til kommission, sættes den til salg på Instagram og i Veras fysiske butik, hvor du kan se tingene på helt tæt hold.

Så nemt er det

– Find de mest værdifulde skatte i dit klædeskab.
– Kom ned med dem i Veras (åbningstider).
– Vi udvælger varerne og aftaler salgsprisen i fælleskab
– Du får udbetalt 55% af salgsprisen når varen er solgt.

Medlemsfordele

Det er ikke noget krav, at du er medlem i Veras, men  Men da vi værdsætter vores medlemmer, har de selvfølgelig en række fordele, når det kommer til kommissionssalget i butikken.

Læs mere om medlemskab i Veras.

Praktisk information

OBS: Veras tager ikke imod nye kommissionsvarer før i maj måned igen, da vores hylder er fyldte. 

Veras tager imod tøj til kommissionssalg indleveret fra private garderober, der byder på lidt ud over det sædvanlige.

Veras forbeholder sig retten til at have en subjektiv holdning til, hvad der tage ind i Veras Kommissions salg og alt tøj vurderes subjektivt af Veras – dog kan der i samarbejde aftales en mindstepris, som varen skal sælges for.

Vi ser gerne at varen er:

– High-end, luxury eller vintage
– Unik
– Farverig og af god kvalitet

Dog, så vil det altid være muligt at indlevere og modtage værdi i form af point for alle ens varer i Veras Tøjkoncept, hvor vi derimod tager i mod ALT tøj uanset mærke, kvalitet, sæson og stil, og du har derfor altid mulighed for at indlevere overskydende tøj hertil, hvis det ikke tages i kommission.

Mærker

Du kan herunder finde nogle af de mærker, som vi foretrækker at få til Veras Kommission. Som udgangspunkt tager vi imod alle items fra udvalgte mærker, men vi forbeholder os retten til at takke nej, hvis varen ikke passer ind i Veras butik, ligeså vel som, at vi også tager vintage varer af ukendte designere, samt eftertragtede high-street og high-end mærker.

Acne, Alaïa, Alexander Wang, Aymara, A.P.C, Balenciaga, Botkier, Bottega Veneta, Burberry, By Zoé, By Malene Birger, Cacharel, Celine, Chanel, Chloé, Carven, Christian Louboutin, Cos, Designers Remix, Dries van Noten, Ganni, Gat Rimon, Givenchy, Gucci, Helmut Lang, Henrik Vibskov, Isabel Marant, James Perse, LaLa Berlin, Lanvin, Lovechild 1979, Mads Nørgaard, Marc by Marc Jacobs/Marc Jacobs, Maria Black, Marni, Martin Margiela, Miu Miu, Mulberry, Notabene, Nué Notes, Opening Ceremony, Paul & Joe, Pedro Garcia, Phillip Lim, Prada, Proenza Schouler, Rick Owens, Rika, See by Chloé, Sonia Rykiel, Stella McCartney, Stine Goya og Yves Saint Laurent.

Du er altid meget velkommen til at indlevere tøj, der ikke nævnt blandt de ovenstående mærker. Ved indlevering vil vi vurdere, hvorvidt varen er egnet til kommissionssalg hos Veras.  

Sælg selv dit tøj videre til en anden ved at booke en stand til Veras Market

Sælg ud af din garderobe

Bugner dit klædeskab af tøj, du aldrig bruger, men er du ikke interesseret i at bytte det til point i Veras Tøjkoncept eller vente på, at det bliver solgt i Veras Kommission, kan du selv sælge ud af dine ting ved at booke en stand til Veras Market.

Veras Market er et genbrugstøjsmarked med tøj, sko og accessories til både kvinder og mænd. Markedet, der har den gode stil i højsædet, løber af stablen søndage under Bispeengbuen i København. Med 50 standholdere ved hvert marked, god stemning blandt de mange madboder og god musik i højtalerne, er Veras Market det perfekte sted at tilbringe sin søndag!

Så nemt er det

Book en stand m. bord for 400 DKK.
Book en stand u. bord for 350 DKK.
– Lej et tøjstativ inkl. 50 bøjler for 170 DKK.
– Få udbetalt penge for det tøj, du ikke får solgt.

Få fat i medlemmernes skatte

Som et supplement til udvalget hos de 70 standholdere under Buen, er der også altid mulighed for at gå på opdagelse i Veras egen stand, hvor der sælges ud af udvalgte varer samt altid et godt kup i Veras Market stand, hvor alting koster fra 20-50 kr. I Veras og Veras Markets stand kan du betale med kort, kontanter, MobilePay eller point, hvis du er medlem.

Se flere billeder fra Veras Market i billedbanken.

Praktisk information

– Book en stand inkl. bord for 400 DKK.
– Lej et stativ (B180 x H190 cm) inkl. 50 bøjler for 170 DKK.

Køb din stand og lej dit tøjstativ her.

Alle stande er ca. 2 x 2 m, og fordeles efter ”først-til-mølle”-princippet, og det er muligt at være to personer om én stand. Egne bøjler og ekstra stativer må gerne medbringes, så længe standens område overholdes. Hver stand må max. have to stativer i alt.

Hold dig opdateret om kommende tøjmarkeder samt Veras Markets events på Facebook og Instagram.

Find os:

Bispeengbuen
Borups Allé 45
2200 København N

Datoer i 2018

Veras Market afholdes på søndage i flere af landets byer.

Se alle events for Veras Market i 2018 og køb stande her.

Kommende markeder

20.05.18 – 10-15, Bispeengbuen, Kbh
17.06.18 – 11-16, Storms Pakhus, Odense

Datoer for kommende markeder følger.

Book Rebecca Vera som personlig shopper

Den ukronede loppedronning, Rebecca Vera, tilbyder sig selv som gratis personlig shopper og stylist, og hjælper også med forhandling til dem, som synes, at det kan være lidt af en loppejungle at finde frem til de flotteste fund til den rigtige pris.

Rebecca Vera er rutineret i loppedisciplinen, og har om nogen sans for at spotte og style lækre genbrugsfund fundet for en slik Den evne deler hun med glæde ud af, og tilbyder derfor sin hjælp til de markedsgæster, der måtte have brug for inspiration til deres personlige stil eller ekstra mod til at prutte om prisen. Kvit og frit kan Rebecca Vera bookes til at tage med dig på loppejagt, hvor du med din stil, dit budget og din størrelse selv sætter rammerne for at finde det perfekte loppefund til lige netop dig.

Er du interesseret i at shoppe loppeguld med Rebecca Vera ved din side, kan du ansøge på [email protected], hvor du bedes oplyse dit loppe-”problem” samt hvilket Veras Market du deltager i.

Rebecca Vera tilbyder hjælp i op til 30 minutter per person i tidsrummet fra 12:00-15:00.

Tidligere afholdte tøjmarkeder i 2017-2018:

Papirøen
05.02.17, 11-16 – Papirøen – UDSOLGT af stande
19.02.17, 11-16 – Papirøen – UDSOLGT af stande
05.03.17, 11-16 – Papirøen – UDSOLGT af stande
19.03.17, 11-16 – Papirøen – UDSOLGT af stande
02.04.17, 11-16 – Papirøen – UDSOLGT af stande

Bispeengbuen
23.04.17, 11-16 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande
07.04.17, 11-16 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande
21.05.17, 11-16 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande
04.06.17, 11-16 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande
18.06.17, 11-16 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande
06.08.17, 10-15 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande
20.08.17, 10-15 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande
03.09.17, 10-15 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande
10.09.17, 10-15 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande
17.09.17, 10-15 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande
24.09.17, 10-15 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande
01.10.17, 10-15 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande
29.04.18, 10-15 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande
06.05.18, 10-15 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande
13.05.18, 10-15 – Bispeengbuen – UDSOLGT af stande

 

WestMarket
15.10.17, 11-16 – WestMarket – UDSOLGT af stande
05.11.17, 11-16 – WestMarket – UDSOLGT af stande
12.11.17, 11-16 – WestMarket – UDSOLGT af stande
26.11.17, 11-16 – WestMarket – UDSOLGT af stande
10.12.17 – 11-16, WestMarket – UDSOLGT af stande
21.01.18 – 11-16, WestMarket – UDSOLGT af stande
11.02.18 – 11-16, WestMarket – UDSOLGT af stande
18.02.18 – 11-16, WestMarket – UDSOLGT af stande
25.02.18 – 11-16, WestMarket – UDSOLGT af stande
04.03.18 – 11-16, WestMarket
18.03.18 – 11-16, WestMarket – få stande tilbage
01.04.18 – 11-16, WestMarket
15.04.18 – 11-16, WestMarket – UDSOLGT af stande

Storms Pakhus
11.03.18 – 11-16, Storms Pakhus
25.03.18 – 11-16, Storms Pakhus
15.04.18 – 11-16, Storms Pakhus
13.05.18 – 11-16, Storms Pakhus

Se flere billeder fra Veras Market i billedbanken.

Veras og Veras Market er grundlagt af Rebecca Vera, 29

Kom tæt på den passionerede iværksætter

Rebecca Vera Stahnke er 29 år og grundlægger af Veras. Hun har altid haft en stor passion for mode og tøj, men er samtidigt af den overbevisning, at god stil ikke afhænger af mærket i nakken. Hun elsker at gå på jagt i genbrugsjunglen og gøre et kup til billige penge, og på den måde skabe sit helt eget personlige look.

Rebecca Vera har en fortid som projektleder fra mode-, reklame- og mediebranchen, og valgte efter flere års iver at gå selvstændig og sige sit job op i januar 2016. Efter mange år som erfaren genbrugshaj havde Rebecca Vera nemlig afprøvet diverse online bruger-til-bruger-platforme, fysiske luksus second-hand kommissionsforretninger og sæsonbetonede loppemarkeder, men erfarede flere barrierer, et mangel på kvalitetsikring og et lavt serviceniveau ved de forskellige platforme.

Det blev starten på hendes eget bæredygtige tøjkoncept, Veras, der har til formål at gøre det simpelt at matche brugere med genbrugstøj, samt forenkle processen for at skille sig af med sit aflagte tøj og shoppe nye genbrugsvarer. Hun så desuden sit snit til at uddanne danskere i bæredygtig shopping, som jo er smart både for økonomi, miljø og stil.

“Jeg vil få danskerne til at turde noget mere”

Rebecca Vera vil med sin farverige, skæve og modige tøjstil inspirere den danske befolkning til at turde noget mere i deres personlige stil. Rebecca Veras stil afspejles også i udvalget af tøj hos Veras Tøjkoncept og Veras Kommission, hvilket er med til at sikre både sitets og butikkens høje kvalitetsniveau.

I takt med, at alt tøjet, der skifter hænder i Veras, til enhver tid kan afleveres retur til Veras Tøjkoncept, er det Rebecca Veras håb, at kunder og medlemmer tør vove sig ud i anderledes styles, fordi risikoen ved at fortryde et køb ikke eksisterer.

Forny garderoben til gavn for miljøet

Udover at få danskerne til at turde mere, er det også en del af Rebecca Veras vision at være med til at ændre folks forbrugsvaner, så “brug og smid væk”-kulturen bliver afløst af en bæredygtig og ansvarlig tøjproces, hvor man får mest muligt ud af de midler, man har.

Rebecca Vera mener, at følelsen af at iklæde sig et nyt stykke tøj, ikke nødvendigvis handler om, at det er nyt fra butikken, men mere om, at det er nyt for én selv. Veras ønsker at give denne følelse til folk ubegrænset – uden det skal gå ud over hverken miljøet eller privatøkonomien.

Learn more about Veras’ three ways to get value for your old clothes

About Veras

Veras is a green clothing concept that focuses on style and sustainability. Veras gives you the opportunity to get rid of all the clothes in your closet you no longer use. You have three options to choose between; Veras Exchange, Veras Commission and Veras Market. You can also mix all three to satisfy all of your needs!

Veras Commission

If you have some clothes that is more exclusive, you can get it in commission in our store in the heart of Copenhagen. Veras takes care of the sale, and you will receive 60% of the selling price when the clothes has been sold.

Sell your stuff in Veras Commission (indsæt URL til Om Veras > Veras Kommission).

Veras Exchange

As an active member of Veras, you can earn points by delivering the clothes you do not use anymore. The points are the only currency you can pay with on our webshop where all the members’ old clothes are for sale.

Become a Veras Exchange member.

Veras Market

You can also sell your own stuff by booking a stall at Veras Market. The market is located under Bispeengbuen in Frederiksberg, Copenhagen and is held every other Sunday from 10:00-15:00.

Join Veras Market today.

Indkøbskurv
Opdaterer ..
Din indkøbskurv er tom.
Mit Veras ()

Velkommen til dit Veras

Altid dejligt at se dit kønne ansigt i swappen! Dette er din genvej til ubegrænset adgang til vintage- og genbrugstøj.